Odkedy som slobodná matka, tak nemám žiadne kamarátky
Mile mamicky.
Chcela by som sa opytat, ci ste sa stretli s niecim podobnym ako ja.
Mne sa totiz stalo, ze sa na mna takmer vsetky kamaratky vykaslali odkedy som sa stala slobodnou matkou.
Moj partner sa o nas s malickym nikdy nestaral. Uz ked som to hovorila kamaratkam tesne po narodeni dietata, tak mi neverili. Hovorili, ze prehanam, ze sa to iste on v sebe objavi otcovsky cit. Ze mam byt trpezliva. Nestalo sa a opustil nas.
A mna opustili moje kamarakty. Asi 6 kamaratok. Uz mi ledva niekto ostal na rozhovor. Som sklamaba. Cim to je? Zeny z usporiadanych rodin zatvaraju oci pred slobodnymi matkami? Myslia si, ze nebudem vhodna partia pre nich a ich deti?
Dakujem pekne za nazor.
Ja mam ten isty problem,slobodna matka bez kamaratiek.
@evkaaadamko12345 a mas pocit, ze sa stale stazujes, ako to tu vsetci pisu? Ja praveze nie. Schvalene sa vzdy na zaciatok pytam kamosky, ako sa ma ona. Neutralne temy a tak. Az ked sa vyslovene opyta na situaciu s byvalym, tak poviem. Ale poviem pravdu.
Skor ako to tu tak citam, tak mi to pride, ze je skor obava, ze taka osoba sa bude neustale stazovat. Ale vobec to tak nemusi byt. A radsej s nou ludia prerusia kontakt..akoby pre istotu.
Ja by som skôr povedal , že dnes ľudia neradi počúvajú problémy druhých ľudí reálne skôr si o nich prečítajú na nete , aby za svoj postoj k problému neboli ohováraný a neprišli do hádky .Preto väčšinou skôr nájdeš priateľskú osobu na nete , ako v reálnom živote , ktorá ťa vypočuje a poradí a nadviaže s tebou virtuálne priateľstvo .
@emo84 ano, to je mozne. To aj vidim podla rad, ktore som dostavala. Su vacsinou rovnakeho charakteru a klasicke klise, ake byva v motivacnych citatoch na nete.
Sice starsi prispevok, ale dnes mam naladu surfovat po nete a hladat udaje o tom, ako sa maju slobodne matky ako ja. Na FB su aj nejake skupiny, no zablokovala som si heslo pred par mesiacmi a nechce sa mi tvorit novy ucet. Ja som slobodna matka a odkeby ma ex nechal (ale mal to so mnou fakt tazke, takze mu to nezazlievam), ja som sa vykaslala na vsetky kamaratky. A potom, ked som si aj nejake nasla, tak to bolo viacej psycho ako kamaratstva. Lebo mi stale nenapadne a aj priamo otlkali, ze si mam najst chlapa. Ale ziadneho mi nepredstavili... Potom som este mala druhy problem, ze som nezapadla do kompletnych rodin celkovo. Lebo kompletne rodiny idu spolu, chlapi spolu chlastaju a riesia chlapske veci a zeny zase tie svoje a akosi ma nechceli prijat. Poznam aj nejake slobodne mamicky synovych rovesnikov, ale akosi sme si nenasli cestu a teda hlavne cas. Casu ma kazda mamicka malo, nie len slobodna. Ale zistila som, ze mi v podstate staci ist len medzi ludi a nehladat nejake hlboke priatelstva. Pretoze kazde priatelstvo ovplyvnuje a aj kazdy vztah. Kazdy by chcel toho druheho prisposobit sebe a to plati aj v kamaratstvach.