icon

Odpustili ste si voľbu nevhodného otca pre dieťa?

9. sep 2024

Otca, ktoreho ste milovali a tvrdil, ze aj on vas a ze chce rodinu a po case jednoducho odisiel? Ja neviem ci ex preplo z dietata ci bol stale taky len to na mna hral, stve ma to.. ze akurat nam sa to stalo, ze my dostali tozo cierneho petra kde sa z 10 rodin 3 rozpadnu
Predstavujete si ako by vyzeral vas zivoz keby ste toho blbca prekukli skor?
Podotykam ze dieta milujem je zmyslom mojho zivota staram sa ako najlepsie viem, financie niesu problem

Strana
z2
autor
9. sep 2024

@minenkak ja som sa s nikym nerozisla

minenkak
9. sep 2024

Ale in sa rozišiel z tebou a cítiš sa menejcenne

autor
10. sep 2024

@minenkak ano lebo som mu zato nestala ani dieta

lily246
10. sep 2024

@minenkak už prestaň, ešte tu z teba žiaden normálny komentár nevypadol.
Autorka, minenkak aj v iných diskusiách reaguje takto, kašli na ňu. Tvoje pocity sú úplne primerané situácii, rozpadla sa ti rodina, miluješ svoje dieťa a chcela si mu dať to najlepšie. Nie je to tvoja vina. Ak si ho poznala dlhé roky a preplo mu až popri bábätku, to on všetko pokazil, on je vadný zbabelý sebecký. Nerýp sa už v tom, začni si to v sebe uzatvárať. Vždy, keď prídu tie myšlienky, začni si opakovať, čo dobré máš v živote a premýšľať nad plánmi do budúcna - kam sa vyberiete s kamoškami s deťmi, ako skrášliť izbičku, kludne si daj rande, život pokračuje a neoberaj sa o pekné dni v súčasnosti kvôli minulosti.

minenkak
10. sep 2024

@lily246 ako reagujem, však a čo keď sa rozišli,život ide ďalej,rozišli by sa časom tak či tak,za to že ,ja sa nerozpadnem a mám nato iný názor,tak nevydávajú zo mňa normálne komentáre ,čo zle som jej napísala.Ako cítiť sa menejcenne za ti že sa so mnou rozišiel chlap, však a asi mu neboli dobre a potrebuje a chce niečo iné, milovať znamená aj pustiť toho človeka ďalej keď mu nieje dobre

lily246
10. sep 2024

@minenkak nulová empatia, nulové pochopenie, že rozpadnutie rodiny je objektívne jedna z najťažších vecí, aké v živote ľudia zažívajú. Chodia kvôli tomu k psychológom, mávajú depresie. Prepáč, pre mňa tvoje príspevky nemajú hodnotu, ponižujú autorov. Nepriznávaš vážnosť ich problému, príspevky sú chladné, prázdne a nijako nepomáhajú autorom. Takým ľuďom tvoje výsmešné komentáre sú na nič alebo na škodu a ty si tu akurát pohoníš ego.

liliana8
10. sep 2024

@autorka Odkial si?

minenkak
10. sep 2024

@lily246 som empatická neboj sa a sú o moc ťažšie veci ako rozchod partnerov,rodina je o ľuďoch čo sa spolu navzájom milujú a chcú byť navzájom spolu ,to že tebe sa zdá ,že som chladné neemoaticka a vysmievam sa tým čo trpia nie je pravda,píšem svoj uhol pohladu a aj iný pohľad a chcieť byť nasilu s niekým čo ma nechce je úplne zbytočne a zranujuce pre všetkých,ego som si honila pred pár desiatkami rokov v puberte,nepotrebujem teraz

lily246
10. sep 2024

@minenkak čakala som presne takúto odpoveď bez sebareflexie. Pekný deň.

matulka1981
10. sep 2024

aj môjmu tak "preplo" po 14 rokoch manželstva a 3 deťoch ...našiel si inú a akosi "pozabudol " že doma ma manželku a 3 deti ....občas mám pocity ľútosti ale najmä hnevu ako nam to mohol spraviť ...v mojich očiach klesol na najspodnejšie dno a ten pocit hnevu tam stále je a neviem či to vôbec niekedy prejde....a musím povedať že do istého času to bol ideálny otec pre deti a manžel ...kvoli deťom si budem budem navždy vyčítať že som to nedokázala zachrániť ,na druhej strane na to treba dvoch a on snahu nemal žiadnu ...život ide ďalej ,zariadili sme sa ...k deťom sa snaží si teraz nájsť aku takú cestu ...je to ťažké ale všetko prebolí ...fakt to chce asi len čas ...veľa sily prajem 🍀

liliana8
10. sep 2024

@matulka1981 Ako davno sa to stalo?

matulka1981
10. sep 2024

@liliana8 budú dva roky čo sme rozvedeni ,rok pred tym sa to začalo všetko kašlať ...

autor
10. sep 2024

@matulka1981 to ma mrzi
Pre niekohp rodina neznamena nic , co by ini za to dalo
Stale sa pytam preco ked som sa o vsetko starala aj o neho ako som najlepsie vedela a pestovala si nas vztah dala mu dieta nas takto odkopol, preco..

dharmasanata
10. sep 2024

Možno ste mali ružové okuliare, pochybujem že chlap sa zmení z noci na deň. 🤷 Možno si teraz nevieš odpustiť práve to, že si prehliadala varovné signály..

autor
10. sep 2024

@dharmasanata mozno
Nenazvala by som to nejake velke signaly, pracoval zarabal nadstandardne, nechodil za inymi, nepil, nefajcil, nevymetal bary skor taky introvert
Vyrastal s otcom a bratmi, vedel sa o seba postarat, oprat ozehlit navarit, aj v posteli to klapalo , skor ja som bola ta dominantna ta co vsetko poriesi vybavi
Ja neviem, proste dieta je zmena a zodpovednost, ja som mala tazke obdobie po porode potrebovala som oporu, podporu, pri sebe chlapa co sa o vsetko postara ked ja som nemohla a nestalo sa

minenkak
10. sep 2024

Pre všetky romanticky s očakávaniami
https://open.spotify.com/episode/3gdF9TGg4djBcq...

romanadam1626
10. sep 2024

@murko14 wau, to si super napísala🙂
Aj mne to pomohlo, vďaka

romanadam1626
10. sep 2024

Chyba je v ňom, nie v Tebe
Uz si to nevyčítaj.
Aj ked je to ťažké, zažila som.
Treba ísť ďalej...

romanadam1626
10. sep 2024

@mell27 🥰

murko14
10. sep 2024
autor
10. sep 2024

@minenkak akoze o co ti ide? Kazda zena ma v sebe kusok romanticky a nejake ocakavania

autor
10. sep 2024

Neviem ci sa niekedy prestanem pytat sama seba ze preco my preco ja a moje dieta
Preco sa to stalo nam 🤷🏻‍♀️

minenkak
10. sep 2024

Si si to vôbec vypočula?

zuzana9393
20. okt 2024

Osobne ak by sa na mňa chlap vykašľal, tak to by som si nevyčítala. Vyčítam si ale, že moje dieťa má biologickeho otca debila, ktory je nezodpovedný, nevie poriadne ani písať, žije u rodičov, baby strieda tak, že syn už nevie, ktorá sa ako volá. Toto si vyčítam. Že môj syn má jednak zlu genetiku (žiaľ pobral z neho určité veci, za ktoré sam nemôže ale ja áno, keďže som mu toho otca vybrala) a ďalšia vec, že dieťa to všetko u neho vidí, keďže sa stretávajú a to tiež nemá dobrý vplyv. Takže ak by mal otca normálneho ale nežil by s nami, to si odpustim. Toto si vyčítam.

Strana
z2