icon

Odradil by vás muž s tromi deťmi?

15. máj 2023

Ženy, otázka len pre zaujímavosť... Mali by ste záujem o muža, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu tri malé deti? Vek 7, 4 a 1 rok. Neodradilo by vás to?

rebellefleur
15. máj 2023

Vies co, ja som dost "crazy" typ osoby, co sa nikdy neboji ziadnej vyzvy,aj ked sa zda byt velmi tazka,ale tu budem zarovnako s ostatmymi nazormi.. veru, toto by odradilo dokonca aj mna.. tri deticky,vsetky este malinke..a este nebodaj ak ty chces mat deti..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
15. máj 2023

@zooeynka ona ma tiez 3 deti, takze ziadne "prvykrat" 😀

zooeynka
15. máj 2023

@sisa_s take nieco tu napisala? To som nepostrehla....

sisa_s
15. máj 2023

@zooeynka zalozila najskor temu neanonymne, potom vymazala a zalozila toto...takze sa da lahko vsetko dohladat (pozrela som si to len zo zvedavosti, lebo sa tu zaklada tolko anonymnych vymysl.tem)

iv007
15. máj 2023

Zaujimave, ale ja mam kamosku co mala 2 male deti s 2 muzmi a nasla si slobodneho on si ju zobral a s nim ma dalsie😀 hold, zeny a muzi maju ine naroky..

mpg
15. máj 2023

Toto býva obyčajne tak, že manželka, keď sa musí starať o 3 malé deti tomu musí venovať veľa času (hlavne ak jej nepomáhal) a potom jej zostáva menej času venovať sa mužovi. A muž to rieši tak, že si miesto uvedomenia, že by sa mal viac starať o deti, venovať im viac času si ide hľadať novú priateľku. Dokonca sa to stáva aj keď majú aj iba jedno 1ročné dieťa.
A ak hovorí, že zvládne striedavú starostlivosť, tak nech zvládne sám, nie za pomoci nejakej ženy, ktorú sa mu podarí nájsť. Možno by ich pokojne nechal u novej priateľky, aby sa starala ona a on by pomáhal minimálne. Ja by som mu to nerobila, je dosť mužov aj slobodných, aj s len s jedným dieťaťom alebo už staršími deťmi.

kitycat
15. máj 2023

A ako dlho im to nefungovalo?

Od narodenia dietata c.1 a odvtedy riesil nefunkcnost sexom?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikpa
15. máj 2023

Záležalo by čo by som od neho očakávala. Keby vážny vzťah a do budúcnosti aj deti tak nie.

mimka1402
15. máj 2023

Je vtipné sledovať tie ženy, ktoré sa cítia ublížené a vidia to takto. Ale keď žena si spraví 4 deti a každé s iným, tak tam by boli, že " ale ved nevieš aký bol jej bývalý zač a nesudila by som podľa toho".Toľko pokrytectva až sa to nedá čítať. 😀 Muž nemá právo začať inde život aj s deťmi? Nemá na to právo, ale ženy áno?
Autorka. Podstatné je, že ako si na tom ty, ak si single bezdetna asi by som do toho nešla už len skrz toho, že či chceš či nie, je to veľký záväzok a to keby si si ním bola istá tak sa sem nepytaš. 🙂 Nie je vôbec problém vek detí a ani to, že sú 3, ale ovplyvní to spoločný život a predsa to ovplyvní aj váš spoločný čas a plány a bude toho menej atď. Ale to ako sú tu ženy ublížené a vidia len tu stránku ako muž odišiel, lebo hento tamto a pritom sama poznám veľa mužov, ktorí sú skvelými otcami a odišli až v najnutnejšom prípade od manželky, nie od detí.
Ale ak autorka nechceš nič vážne tak to nechaj tak a uvidíš, no myslím si, že to bude veľký záväzok a aj keby si ty chcela dieťa v budúcnosti budeš veľmi tým ovplyvnená a nie každá žena to zvláda... Ale držím palce.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
15. máj 2023

@mirko84 prečo mi dávaš otázku? ja som odpovedala na otázku autora či by som chcela partnera s 3 deťmi...
poviem ešte raz - nie, nechcela...

luccija
15. máj 2023

@janai1 dedukujem.Myslim, že žena s tak malými deťmi buď zistila, že chlap je blbec a bude jej lepšie bez neho, alebo ..ale nemyslím, že žena si niekoho našla.Ci tak či tak 3 malé deti nešla by som do toho.Okrem toho by chcela asi aj autorka dieťa časom, ak už nemá...a 4 deti mat na víkend nevyzerá ako idylka.

pragmaticka
15. máj 2023

Ak ho žena nevyhodila doslova, tak je to chrapun, ze ju opustil s tak malými deťmi. Otras!!!!!! To sa veľmi rýchlo odľúbil, keď najmladsie ma ešte len 1 rok. Otras!! Mňa by veru takyto chlap nezaujal absolútne. Aj to akou rýchlosťou sa pánko s takýmito záväzkami hrniec do ďalšie ho vzťahu mir príde maximálne nezodpovedné!!! Keď bol tak hrozne nešťastný, alebo zea ho vyrazila, ok ale tak nech sa teraz sústredí na šťastie deti a nie im hneď pliesť ich hlavičky krátkou znamostou. Otras fakt!

sense
15. máj 2023

Odradilo, nie kvôli 3 deťom ale kvôli tomu ze najmladšie ma rok. A aj to nie kvôli tomu žeby s om sa nevedela o malé dieťa postarať. Ale kvôli tomu ze vzťah sa nepokazí zo dna a deň. A ze pravda bue niekde inde ako muž tvrdí. Pretože ak ho žena opustila s tromi malými deťmi tak ten dôvod bol vážny a ak odišiel on tak je blbec.

vikiki29
15. máj 2023

Chlap s troma malými deťmi v striedavke…. Toľko problémov v jednej vete 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Celééé zle…. najhoršie z najhoršieho…

vlastnynazor
15. máj 2023

Ano, odradilo.
Ale viem si to predstavit v situacii, keby som slobodna matka s podobnym poctom deti = mat rovnake problemy, prechadzaju si podobnymi skusenostami, cize by sa mali vediet skor pochopit.

daniela2202
15. máj 2023

Ani za svet 😂

jana_eyre_2
15. máj 2023

@mimka1402 no tak to dosť pochybujem že tu by sa nenašli ženy čo by odsúdili matku 4deti ktoré má každé iného otca.. 😒

jesenzima
15. máj 2023

Mňa by odradilo aj jedno dieťa ...

evaachesa
15. máj 2023

😱

buba183
15. máj 2023

Prepáč ale 1r dieťa. Co to je za chlapa.Otoč si to na seba. Je pravda že neviem okolností ale chúďatka deti. Držím ti palce aby si sa dobre rozhodla.

martinka13
15. máj 2023

Odradilo.

akbara77
15. máj 2023

Samozrejme, že odradilo. Žiadny muž neopustí ženu s tak malými deťmi. Myslím muža, nie chuja

jaond19
15. máj 2023

Urcite odradil. Ako mama 3 detí viem aky je to záhul vo fungujucom vztahu, nie to riesit chlapa z nefunkcneho, riesit s byvalkou tolko deti, raz ten chorý potom henten, potom skola, skolka, ten na krúzok, ak je to teda normalny chlap-otec a nie hovado co ich len narobil a staraj sa.

katka700
15. máj 2023

Rozmýšľam aké vážne problémy musia byť vo vzťahu kde sú deti 7, 4 a 1 rok aby došlo k rozchodu. Ex chce aby sa o deti staral čo najviac tak pánko už loví potenciálne opatrovateľky s benefitmi

mimka1402
15. máj 2023

@jana_eyre_2 Vo väčšine každý sa slobodných matiek zastava nedajboh ale aby bol muž s deťmi pamätám si diskusie kedy sa riešilo to isté že žena odišla od muža a nechala mu dcérku myslím a tiež ženy mali hlúpe reči v tom istom duchu, že aký musel byť keď žena od neho odišla bez dieťaťa bla bla.. Nie je tu rovnaký meter.
Tak isto ako keď žena s deťmi si niekoho hľadá tak sú tu povzbudzujúce reči. Ale muž...
@evamarek77 Ale to my nevieme aký je on. Ale tvrdiť to takto priamočiaro je za mňa veľmi neadekvátne, vravím keď takto ostane žena s dieťaťom a odišla ona... Nikto nevie prečo on odišiel a či ho ona nevyhodila. Proste nemám rada, že sa tu rieši aký on musí byť. Lebo to čo v tom skutočnosti bolo nevie nik iba on a jeho ex.

zuzanka.zuzu
15. máj 2023

neodradilo lebo ja by som z takého chlapa grcala a to aj v prípade že by bol napr.nadriadeny... kks dešpekt jak hovado 👎 keby napíšeš vek detí čo ja viem 7,6,5 no ok. takého by som ja nechcela ale nech sa páči, nejaká sa ulakomi. no s 1 ročným dieťaťom????? FUJ ani keby ho mal zo zlata 🙊

duppka13
15. máj 2023

Ak by mal tri deti ale starsie tak v pohode ale ak ma najmladsie rok to by ma odradilo, ze preco ich opustil alebo v com je taky nekompatibilny ze ho opustila zena s ktorou ma 3 deti