icon

Manžel pracuje vo Volkswagene v Bratislave na 3 zmeny

rainbow0508
19. jún 2012

Ahoj dievčatá!
Moc by mi pomohlo, keby som sa mala s kým podeliť so skúsenosťami...keď Vám manžel robí na tri zmeny...ráno/poobede/nočná...ako to zvládate? A možno zvlášť tie, ktoré máte dve a možno i viac detváčikov...

Strana
z2
kris557
27. jún 2012

@rainbow0508 Ahoj aj môj muž tam robí tiež na smeny, práve spí po nočnej. Ja som si zvykla. Máme jednu dcérku, takže zatiaľ zvládam. Aj práca na smeny má výhody. Vybaví kopec vecí (nejaké papierovačky, úrady, doktorov) ak má voľno alebo doobeda, ak má poobednú, lebo ja prídem z práce až večer. Akurát vždy ak je nejaká akcia, naposledy hody, predtým nejaké oslavy, senecké leto a pod. vždy mu to akurát vychdáza že robí. Tak vyzerám potom ako by som ani muža nemala 😀 ale aj tak s malou absolvujem výletíky s kamoškami a ich deťmi, veď by som sa nemohla pohnúť z domu a prepásili by sme všetky akcie. 😉

riana12
27. jún 2012

@beruska.zuzanka ako k práci a pracovnej dobe ako takým, som výhrady nemavala... prácu som si vážila... trpel tym vsak vzťah a chvíľu priateľ aj s jednou dievčinou flirtoval - len nevie, ze o tom viem... nebola som pripravena az na tak zle obdobie, najhoršie som asi brala, ked mi neoznámil ani skutocne dolezite veci - stačila sms ci papierik... ked už je minimum spoločného času, aspoň na toto by mal davat pozor... nikdy som katastroficky nebrala, ze neni cez víkend doma ako ja, ale totálne nám upadala komunikácia... isto som nemalym dielom k tomu prispievala, to nepoprem... tu už zachadzam skôr do partnerských problemov... tak to nechcem teraz rozvadzat do detailov..
asi ak by bolo aspoň jedno dietko, zniesla by som to lepšie, ktovie 😅

rainbow0508
autor
27. jún 2012

@kris557 MM ked ma poobednu, tak prichadza az po polnoci domov a rano je nepouzitelny...po nocnej ani nehovorim...takze jediny tyzden, ked je ako-tak "po ruke" je, ked ma rannu...ale vacsinou ten zbehne najrychlejsie tzo vsetkych :D ...a dke presne robi tvoj manzel?

kris557
28. jún 2012

@rainbow0508 vo VW v BA, pracoval za pásom ale teraz je presnutý pár mesiacov na lakovňu.

beruska.zuzanka
29. jún 2012

Tak baby, akože som celkom nahnevaná, mm mal mať odmeny, čo mávajú kvartálne a že nič nedostanú, lebo neplatia dodávatelia... 🙄 🙄 na porazenie, maká sa od nevidím do nevidím, niekedy v takých podmienkach, že dovi, doma ho riadne nevidíme a teraz toto ☹

evita860
11. júl 2012

@rainbow0508 moj manzel pracoval tak ze pracovnu dobu mal neurcitu niekedy 8 niekedy 12 inokedy 16 hodinovky niekedy isiel v pondelok a dosiel v piatok,ani si nic naplanovat ani sa spoliehat nato ze bude doma :( bolo to mizerne a najme ze mam deti tesne po sede necele dva roky rozdiel este k tomu zdravotne problemi u starsieho dnes uz aj u mladsej :( takze som bola na vsetko vzdy sama!aj po prichode z porodnice s mladsou dcerkou hned na druhy den odchadzal na 4 dni do Ba,plakala som s detami na rukach na okne :( no dnes viem ze ked je na presne zmeny je to faj! viete si den ci tyzden pekne zariadit.dnes sme vo faze ze manzel odisiel za pracou do rakuska najskor pred vianocami na 3 mesiace a teraz v aprili do oktobra a to uz je ina kava,dala by som vsetko zato aby robil aspon tak ako pred tym alebo pri super stasti tak ako ten vas :(clovek kym nezazije nepochpi :(

rainbow0508
autor
11. júl 2012

@evita860 Ta to verim...ked sa clovek na to pozrie inym okom, povie si, ze este stale su rodiny, kde je to aj horsie a nakoniec je rad, ze ma to, co ma... 😉 drzim palce, aby sa naslo nieco, aby ste nemuseli byt tak dlho od seba

evita860
11. júl 2012

@rainbow0508 no presne tak staci sa pozriet na inych co su na tom este horsie a sme radi ze je ako je 🙂 prave preto pozeram modre z neba aby som si vedela vazit co mam i ked na tom nie sme najlepsie!a dakujem pekne aj ja dufam ze sa uz karta obrati a budeme moct byt kompletna rodina pretoze nam tatik strasne chyba :(

mirka907
11. júl 2012

@rainbow0508 moj manzel tiez robi takto a poviem ti...niekedy som vdacna, ze ma poobednajsiu alebo nocnu a mam cas pre seba....a na nezaplatenie je, ked mi mala nahodou ochorie cez tyzden a namiesto aby som si ja brala volno v praci vie s nou byt on lebo ma volno

rainbow0508
autor
11. júl 2012

mna len niekedy uboja, ze po nocnej si vzdy musime urobit programa vypadnut...ale mala by som sa od septembra vratit do prace, tak uvidime, ako to bude casovo potom...

mirka907
11. júl 2012

@rainbow0508 aj my si zvykneme robit program, lebo moj mm ked je nevyspaty je protiva....ale zas ak sa nepodari (co hlavne v zime) ma smolu....

rainbow0508
autor
11. júl 2012

@mirka907 Asi tak...ale tak do zimy to uz bude ine, ked bude starsi v skolke a maly v opatere...sice este neviem, akej...ale verim,ze poriesime aj to

mirka907
11. júl 2012

@rainbow0508 ked sa vratis do prace ocenis ze robi na smeny uvidis....mne velmi pomaha, ze si nemusim hned ako ma mala soplik brat pnku alebo dovolenku....a teraz v lete ked je skolka mesiac zavreta je to o to lepsie....

rainbow0508
autor
11. júl 2012

to verim...dufam, ze to bude jednoduchsie

anulienkalienka
23. aug 2012

@rainbow0508 ahoj!
čítam náhodou túto tému a napadlo mi, že by som ťa, ak sa teda už nepoznáte, dám ti kontakt na kamošku zo záhorskej, jej manžel tiež robí na smeny vo VW a má 3 detičky, najmladší má 2 a pol ročka.. 🙂

rainbow0508
autor
23. aug 2012

@anulienkalienka to by bolo super...ak mozes, posli ip...diky

mamartinka
23. aug 2012

No co tu za temu nenajdem.Manzel tam tiez kedysi pracoval.Teraz sme v Irsku.

zelinka32
9. dec 2012

Môj manžel robil vo VW na tri smeny, máme deti dve, je medzi nimi 19 mesiacov rozdiel. Zvládala som to zle, lebo bol unavený, nepomohol mi, nevedel si nato zvyknúť. Baby sú už väčšie a samostatnejšie, a sú super, ale vtedy keď som najviac potrebovala tak ho nebolo. Zle som zvládala aj víkendy, nebavilo ma to samú a on mal čas aj na zábavu, otras, rodina nemala žiadny režim. Teraz by som to asi brala ok, keď sú deti väčšie, ale tie víkendy, no nič moc.

Strana
z2