Nájdem si nového partnera s dieťaťom?
Opustil nas, snubenec ked malo dietatko 8mes
Som zufala, sklamana, bezradna, zatrpknuta. Neviem sa s tym zmierit, chcem ho milujem ho, chcem nasu rodinu spat
Bohim sa, ze ostanem navzdy sama, nikto nebude chciet mna ani moje dieta, chcem svoju rodinu spat,, co mam robit?
Ahoj,
nezufaj! Mam kamarata, ktory nechcel o vztahu ani pocut, teda o vážnom. Teraz ma 41 a priatelku. Dva roky som sa pytala, ci uz niekoho ma (okrem speci kamosiek). Niee, daj pokoj - jejo odpovede. A minule mi hovoril, ze priatelka sa na neho nastvala. Az som okoktavela 😁 A ako bolnus ma ta priatelka aj jedno 7 rocne dieta! Som za to velmi šťastná 🙂 Nezufaj, uzi si teraz dietatko, daj sa dokopy, pories momentalne co treba a casom vsetko pride. A pozerat sa zacni az ked budes uz vysporiadana s rozchodom. Drzim palce!
Neviem koľko máš rokov ale predpokladám, že si mladá. Muža si nájdeš. Teraz ťa ale trápia dve veci: stále túžiš po tom prvom a bojíš sa budúcnosti bez muža. Ten tvoj vyzerá byt dosť lenivý. Nevie opraviť svetlo, vypýtať si kľúč od kočikárne. Nepochopil že doma sa musí aj pracovať, aj organozovať. Tak ako v práci. Veľa mužov s tým ma problém. Domov považujú za oddych a to je aj správne ale treba aj robiť. Angažovať sa. Ty si mala depresiu a ten strach ktorý máš z budúcnosti je tiež prejavom tvojho uzkostneho spôsobu myslenia. Pokus sa zmeniť svoj pohkad na seba a na vás so synčekom. Si hrdinka a súčasne potrebuješ ochranu a pochopenie. Zaslúžiš si obdiv úctu aj lásku. Ty sama sa môžeš mat rada za to čo si dokázala a chyby čo sa stali prijmi. Jednoducho prijmi stav aký je. Potom ako sa prijmes aj s tým ako to je budeš silnejšia pokračovať ďalej a splniť si túžbu úplnej rodiny. Nemusíš ani na tohto slabocha zanevrieť. Miluješ ho a on sa možno vráti. Najprv však pracuj na svojej pohode svojom sebaprijati sa rob so synom aj s rodičmi veci ktoré treba robiť a za ktoré budeš na seba hrdá. Ty môžeš a máš byt na seba hrdá. Maj sa rada a prijmi sa. Maj vás rada a prijmi aj synčeka, s tymmisto nemáš problém. Ale prijmi aj seba, nič si nevyčítaj, nič neľutuj. Život nie je dokonalý. Je to príležitosť robiť od teraz niečo trosku lepšie. Sorry za filozofické okienko. Mne to pomohlo, tak vnímať svoje trápenia a strachy.
@oneinamillion stava, ale statisticky je vacsia pravdepodobnost, ze sa to v manzelstve este pokusia opravit, nez vo vztahu, z kroreho sa da "iba tak" odist
@babulkomale podla mna to napisal uplne v pohode, len si to mozno ty inak pochopila..
@slovakboy krásne napísané 😇
@slovakboy dakujem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
@mimi3008 nikdy sa neda len tak odist
Boli sme spolu 7 rokov a mame dieta a ja zasnubny prsten od neho.. aj to nieco znamena
@kitycat ked si clovek vecer laha sam do postele tak sam sa clovek citi
Ked tam doteraz bol milovany clovek
Ziadna rodina, kamaratky, dieta tu nenahradi pocit lasky k tomu druhemu
Budu to len zaplaty
A aktuálne žiješ s dieťatkom u rodičov? Chodí ho navštevovať? Zaujima sa?
@loliki pracu si nasiel, plati
@kika12345k ano zije u rodicov, posiela peniaze, sem tam pride dietatko pozriet kupi veci co treba
Len nas proste nechce pri sebe
Stalo sa mi to iste v maji. Je až desivé že presne tak isto odišiel ako ten tvoj povedal že pride ale nevrátil sa.. ak chces mi napis, mame rovnaku situáciu.
Len teda od nás odišiel keď mala dcéra 3M.
@alalajka lebo ze uz to dalej takto nezvladal a tvrdil, ze som dala prednost rodine pre nim
Leb mu vadilo, ked som sa opytala mamky ci mam dat dietatku ciapku hrubsiu alebo tensiu ked sme sli von, ja som chcela tensiu mamka ze radsej hrubsiu tak ze si nestojim za nazorom a ked som sa pytala jeho tak mi povedl neviem rozhodni sa ty
Ze som ho tlacila do kupy bytu uz ked sme spolu chodili a nemali dieta a obaja nadpriemerne platenu pracu ani vtedy sa nechcel usadit, nie 7 rokov splacame hypoteku niekomu inemu namiesto toho aby sme si splacali nas byt kde by sme mali domov
Znamena, ale pravne to neznamena absolutne nic
V mojom prípade som si našla manžela ,syn mal 10r keď sme sa zoznámili a teraz má 12r keď už sme manželia ☺️
@mimi3008 pravo s tym nema nic
Ako myslis👍
Podľa Tvojich reakcií je jasné, že chlapa si ešte nájdeš a lekciu o opustení a nemanželskom decku si znovu zopakuješ. Vôbec si totiž nepochopila, že on Ťa v skutočnosti nechcel. Nechcel svadbu, ani spoločný život, ani spoločný majetok a ani dieťa. Zrejme sa len do určitých veci nechal dotlačiť, lebo si ich chcela Ty, čas plynul, rodina mala určité očakávania... A keď sa všetky
tie sľuby stali príliš reálnymi, zľakol sa a cúvol, lebo si uvedomil, že takto žiť nechce. Ostatné sú len zámienky a výhovorky. Keby Vás chcel a záležalo mu na Vás, zariadi bývanie, zoberie Ťa aj dieťaťom, stará sa o svoju rodinu a problémy by ste riešili spoločne.
Toto bol jednostranný vzťah, preto nefungoval a Ty ho uzavri a zober si z neho ponaučenie a vyhýbaj sa v budúcnosti podobným vzťahom. Inak budeš odsúdená na opakovanē sklamania.
Musíte spolu komunikovať, normálne si vydiskutovať veci. Každému niečo vadí, každému niečo iné. Tak hľadajte kompromis a spoločné riešenie. On asi očakáva, aby si bola rozhodnejšia a starala si sa o dieťa spolu s ním. A nie jeho "odkopnúť", že mu nedôveruješ. Neviem aký je, lebo ten opis budil dojem ...nič moc.
hehe to bol chlap?! ked neratam tu tretiu nohu s ktorou ti urobil decko ,chlap sa ma vediet o rodinu postarat a nie pred nou utekat
Najmenej by ma trápilo, či ma ešte bude niekto chcieť 🤦
@jesenzima predstav si, mna to teda trapi
Ano zijem dalej ano je mi ovela lepsie ano nic lepsie sa nam stat ani nemohlo a zbavili sme sa toxickeho cloveka, chvalabohu
Tvrdo na sebe pracujem ale kazdy vecer si sama lihat do postele je od zivota malo

Tak ty uz sama nikdy nebudes.
Co to dieta? A mas predpokladam rodinu a kamaratky. No a s tymto nastavenim sa akurat tak nalepis na nejakeho chudaka co ti smikne dalsie decko do pece..