Kto pomôže mamičke s tromi deťmi?
najdu sa tu dobre mamicky ktore pomozu?
dobrý den všetkým ludom ktorý su ochotný pomoct.hladám pomoc pre mladu mamičku18 rokou,ocitla sa v situácii s dietatom a sama,momentálne je v zložitej situcii a nemože si dovolit oblečenie dokonca ani poriadny kočík pre svoju malu dcérku,ak sa nájde niekto kto by bol ochotný darovat jej dáke oblečenie ,poprípade všetko čoho sa chce zbavit po svojom dietatku,bude vám velmi vdačná.je to skutočne nenáročné mladé dievča a verím že taktieš jedného dna pomože niekomu inému v podobnej situácii.dakujem v jej mene
jáj 😠
nie to je jedna známa,ktorej by som takto chcela pomoct,pretože sama nemá možnost písat sem 🙂
ja len nechapem nadpis ked je to mamicka s dcerkou a hore je ze s tromi detmi ?!?
@sabina1975 ved tuto temu zacala nejaka ina baba, a tato sa len pridala do temy
zase sa tu niekto nudí určitá osôbka z Trnavy a Pezinka
Verím že veľa z nás by rado pomohlo, ale ako hovorili dievčatá predo mnou, nič o tebe nevieme, opíš aspoň svoju situáciu, povedz čo potrebuješ atď. Nedá sa napísať len "pomôžte" keď nikto neviem čo a ako.
@trampota ja som z TT nemam problem pomoct no toto sa mi zda nejake divne, odkial vies o tejto stranke?a ako to ze hned ziadas pomoc?nemas fotku, realny kontakt na seba..baby ja by som sa nad pomocou zamyslela..nakolko je tu v poslednej dobe kopa vymyslenych nickov a vacsina je nahodne z TT 😲
@irriss baby nema to vyznam je to hovadina pisala mi aj ip som jej do fotoblogu napisala ze som z TT a donesem jej osobne veci..no ma s osobnym stretnutim ocividne problem..zrazu ani neni z TT a ani nemoze dat adresu takze..asi nic nepotrebuje 🙂
@157misicka toto nikdy nepochopím, to sa tak niekto nudí, že vypisuje hovadiny? A potom pride jedna, čo naozaj by pomoc potrebovala, a pošleme ju hneď do ... 😢
Žienky kašlite na to, ak by niekto ozaj niečo potreboval tak sa chopí každej slamky a hneď píše adresu a kontakt na seba.
mam dve deti tretie na ceste . muz je poriadna svina. nemame nic prisli sme o d. tom. hraval automat tak pre...... aj dom . nastastie si ma rodia zaobrali domov no nemaju mi ako pomoc ked mam este 6 surodencou -.toutou cestou by som sa chcela obratit na dobre duse ktore maju nepotrebne veci ktore nepotrebuju. ak sa take dobre duse najdu tak mi napiste dakujem.babetkovske veci mam este po mojich dvoch detoch
urcite jej neverte tato pani ma asi pozna ked dava moju adresu.ako to vsetko moye vediet? prv je s tt potom neni. nechapem tomuto uz. kdo sa nudi az tak ze dava sem moju adresu.
@dominika241
Kde je tvoje adresa?
Pokud sem nekdo dal neopravnene Tvoji adresu, pozadej okamzite o vymazani admina 😉
😠 😠 😠
cozee????vsak toto je uz aj na policiu neni?
@trampota pozri si bazar - je tam vela veci na darovanie https://www.modrykonik.sk/bazar/

@trampota a v com spociva ta pomoc?