icon

Nebude ma nikto milovať, keď mám dieťa?

28. sep 2024

Bojim sa toho
Tak velmi a dlho som tuzila po rodine, rodinnom zivote, dietati, ktore sa podarilo po niekolkych neuspesnych rokovh, po problemoch v tehotenstve a napriek vsetkemu nas snubenec a otec dietatka opustil, vraj sa mu velmi zmenil zivot a ja som pocas prvych mesiacov od porodu nebola taka ako predtym, nechcel sa starat, boli sme s dietatom ako jeho povinnost, citim sa ako pokazena hracka
Som dobra dusa s dobrym srdcom, pre rodinu zijem a dycham, som mila, inteligentna, starostliva, verna , dala som mu dieta a aj tak odisiel….lebo sa treba vela starat, lebo mat dieta nie je, ze si kupime nejaku novu vec, dieta nezbalis do kufra ked niekde chces ist..preco som si nevsimla, ze je taky…pritom sam nemal jedneho rodica a tvrdil, ze taky zivot by pre svoje dieta nechcel..
Je to uz skoro 2 roky, je mi lepsie samozrejme, ze ano, zacala som na sebe pracovat, chudnut, staram sa viac o seba, komunikujem s ludmi a uz sa ich nestranim, neplacem tak vela ako predtym ale aj tak…mamky pochopia…
Bude nas mat este niekedy niekto rad? Cudzie dieta mu nebude prekazkou? Ked moje dieta opustil jeho otec bude ho mat rad nejaky cudzi muz? Bude chciet aby sme boli vsetci traja rodina? Tak velmi po tom tuzim, byt ako ostatne stastne rodiny..
Niekedy mam slabe chvilky, citim velku krivdu..

autor
28. sep 2024

@earlgrey to vies ked sa dlhe roky staras o neho o vztah o domacnost o vsetko
Tak ked pride obdobie, kedy su na tom fakt zle, je to tazke, poporodne traumy, problemy s kojenim, preco nestoja pri tej zene? Ked to potrebuje?
To nieje o tom, ze musia..tu ide o to, ci to vobec dokaze pochopit, ci mu zena a dieta za to stoja..

autor
28. sep 2024

@earlgrey preco sa zena nepozbiera a neodide? Preco to urobi chlap? Nie chlap ale slaboch…jednoducho ked raz sa rozhodnem byt s niekym,
Na cely zivot v dobrom a zlom, ked je tam raz dieta a rodina mu zato stoji tak hej zatnem zuby, budem robit co viem najlepsie ako viem aby som aspon v niecom pomohla hoc aj sproste smeti ist vyhodit ci plastove flase nahromadene ci nakupit alebo navarit na dva dni, ze zena to neriesi a ked dieta spi sa naje
A nie, ze sedi na riti a este ocakava full servis teple jedlo, upratane, plna chladnicka, dieta kludne neustale spiace aby ho neotravovalo a zena k dispozicii
Moj ex odmietal nakupovat, jeho to nebavi, ja som nemala ako, chladnicka prazdna, dieta nemalo mlieko a ani zeleninu na prikrmy a vobec ho to nezaujimalo, ze je v obchode vela ludi a na otazku preco nejde skoro rano ked tam nikoho nebude? Ze nebude predsa o hodinu skor vstavat aby nakupil jedlo pre svoju ze u a dieta a jemu ranajky netreba a obed bude mat v praci
Na otazku nech ide vecer, odpoved ze je az prilis unaveny aby nakupil, pomahali mi moji rodicia, nakupovali , potom na mna debil vrestal, ze preco riesim veci s rodicmi a nedavam mu priestor sa starat,
Kedy by sa zacal starat? Kym by sme pokapali od hladu?
Z toho stresu som prisla aj o materske mlieko

andrejka2424
28. sep 2024

Neboj, je dosť chlapov, čo im dieťa nevadí. Keď som odišla od ex, mal syn necelé 2 roky a keď mal 3, vydala som sa. S gemblérom a sukničkárom ozaj svoj život nepremrhám... Už 11 rokov sa môj muž stará o môjho syna ako o svojho...buď otvorená všetkým možnostiam, ale nemyslím si, že dieťa je až taký veľký problém.

autor
28. sep 2024

Malnakupit z esta a prist knasim aby malo dieta co jest, ze pride do 11:00 nech stihnem nieco uvarit, dosiel o 15:00 na otazku preco..? Ze sa chcel vyspat a nechcelo sa mu vstavat tak skoro dpc co to je za odpoved chlapa, co ma doma zenu a dieta co caka kym nieco donesie jest?
Nie doeta nakoniec hladne nebolo ale ide o princip
A podotykam o dieta sa nezaujima doteraz, minimum aby som ho nedala na sud aby mu odobrali prava

earlgrey
28. sep 2024

@autorka
No vidíš a aj tak ušiel. Skôr si mala utiecť ty, načo ti takého chlapa. A ako som napísala, nevieme presne prečo tí muži utekajú. Ja to všetko chápem, neobraňujem ani mužov a ani ženy a ani som nemyslela konkrétne tvoj prípad. Ja som písala vo všeobecnosti.

0silvia0
28. sep 2024

Darmo sa rozculujes na svojho ex, sama si si ho vybrala. Ja by som s takym debilom nebola ani den. Na zeny, ktore si nevazia same seba sa nalepia takito exoti. Zeny, ktore si same seba vazia, by s takymto ani na rande nesli

autor
28. sep 2024

@0silvia0 nerozclujem, konstatujem
Tak bol normalny

subartic
28. sep 2024

vtedy - pred dieťaťom nakupoval , varil , riadil , pomáhal ti ?

vler
28. sep 2024

@subartic ja tiez nechapem ako je mozne ze z muza ktory bol udajne normalny sa stal lenivec odmietajuci skocit do obchodu na nakup...

dadis
28. sep 2024

@vler Ale ved pisala, ze vsetko bolo na nej a o vsetko sa starala,o domacnost, vztah... zrazu po porode chcela, aby sa zmenil, podla mna to bol ten problem.

jarnajar
28. sep 2024

@dadis lebo dovtedy vládala a po pôrode už pochopiteľne nie, čakala, že teraz to on prevezme. Toto je podľa mňa časté, ale vieme, že to nefunguje. Chlap to takto nevidí, im to nedôjde. Tým normálnejším stačí otvorené vysvetlenie, čo sa od nich čaká. Na blbcov a egoistov to nezaberie.

autor
28. sep 2024

@subartic nakupoval, reso nefrflal ked sme sli na nakup, varil sem tam, riady umyval, vysaval, veci skladal, zehlil svoje aj moje veci, staral sa

autor
28. sep 2024

Ja som sa starala o chod domacnosti zoznam co treba kupit atd , nakupovat sme chodili na velke nakupy spolu kedze nemam auto, male
Nakupy som riesila ja cestou z prace, varit som prevazne varila fakt ja ale mne to nevadilo
Vysaval zasadne on, zehlil on aj svoje aj moje veci
Prat som davala ja aj vesala pradlo
Program spolocny som vymyslala ja

autor
28. sep 2024

@jarnajar je to blbec egoista a narcista len on on on

slovakboy
28. sep 2024

Zo strany muža je to o hodnotách. Ak sú aj pre neho hodnoty ako láska, rodina, deti na vysokých priečkach, tak mu cudzie dieťa nebude prekážať. Hlavne keď je vo veku kedy už netreba plienky vymieňať a nie je ešte v puberte kedy mu bude papuľovať a nemusí ho prijať. Ja ak by som bol slobodný tak by som si vzal aj ženu s deťmi. Samozrejme by tam musela byť predovšetkým laska a spoločné hodnoty ale deti by neboli prekážka. Bola by len výzva si ich získať. Mám kamaráta, ktorý bol dlho slobodný inak veľký fešák a motorkár. A vzal si vdovu pred 40 tkou s dvoma deťmi. Ešte stihli aj tretie dieťatko mať spolu. Trošku bol problém, že tá najstaršia 15 ročná ho nechcela a bol medzi nimi boj, ale celkovo je to šťastné manželstvo.

autor
28. sep 2024

@slovakboy v ex hodnotach som sa zmylila, teda riadne alebo mu po porode preskocilo, neviem a uz ma to nezaujima

zonjushe
28. sep 2024

@earlgrey mala som na mysli presne ten typ, ktory opisala autorka. Nejak som aj tusila, ze sa o dieta zaujima minimalne. Ty si opisala muza, ktory zdupkal od hysterickej zeny. Dieta je stale skuska vztahu a co si tak vsimam, velmi vela muzov ostane prekvapenych ako sa im zmeni zivot, resp. brania sa tejto zmene. To by bolo ok, nech si ide, zena to zvladne. Ale oni si normalne najdu novu partnerku akoby sa nechumelilo a tej to ani neprekaza, ze si narazila takeho zbabelca. Moj mozog toto neberie naozaj.

earlgrey
28. sep 2024

@zonjushe Poznám aj takých a najhoršie, že keď si nájdu partnerky s dieťaťom alebo deťmi, tak sa starajú do výchovy, lebo oni vedia najlepšie 😄

autor
28. sep 2024

@zonjushe ona to nevie.. nepovie pravdu preco nieje s partnerkou a dietatom, povie tak aby vysiel z toho dobre.. a chuda nova partnerka si mysli aky jackpot vyhrala takym skvelym muzom… 🤷🏻‍♀️ vyckaj casu jak hus klasu

mini2peto
29. sep 2024

Veď daj si inzerát niekde do zoznamky a možno sa nieaky chlap nechá uloviť 😁

autor
29. sep 2024

@mini2peto preco by som mala? Neverim na zoznamky ,

niekto2hy
29. sep 2024

Tak si daj na tricko natlacit> I am single and free. 😎

samanta44
29. sep 2024

Su muzi ktory zamerne vyhladavaju zeny s detmi .lebo vidis aka je matka svojim detom taky muzi co uz chcu presne to co ty stastnu rodinu.

autor
29. sep 2024

@samanta44 takych je maLicko

samanta44
30. sep 2024

Malo ale su aj ja som bola slobodna matka tak viem.100 krat to bude nejaky koko. Ale 101 krat to vyjde len doma na dvere ti nik nezaklope to si uvedom .zoznamka nieje zly napad je to uplny standart v tejto dobe

yerdna
1. okt 2024

Nápis a uvidíme

autor
1. okt 2024

@samanta44 zoznamka je standart? Co si

autor
1. okt 2024

@yerdna a co mam uvidiet

enmery
1. okt 2024

Ja len povem, že zoznámiť sa- od toho je odvodená zoznamka. V dnešnej dobe je skutočne jedno, kde niekoho spoznáš. Magora môžeš stretnúť aj v práci. Neodsudzovala by som hneď takto zoznamky.

autor
1. okt 2024

@enmery otca mojho dietata som pred xy rokmi stretla na pokeci
Dakujem neprosim