Kto pomôže slobodnej mamičke v núdzi?
Mam dve deticky.Dnteraz som nemala problem ani z byvanim,ani s platenim.Mam prenajaty domcek na dedinke.Som na materskej dovolenke,takze dostavam RP a pridavky,chodili mi aj alimenty ale naraz prestali a to mam vybavene cez exekutora.On mu moze zastavit ucet atd.ale to ma tiez svoj postup a cas a zatial sa mozu deti past.Aj nahradne vyzivne vybavite,ale musite cakat tri mesiace a co mam teraz za tie tri mesiace nezaplatit najom,alebo plyn?Nemam nikoho kto by mi pomohol a domacemu uz aj tak dlhujem.Dostanem RP 194,RP×2=43 t.j.237 najom platim 200+plyn 15.Takze mam 237-215=22eur na mesiac.Neviete niekto pomoct alebo poradit co mam robit?Dakujem
@beky1813 áno je to tu pre prípad nudzr
@evittam no tak tá pani písala o tu jednu razovu vipomoc
Pre boha ľudia tá gramatika
@vierka22viki No ved toto. Ja som to preto tak napísala.😉
@patuska1996 A na co to mame všetci narok s tým papierikom?
@evittam na všetko čo chces jedlo ponektori odnáša to majú aj na drevo a TD
@patuska1996 No ale nie vsetci ako pises.
@evittam ako že nie manžel pracuje a ja poberám rodicovski príspevok a mala som to schválené je to asi rás alebo 2 do roka čo viem tak unas jedna dokonca si vibavila na úrade na rekonštrukciu kúpeľne neviem ako je to možné
@patuska1996 No to neviem ako je to mozne ale ak máš príjem presahujúci hmotnu nudzu tak mas narok tak akurat na velky prd. Záleží čo máš oficialne na papieri.
@evittam neviem no mandzel má tak okolo 600 e a ja 200
@patuska1996 mandzel? To aj toto slovo sa da napisat zle?
@beky1813 pre boha vám tu všetko nejako vadí telefón mám rozbitý a zle sa mi píše
@patuska1996 jasne. Mobil. Klasika

@beky1813 A este nechápem co vIpisu na papierik a aky urad im vIpise nejaky papierik a na čo to vlastne mame všetci nárok.😁😉
@patuska1996