icon

Koronavirus- manželova ex mu nechce dať dcéru.

26. mar 2020

Ahojte mamicky, potrebujem vas nazor...moj manzel ma dceru s byvalou zenou...ma 8 rokov... jeho byvala nechce pustit k nam malu kvoli virusu...dodam riadne sa o nu starame, platime vyzivne...vzdy ked potrebuje pomoc sme tu pre nu...byvame 3 km od nej...no jeho byvala teraz si vymislela, ze pokial je virus mala nemoze ist nikam ani na ulicu, ani k nam...ja si myslim, ze nema na to pravo, kedze aj manzel ma pravo byt s dcerou...nazor?

syslik81
26. mar 2020

staci mi ao si sa tu predviedla ...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
alchemilkazltozelena
26. mar 2020

@vamajka primitiv si jedine ty 🤣 vsak sed doma 20 rokov.. ani nevies co pises, trapka

maminuska
26. mar 2020

vieš akým právom do toho papuluje jej manžel , existuje zákon o rodine ktorý hovorí že manžel žijúci s nevlastnými deťmi v spoločnej domácnosti sa má podieľať na výchove.
A nie , deti by som pri tejto situácii nedala ani ja a to som zástanca čo najširšieho styku s druhým rodičom .

vamajka
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena sediet budem ked bude treba aj 20 r. no kvoli takym kretenom ako si ty pomrelo vo svete vela nevinnych ludi. Prave dnes som citala o zdravotnej sestre z Talianska co spachala samovrazdu kvoli korone.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
vamajka
26. mar 2020

panika je preto, lebo par sebcov zlahcuje situaciu

agimami
26. mar 2020

Ma na to pravo, co mudrujes, nie je ti tvoja dieta, ma ho zverene ona, ma na to pravo. Keby boo tvoj chlap normalny tak to respektuje.ja som sa s exom takisto dohodla, ze syn k nemu nepôjde, kym sa situacia neupokoji. Neviem preco s tym ini chlapi hrdinovia maju taky problém.

autor
Autor odpoveď zmazal
malasandrika
26. mar 2020

Autorka Ty si sa prišla iba vyventilovať že? Žiadny normálny rodič si nebude v dnešnej situácií veselo striedať dieťa 🤦🏼‍♀️ Keď si taká hrdinka ako sa prezentuješ, prestaňte platiť výživné, kontaktujte sociálnu pracovníčku a uvidí sa kto má pravdu 🤦🏼‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
larisalarisa
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena myslím , že tento komentár vás raz bude mrzieť. Možno o mesiac, možno o dva. Práve takéto laxne prístupy vedú tam, kde nikto nechce dospieť. Prosím nerobte toto. Zodpovednosť je teraz veľmi dôležita

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
pehavcek
26. mar 2020

Je mi luto toho dietata. Chovate sa ako by vam brali oblubenu hracku. Vobec nehladite na jej bezpecnost.Ste velmi sebecka. Karantena len zacala a vy sa chovate ako by ste ju nevideli uz niekolko mesiacov alebo rokov. Je mi luto, ze nemate vlastne deti ale to, ze vas manzel plati vyzivne neznamena, ze plati za prenajatie dietata pre vas. Vykrikujete, ze ju mate rada ale nemate. Laska je aj o tom, ze povysim dobro druheho nad svoje vlastne. V tomto pripade bezpecie dietata. Uplne zbytocne vyvolavate konflikty.Neviem preco, ale mam pocit, ze presne o to vam ide. Akoby ste viedli suboj kto z koho. Ak vas to dieta ma rado, tak vas bude lubit aj v odluceni a o to krajsie budu vase spolocne chvile neskor. Nevyrabajte im a ani sebe dalsie stresy v uz dost stresujucom obdobi. Z vasich slov citit strasnu zlobu, nenavist a majetnictvo ale lasku nie. Laska nie je o takomto narokovani

autor
Autor odpoveď zmazal
maminuska
26. mar 2020

bohužiaľ nemáš, nežiješ s nou v spoločnej domácnosti .

autor
Autor odpoveď zmazal
maminuska
26. mar 2020

ale to nie je môj názor , pozri si ten zákon a je .

autor
Autor odpoveď zmazal
matejko18
26. mar 2020

Tak ja na toto tu nemám ani slov 🥺🤦
Veď to nieje vec ale dieťa...pane bože žena spamätaj sa!!!je mi normálne zlé 🤢

autor
Autor odpoveď zmazal
alchemilkazltozelena
26. mar 2020

@larisalarisa nic nezlahcujem, iba to beriem normalne a nerobim paniku... budem ju robit ked bude 10 000 nakazenych, co verim ze nebude

@vamajka menej citaj a viac uvazuj.. a pozor na to sedenie, aby si nemala prelezaniny 👍

pehavcek
26. mar 2020

Ved vravim. Ide z teba strasna zloba a nenavist. A pekne vidiet ako si vytahujes to co ti vyhovuje. Ty to dieta nelubis :(

autor
Autor odpoveď zmazal
michalka4193
26. mar 2020

No to je jedno ci striedava alebo vykendy ale ze proste neodporúčajú pozri si dnes to bolo na markíze sa mi zdá v novinach