icon

Nemám kam ísť s dvomi deťmi

vladkabalazova
2. jan 2022

Ahojte prosím poraďte mi neviete náhodou koľko sa platí za to krízové centrum lúč?každý deň sa hádam z partnerom vyhadzuje ma každý deň ma uráža ponizuje vyhráža sa mi že sa zabije a ja už nevládzem chcem odísť no na vlastné bývanie nemám som len na rodičovskom...Nechcem to každý deň počúvať ja ho ľúbim ale on mňa nie už mi to aj povedal že sa mu hnusim ze ma nechce neviem ako budem žiť z domu deťmi sama ako budem ich výchovu zvládať ale nechcem už v tomto vzťahu ďalej pokračovať nechcem aby ma psichicky zdeptal príliš mi jeho slová ubližujú zaspávam z plačom najlepšie bude ak sa zoberiem aj z deťmi vlastnou cestou 😢😥😭🥺

Strana
z2
vladkabalazova
autor
2. jan 2022

@deti95060810 no neviem pretože on je toho schopný už to chcel urobiť raz večer vonku ale našťastie som mu nôž zahodila

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@vladkabalazova Dievča - prečo si si spravila dve deti s frajerom a nastahovala sa este do jeho bytu?
Predtym vobec ste neuvazovali nad niecim ako je svadba, spolocny byt a az POTOM deti?

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@vladkabalazova a nemozes ist k mamke, tatkovi, surodencom,...?

vler
2. jan 2022

@vladkabalazova aha to mi uslo. No ale to tiez nie je bohvieco. Ake toxicke prostredie takto vytvara?

vladkabalazova
autor
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 k mame a otcovi by som mohla ísť ale oni sú starší ľudia a mi bývame hneď vedľa seba to by boli z tohonobrovske hádky že mama s nim ona by mu to deň čo deň vyčítala že nás má na hlave ešte na starobu atď to ja nechcem

dadis
2. jan 2022

@vler Pisala, ze sa vyhraza, ze sa zabije on. Nepise, ze by tam bolo nasilie.
@pribinak Ano, nie je to jej byvanie. Ale byvaju v jeho byte aj ich deti. Mal by velky problem ju z bytu dostat. Musel by jej on hladat nahradne byvanie. Kym sa "oddelia", dohodnu starostlivost, vyzivne...to nejaky cas trva. Dovtedy aj mladsie pojde do skolky a ona moze ist do prace a nejake byvanie si zohnat. Neviem kde by nasla jasle :(. Ale suhlasim. Kontaktovat to krizove centrum rozhodne moze, pomozu jej s pravnymi vecami a ak by sa ich vztah vyrazne zhorsil, tak jej pomozu.
@vladkabalazova Mate spolu 2 male deti, z tejto lasky sa nevyliecis zabudnutim alebo utekom. Zachovaj sa ako dospela, zrela zena. Aj ked ti akokolvek ublizil, snaz sa zachovat slusne a nehadat sa s nim. Nie rozvod, ale rodicovsky konflikt detom ublizuje. Je otcom tvojich deti, preto zachovanie si korektneho vztahu medzi vami je velmi dolezite.

felinda
2. jan 2022

@vladkabalazova +421 915 037 700
Zavolajte mi, prevádzkujem bezpečný ženský domov Brieždenie

pribinak
2. jan 2022

@dadis podľa mna dosť intenzívne pracuje na tom, aby ju z bytu dostal
Neodkladko na deti (zverenie, výživné, styk) má do 30 dni

dadis
2. jan 2022

@pribinak To je pravda, neodkladne su rychlo. No i tak nelahka situacia. Hlavne treba schladit vasne, myslim si, ze obojstranne.

pribinak
2. jan 2022

@dadis tak áno, proste sú tam malé deti, mali by sa rozumne dohodnúť čo a ako.
To už nie je situácia kde si každý dupe nožičkami a máva ručičkami lebo on chce toto a ona toto, tu treba brat v prvom rade ohľad na tie deti

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@dadis prepac, ale z kade mas to,ze on by jej musel hladat nahradne byvanie?
Ona je pre neho cudzia osoba - moze povedat v klude, ze deti mozu ostat, a ona si moze ist.

dadis
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 Urcite?

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@vladkabalazova
Uplne by som tvojich rodicov chapala a musis sama uznat, ze si urobila vela chyb, ale teraz nema zmysel rozmyslat nad niecim, co nezmenis.
Chod za rodicmi, vysvetli im celu situaciu a "suchaj nohami u nich".
Mas pravo zit v klude, aj deticky, das to!

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@dadis
No pytam sa teba, lebo pokial viem, nemozes vyhodit manzela / manzelku, ale frajerku, ktora nema spoluvlastnicky podiel na byte? Proste z hodiny na hodinu ju moze poslat do kelu..zbali jej caky paky a padaj dievca. Deti su uz ina vec, to je uz chlapova rodina - ona ako frajerka je pravne cudzi clovek.

vladkabalazova
autor
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 práveže aj toto mi bráni odísť deti sú veľmi naňho naviazané a ja nemôžem povedať nič zle stará sa o ne dobre dáva im lásku hrá sa s nimi aj keď ma vyhadzuje vždy pri tom povie ale sama deti mi nechaj a toto ma brzdí a ja stále čakám že či mám odísť ale tak mám v tom vzťahu ostať keď mi rovno povedal že ma už nemiluje?😢najviac ma uráža ponizuje atď vtedy keď ma vipite keď je triezvy zriedkavo len ešte sa ma chce dotknúť ale ja sa hneď odsuniem alebo presadnem inde on si myslí že mám iného že preto som k nemu taká

dadis
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 nie som pravnik, ale viem, ze to take jednoduche nie je...napr.https://ficek.sk/vystahovanie-osoby-bez-vlastnickeho-alebo-ineho-uzivacieho-prava-k-nehnutelnosti-29271

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@dadis tiez nie som pravnicka, ale uvedeny pripad neriesi nic ohladom nahradneho byvania. No majitel bytu jej da lehotu - dievca vyprac sa a je.
ale tiez by ma zaujimal pravny nazor odbornika, napr. @draik

dadis
2. jan 2022

@vladkabalazova My nevieme, co medzi vami je. Tak ti povedal, ze ta nemiluje. Tak to akceptuj. Zariad sa, nebojuj. Naco? Zi svoj zivot, pracuj na sebestacnosti. Mas cas 1,5roka, aby si na sebe pracovala. Zvys si kvalifikaciu, chod na nejaky kurz, mysli na to, ze budes samozivitelkou, potrebujes dobre zarabat.

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@vladkabalazova
To ze ta nemiluje sa da prezit, ale ze ti ublizuje, uraza ta, vyhraza sa ti su vazne veci. Uprimne, deti nie su sproste, uz teraz to vnimaju - som take dieta.
A hlavne, cim dalej, tym to bude horsie - taki ludia to zvyknu stupnovat, az ta psychicky znicia a urobia z teba trosku. Keby som to nezazila, nepisem ti to sem.

dadis
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 Nemusi sa urcite stahovat hned, tak ako pise, ze ju vyhadzuje. Urcite to pocka, kym sa zariadi.

zmrzlinka2021
2. jan 2022

@dadis Vsetko aasi zavisi od realnej situacie - kazdopadne, ak raz zena zisti, ze zije s debilom a sebcom, cim skor to ukonci, je to lepsie - hlavne pre deti. Tu nie je problem nejake nezhody, bezne krizy, ale charakter dotycneho, a ten sa nemeni. Ja by som uz teraz toto komunikovala s rodicmi

draik
2. jan 2022

@zmrzlinka2021
Nie je to úplne jednoduché, ale zase pochybujem, že by sa zadávateľka vedela účinne brániť.

zuzanockamt
2. jan 2022

@dadis iba manželka má právo ostať v byte s deťmi, frajerka/milenka/priateľka nie, tam chlap nemusí brať ohľad a ani jej nič hľadať. Manželke nemôže ani zrušiť trvalý pobyt.

denka259
2. jan 2022

Ahoj, som z Rosiny. Ak by si chcela kedykoľvek môžete prísť ku nám sa aspoň pohrať a stráviť čas. dcérka má 3,5 roka a druhá 12 mesiacov. Inak zatiaľ pomôcť neviem

akbara77
2. jan 2022

@vladkabalazova tak nech sa zabije, a máš vyriešené.Debil.a za co ho máš rada? Ze sa k tebe správa tak, že chceš ísť do krízového centra? Preboha ženy!!!

vladkabalazova
autor
3. jan 2022

@denka259 ďakujem krásne ❤

Strana
z2