Kde nájsť novú kamarátku s dieťaťom?
Ahojte. Mamicky otazka na skor na Vas.
Kde ste si na materskej nasli kamosky?
Ide o to, ze sice mam kamaratky, ale bezdetne, slobodne, s inymi zivotmi, nez mam ja. Sem tam sa stretneme, ale mame coraz menej spolocnych tem. Ony sa este zabavaju, vecer idu na drink, diskoteku, mna to nebavi, ani si nemozem dovolit byt do rana v klube.
V rodine nikto nema male deti. Moj syn je bezproblemove dieta, ma 11 mesiacov, ja mak 30 rokov. Muz je od rana do vecera v praci, chyba mi nejaky kontakt, zdielanie podobnych tem, starosti, radosti.
Na ihrisku sa ku mne niekedy prihovoria mamicky, ale ostane to pri par vetach, rovnako aj na babybalance, tam sa zas vsetky ponahlaju domov, varit, upratovat. Poradte, kde ste si nasli nejaku spriazdnenu dusicku na kocikovanie, pokec, ci kavu?
Dakujem
@tini27 ďakujem😊
Ja cez net. Buď nejaká mamičkovská skupina tvojho mesta na FB alebo aj tu na koníkovi. Písala som asi s 5. Jedna ostala na báze "známe", no a s dvoma som si sadla jak riť na šerblík, ako sa vraví 😂 neviem si už bez nich predstaviť deň.
Ja som sa normalne pri kocikovani po dedine prihovorila mamickam, s ktorymi som sa stretavala, ze ci si mozeme potykat. Porozumeli sme si a teraz si uz aj piseme a casto sa stretavame.
No však prave vonku, s detmi. Bývalí sme na novom mieste, asi 3 roky pred narodenim dcery. Poznala som tam 1 ženu. Po 4 rokoch na RD tak 20. A postupne pribudali dalšie.
Pre dospelu ženu sa s detmi zobrazuje najlepšie.
A odkiaľ si?
na kurzoch pre deti , mam odtial veľa ,,kamošiek,,
dokonca sme 4 mamicky co sa stretavaju kazdy mesiac na ,,vino,, bez deti
ale ja som taka že sa skamošim s kazdym 🙂
popripade skus mesto odkial si dat do skupiny na fb
Neviem ci je teda chyba vo mne alebo som ludom nesympaticka, ale nikoho som nespoznala natolko aby sme sa skamaratili😀 vzdy to bolo len par viet a hned utekali domov.
Z Presova
@ronie338
@lienka.7 ano, nebudem sa zverovat “cudzim” zenam alebo hocikomu na ihrisku. A zvacsa to nie je ani pokec, max prehodime par viet, kolko ma syn mesiacov ako sa vola.
@autorka preto sa pýtam, že koho vlastne hľadáš. Lebo ja si pod pojmom kamoska predstavujem niekoho uplne iného, ako ženu, s ktorou pokocikujem a pokecam na ihrisku. V rámci nejakých debát som sa aj ja vždy "porozpravala", ale nemala som absolútne potrebu nadväzovať bližšie vzťahy, ako teda s mojimi ostatnými kamoškami. Dokonca sa porozpravam vonku aj s maminami dcéry zo škôlky, aj o rodine a tak (nič osobne), ale teda za nejake kamosky ich nepovažujem, skôr za "zname".
Toto by aj mňa zaujímalo, takže neporadím 😃 iba že to mam rovnako. Na ihrisku debaty o ničom. Poznám dve baby s deťmi, s ktorými sa občas chodíme hrať, ale akonáhle sa niekto dlhšie neozve tak sa musíme fakt náhodne stretnúť na ulici aby sme sa začali znovu baviť 🙃🤷♀️😃 fakt to s ľuďmi neviem a neviem kde robím chybu a ozaj by ma zaujímalo ako sa niektoré dokážu skamošiť s každým hneď 😃

Keď sme sa presťahovali, tak som normálne napísala do mestskej skupiny, či sa nejaká mamička nechce niekedy pridať na kočíkovanie atď… bolo to vystúpenie z mojej komfortnej zóny, ale celkom sa to dalo 🙂. A ja som potom našla veľa kamošiek na podporke nosenia, raz som tam náhodne “vbehla” aj s deťmi ( tiež to chcelo trochu prekonania) a tam som teda spoznala veľa fajn ľudí 🙂