Kde sa schádzajú slobodné ženy?
Ahojte,mam otázku na slobodné ženy vekovo od 30-35r.Kde sa slobodné ženy schádzajú?,dôvod je jednoduchý.Veľmi rád by som sa zoznámil so slobodnou ženou,zistil som že online zoznamka nie je ono,výber ako v Tescu,ale všetko prešlo hromadou rúk.Nehľadám sväticu,ale normálnu ženu na randenie,výlety,dovolenky časom možno založenie rodiny.
Podniky ako bar,diskotéka,alebo kaviareň sa hemží deťmi 14,15,16 ročnými,poprípade matkami ktoré si zničili život.Nikoho neodsudzujem,každý si je strojcom svojho šťastia.Mam 36r.Za informácie vopred veľmi pekne ďakujem.
@matttech Túto otázku som si kládla nedávno, avšak z opačnej strany 🙂 Ak ide o ženy bez záväzkov, stretávajú sa v kaviarňach, cukrárňach,na miestach, kde sa dá v pokoji porozprávať,je tam príjemne a útulne a majú tam koláče 🙂 V lete na rôznych vonkajších terasách. Celoročne na rôznych kurzoch - v mojom prípade jazykovom, handmade výrobkov, tanečnom a pod
Ak ti nevadí mamička s dieťaťom (pretože to som zo vsuvky o pokazenom živote úplne nepochopila), tie sú v parkoch,na detských ihriskách,v supermarketoch,chodia s deťmi na klzisko, plaváreň,do aquaparku,do prírody, sánkovať sa a dúfajú, že možno raz sa im pri tom niekto prihovorí.
Toto je však subjektívny názor vychádzajúci z vlastných skúseností.
@xxyyzz v podstate suhlasim, ale trosku ma pobavil postreh, ze slobodne zeny sa schadzaju na miestach, kde su kolace. Ja sice slobodna nie som, ale vekovo spadam do dopytovanej kategorie a ked sa aj schadzam so slobodnymi kamoskami, nikdy nevyberame podnik podla kolacov 😂 to mi pride, ako by zeny 30+ boli nejake zaprdene babky 🤷 osobne volim podnik podla atmosfery, cez den podla kavy a vecer podla drinkov a hudby
@janno31 z mojich skúseností sa skôr zoznámia partie ľudí. Partia kamošiek si niekde vyjde, partia kamošov si niekde vyjde. Teda cukráreň a park to byť nemusí. Pokojne v lete niekde vonku na terase na pivo a pizzu. Sám človek snažiaci sa niekoho osloviť nemusí vyzerať veľmi dôveryhodne pri takýchto podnikových zoznamovačkách. Sám človek má lepšiu šancu sa zoznámiť skôr na nejakých krúžkoch, kurzoch, záujmoch atď.
@matttech toto nehovor, že matky ktoré si zničili život. Bol pritom aj chlap, nie iba žena. Chceli to rovnako o b a j a, nie iba žena. Nikdy ako nezainteresovaná osoba nevieš celý príbeh. Podľa mňa je to práveže obdivuhodné, že sa o dieťa starajú samé, a starajú sa. Lebo sú aj ženy, ktoré sa vykašlú na dieťa, aj keď otec tiež, odídu do zahraničia, a dieťa ostane na starostlivosť sestre, babke, alebo ktovie u koho (ktorí majú dieťa rado a pekne sa oň starajú). Kus pozor na to, čo hovoríš o ženách s dieťaťom. Vieš, niektoré ženy radšej budú žiť s tým, že sa starajú, ako s vedomím, že išli na potrat – Ani jedno ani druhé nie je pre ženu ľahké. Chápem, že nechceš "cudzí záväzok", ale to si nechaj len ako svoju požiadavku.
@0silvia0 s partiou je to ľahšie len problém že nežijem vo svojom rodnom meste a to aj tá partia tam už dávno nieje to čo bývalo. Tie krúžky záujmy väčšinu voľného času som buď na bajku v hore na trailoch alebo beh posledne plaváreň a lezenie.. všetko kde stretneš chlapov veľa len tých žien fakt málo..
@janno31 ja som aktuálne sama,dalo by sa povedať hľadajúca 🙂 Denne chodím s dieťaťom 4 km, pešo,na bicykel, odrážadlo,na plaváreň, sánkovať sa, proste rôzne. Nečakám, že niekoho očarím tak, že ma hneď pozve na rande. To je utópia. Ale vždy sa poteším, keď sa mi niekto prihovorí, keď vidí, že sme sami. Stačí, keď pozdraví, opýta sa, či na to miesto chodím často. Či sme tu sami? Ak chcem, poviem skryte v odpovedi, že som bez muža, čím mu dám info, že je tam šanca,ak nie,vedieme aspoň spoločenskú konverzáciu. Myslím, že aj na bicykli,v horách,pri vode,treba chodiť s otvorenými očami a ak je niekto inému sympatický, určite sa oplatí prehodiť slovo.
@janno31 urob aspoň to že sa usmejes a pozdravis.. keď pani/slečna bude mať záujem, možno začne aj sama.. mne sa vždy páčili viac muži ktorí pôsobili viac hanblivo..
No ten úsmev a pozdrav to je tiež niečo čo nemám vo zvyku robiť ale bude príležitosť tak určite vyskúšam 👍 🙂
@janno31 Niekedy je nutné vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Možno to nevyjde raz, dvakrát, možno ani dvadsaťkrát. Možno získaš "iba" zaujímavú spoločnosť, možno sa zoznámite a zostanete priateľmi a možno preskočí iskra už v ten deň a bude to navždy. A v tom je krása života. Hlavne sa nehanbi.