icon

Koronavirus- manželova ex mu nechce dať dcéru.

26. mar 2020

Ahojte mamicky, potrebujem vas nazor...moj manzel ma dceru s byvalou zenou...ma 8 rokov... jeho byvala nechce pustit k nam malu kvoli virusu...dodam riadne sa o nu starame, platime vyzivne...vzdy ked potrebuje pomoc sme tu pre nu...byvame 3 km od nej...no jeho byvala teraz si vymislela, ze pokial je virus mala nemoze ist nikam ani na ulicu, ani k nam...ja si myslim, ze nema na to pravo, kedze aj manzel ma pravo byt s dcerou...nazor?

autor
Autor odpoveď zmazal
vamajka
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena velmi zlahcujes situaciu neboli tam len 80 nici . Zomrelo tam aj vela lekatov a mladych ludi a ta karantena nie je na srandu a ano je nakazenych "len" 200 ludi no to su ludia o ktorych sa vie no strasne malo sa testuje tak preto len tych 200 v reale ich je isto viac. Nezlahcuj situaciu a dodrzuj co treba

autor
Autor odpoveď zmazal
gelifil
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena Toto je tak primitivne, ze si nezasluzi ani reakciu. Vsetci normalni vedia, ze to NIE JE CHRIPKA!!!...asi nevies o tych obetiach 34rocny muz, 27rocna zena po porode, 45rocny muz, 23rocna vrcholova sportovkyna....atd

lucia147852
26. mar 2020

Ty si to dieťa úplne nárokujes. Ale nie je to tvoje dieťa. A dieťa nie je hračka, že ja chcem, ja chcem, ja chcem. A keď sú rodicia rozumní sami sa dohodnú tak aby to bolo pre dieťa co najlepšie. Nie pre vás, ale pre dieťa. Jeho záujem je na prvom mieste. Nezabudni ešte dupkat nozkou.

vamajka
26. mar 2020

ano ma pravo na to, aby ju k vam nepustila moje 2 decka su tiez uz 2 tyzdne doma ved nevies koho kde stretnes. Smutne, ze ti nebolo dieta dopriate no nemozes si privlstnovat partnerove dieta. Pises, ze partner pracuje 12 hod. takze aj tak by sa o nu nemal kedy starat a nakoniec to ani nie je tvoja starost. Nie je to tvoje dieta.

tslobik
26. mar 2020

@gelifil A ty nechápeš, že neboli zdraví? Jedna vec je ako sa veci prezentujú a realita je úplne inde. A existujú aj ochorenia o ktorých človek ani nevie a zistia sa až pri pitve. Ako tá mrtva mladá 21 ročná baba prezentovaná ako úplne zdravá v médiach až na to, že bola astmaticka. Ale riadte sa všetci tými neúplnými informáciami v médiách.

brita7777
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena inak nase nemocnice hladaju dobrovolnikov stale

vamajka
26. mar 2020

@alchemilkazltozelena kvoli takym primitivom ako si ty dopadneme ako Taliani a ano ked to bude trvat trebars aj rok tak rok budeme dodrziavat karantenu

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lucia147852
26. mar 2020

@tslobik a ty očividne nechápeš že v dnešnej dobe ma astmu alebo inú autoimunitnu chorobu veľké percento obyvateľov??? Môžu s nou v pohode roky rokuce žiť ale kvôli takým ako vy ktorí vidia len vlastné ega (a okrem toho sama nevieš či by si nebola medzi tými mŕtvymi) môžu tito ľudia pomriet? Kokos kde sa vytratila ľudskosť? Aha zabudla som, skryla sa akože za silnú demokraciu.

autor
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
26. mar 2020

Všetko je o dohode, medzi jej otcom a jej matkou, nechaj to na nich a to platenie, ved nech otec vyskúša.... Ale pardon toto by mne robila exmanzela partnerka taa by som si to s nou vydiskiutovala veľmi rychlo. Nariadenie u nás, stretávať sa a byť spolu iba osoby žijúce v spoločnej domácnosti, či momentálne vy nie ste ale ako píšem, dohoda medzi rodičmi je potrebná, tak to láskavo nechaj na nich.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
tslobik
26. mar 2020

@lucia147852 Ja píšem, že média poskytujú neúplne informácie a veci sú úplne inak ako sa prezentujú koľkokrát. A zbytočne vzniká panika. Spravia akože zo zdravých ľudí obete vírusu. A pritom koľko z tých ľudí by zomrelo tak -či tak, možno o mesiac neskôr. A možno by ich zabila aj chrípka, ak by ju dostali, resp. iný vírus alebo baktéria. Denne zomierajú tisíce ľudí na tomto svete, aj detí na choroby ktorým sa dá predísť. Kde sa o tom píše? Keď sa o tom nehovorí akoby neexistovalo, pravda? Ale ak uvedú pár konkrétnych príkladov osôb s fotkou, menom, príbehom všetci sú zhrození zrazu. Prečo sa tak nehovorí o iných chorobách, ktorým podľahlo podstatne viac ľudí na svete a aj u nás. Ano, predstav si, že na chrípku za porovnateľné obdobie zomrelo stále viac ľudí. Pardon, nie na chrípku ale komplikácie z nej.

horalka1986
26. mar 2020

Tiez nedavam deti ex. Su doma. A ziadny zakon ani sudca ani ziadna nadpozemska sila ma neprinuti zmenit toto rozhodnutie. Na stastie ex ma dost rozumu a suhlasi. Pravidelne detom vola cez videohovor, takze nieje uplne bez nich.

autor
Autor odpoveď zmazal
3009
26. mar 2020

Ty si riešiť svoju traumu, že nemôžeš mať dieťa, tak si nárokuješ na dieťa svojho manžela. Si obyčajná egoistka. Adoptuj si dieťa a staraj sa oň a potom si môžeš o tom dieťati rozhodovať kam ho pustíš a nie o dieťa, ktoré ti nepatrí. Ty si mu nič. Ty si len žena muža, ktorý má dieťa.

vamajka
26. mar 2020

aj sediet budem aj s mojimi detmi, lenze na tie si chvalabohu nenarokuje hystericka cudzia zenska

autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
26. mar 2020

Anonym - zo zaciatku som ti fandila, ze chcete byt s muzom s nou, ale po tvojich komentaroch. Akoze fuuuuu... 😳 ozaj by ste nemali na matku malej tlacit.
Mam 2 deti a keby som nebola s ich otcom, tiez by som mu ich pravdepodobne v tejto dobe nedala. Matka sa proste o svoje deti boji. Nechcem pisat, ze ty to nepochopis, ale matka je proste matka 😥

autor
Autor odpoveď zmazal
tslobik
26. mar 2020

Vieš čo....už si asi aj chybu spravila, že si tu napísala ty a nie tvoj muž. Lebo si sebecká, egoistická, traumatizovaná a neviem aká. Ako ťa zdiagnostikovali z pár viet. Zaujímavé koľko je tu psychologičiek. Veď keby ste ju mali v tomto chaose ako prví vy, tak takisto môžete povedať, že v rámci ochrany ju nedáte matke. Ale to už by bolo tu útočníkov. Lebo matka je matka. Ale asi otec už nie je otec.

maciatkolulu
26. mar 2020

Ty si ťažko zakomplexovana osoba s mdlou inteligenciou, ale nevadí, ja sa teda absolútne matke dieťaťa nečudujem. To, že si manželka, si predstav, ti nedáva absolútne žiadne právo na jeho a jej dieťa. Ani v rozhodovaní v ničom.

syslik81
26. mar 2020

to si len ty zelas..ale si pre nu akura jedna velka nic.. teta co zije s jej otcom .. teta co na nu ak sa s jej otcom rozvedie nebude mat ziaden narok a dieta na nu zabudne .. si nieco pre jej otca a nie pre nu ... nemas ziadne pravo na nu nemas nic .. si zakomplexovana zena plna nenavisti a nepochoponeia .. si zla velmi zla a sebecka .. si ako rozmaznane decko kt vzali oblubenu hracku .. je mi ta naozaj luto a uprimne.. dopriala by som ti dieta -vlastne aby si vedela ake to je starat sa a bat .. zial to sa estane a preto ti dooola mozu pisat to iste ale nikdy to nepochopis.. dufas,ze najdes aspon jednu osobu co ta pochopi -ale nenajdes lebo sa to pochopit neda,., tu nejde o dieta ,matu ci otca ale o teba.. v tvojich prispevoch je len ja ja ja a ja .. nic ine ta nezaujima len tvoje potreby

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
michalka4193
26. mar 2020

Bolo to dnes aj v TV treba si to poriadne pozrieť ale odporúča sa aby aj pri striedavej starostlivosti ostalo dieťa tam kde je a nechodil hore dole