icon

Nebude ma nikto milovať, keď mám dieťa?

28. sep 2024

Bojim sa toho
Tak velmi a dlho som tuzila po rodine, rodinnom zivote, dietati, ktore sa podarilo po niekolkych neuspesnych rokovh, po problemoch v tehotenstve a napriek vsetkemu nas snubenec a otec dietatka opustil, vraj sa mu velmi zmenil zivot a ja som pocas prvych mesiacov od porodu nebola taka ako predtym, nechcel sa starat, boli sme s dietatom ako jeho povinnost, citim sa ako pokazena hracka
Som dobra dusa s dobrym srdcom, pre rodinu zijem a dycham, som mila, inteligentna, starostliva, verna , dala som mu dieta a aj tak odisiel….lebo sa treba vela starat, lebo mat dieta nie je, ze si kupime nejaku novu vec, dieta nezbalis do kufra ked niekde chces ist..preco som si nevsimla, ze je taky…pritom sam nemal jedneho rodica a tvrdil, ze taky zivot by pre svoje dieta nechcel..
Je to uz skoro 2 roky, je mi lepsie samozrejme, ze ano, zacala som na sebe pracovat, chudnut, staram sa viac o seba, komunikujem s ludmi a uz sa ich nestranim, neplacem tak vela ako predtym ale aj tak…mamky pochopia…
Bude nas mat este niekedy niekto rad? Cudzie dieta mu nebude prekazkou? Ked moje dieta opustil jeho otec bude ho mat rad nejaky cudzi muz? Bude chciet aby sme boli vsetci traja rodina? Tak velmi po tom tuzim, byt ako ostatne stastne rodiny..
Niekedy mam slabe chvilky, citim velku krivdu..

Strana
z3
enmery
1. okt 2024

S takýmto nastavením asi fakt ostaneš sama. Že bol tvoj ex debil neznamená, že sú všetci a pokec bol dno už pred rokmi, nieto teraz. Ale tak veľa šťastia.✌️

earlgrey
1. okt 2024

@enmery Akokeby neexistovali iné zoznamky ako pokec 😃 ale nevadí, autorka sa chcela len poľutovať, posťažovať, ale spraviť niečo, aby zmenila svoj život, tak to už nie. Zbytočne radiť...pokiaľ nezmení nastavenie mysle, bude to mať ťažké.

autor
1. okt 2024

@enmery akoze halo?! Vam usla pointa ci co?!
Ja nepotrebujem lutovat, nepotrebujem ani vhlapa co hlada jednorazovky vidno ze uz davno ste na zoznamke neboli!

yerdna
19. okt 2024

Napíš správu

mini2peto
29. okt 2024

Tak skúsiť môžeš , nič tým nepokazíš

Strana
z3