Odradil by vás muž s tromi deťmi?
Ženy, otázka len pre zaujímavosť... Mali by ste záujem o muža, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu tri malé deti? Vek 7, 4 a 1 rok. Neodradilo by vás to?
Neodradilo keby sa staral o všetky ako sa patrí... A dokázal by sa o všetky a všetkých ktorí sú už jeho súčasťou postarať. Ak by sa nedokázal tak bohužiaľ nech sa postará aspoň o svoje deti.
Ja som záujem mala, aj keď deti boli o zastrúhaný chlp staršie (9,5 a 3). Zvládli sme to, sme spolu skoro 20 rokov, pribudli aj dve spoločne deti a všetko je tak, ako byť ma. Na druhej strane, žiadna prechádzka ružovou záhradou to nebola. Máš doma deti s inou výchovou, montuje sa ti (kvôli deťom) do života ďalšia žena (v našom prípade sa našťastie žiadna psychopatka nevyskytla), sen o dovolenke "len" s vlastnými deťmi je mimo reality a stále si v strehu, aby si neukratila vlastne dieťa a zároveň nebola nespravodliva k tomu "z pôvodnej tvorby". Keby mi došlo dieťa, ze si našlo partnera podobného kalibru, asi by som nadšená nebola. Príbehov, kde to vyšlo je výrazne menej ako tých, kde to dobrý koniec nemalo. Smutná realita.
Odpoveď na otázku v názve: Nie, neodradil by ma muž s troma deťmi.
Odpoveď na otázku v texte: Áno, odradil by ma muž s troma deťmi vo veku 7, 4 a 1 rok.
Veľmi rýchlo sa po rozchode otriasol a hľadá ďalšiu ženu ,slúžku pre svoje deti .Keby boli deti jeho prioritou ,bude sa im po rozchode venovať a časom bude hľadať novú známosť ..zrejme sa mu manželka zunovala a dostal chuť na nové mäsko ,len to sa žiaden neprizná.To maličké dieťa zrejme robil do nefunkčného vzťahu ,kretén a už možno mal i paralelný vzťah .Nie nechcela by som takého muža aj keby bol jediný na svete .Najviac si to odnesú tie nevinné stvorenia .
Podla toho, co by mi povedal, ze bol dovod rozchodu, ako by sa vyjadroval o matke svojich deti a ako by sa spraval k detom. Ak by tam neboli ziadne red flagy a obvinovanie celeho sveta z jeho neuspechov, tak by isiel do frendzonu a mozno casom... Ale skor nie :D.
...odradilo by ma to. Ma tri deti, malé, mal by sa starať o nej a robiť všetko preto aby sa rodina zachránila a nie utekať k druhej.
Ja si myslim, ze takto koncia vztahy, ktpre boli odzaciatku nalomene... Ale silou mocou "chceli" byt spolu, a spravili vsetko preto aby to bolo tak ako chceli...
Ale zrazu sa zobudili a ziatili, ze to fakt nefunguje. Toto su tie rozvody, ze "prislo to tak necakane"
Ja osobne by som nechcela chlapa ani s jednym dietatom.
Nechcelo by sa mi to riesit cely zivot.
A aj o peniazoch. Je to sice smutne. Ale je to tak. Ale vsetko zalezi od toho ako by ste spolu vychadzali... Ci fajn alebo by to bol celozivotny boj.
utekaj cim najdalej, radim ti ako zena co ma muza s jednym dietatom. Ked sme sa spoznali mala jeho dcera 11 a az do 25 rokov sme platili a to bolo len jedno dieta a uz velke. Teraz to nevnimas, ale ked budu spolocne peniaze a budes mat s nim vlastne deti, tak pochopis. Budes musiet aj ty prispievat na jeho deti, lebo ked on bude davat tam, tak bude malo pre vas a pre vase spolocne. A to nehovorim o case, ktori s nimi bude travit. Naco si komplikovat takto zivot? a este to male tretie je riadne male, co ked tam to este nie je poriesene medzi nimi dvomi?
Čo je to za chlapa, ktorý príde na to, že sa treba rozísť/rozviesť po 3 deťoch? Nehovoriac, že nechal ženu s úplne maličkým dieťatkom. Never, že chyba je len na jej strane a on sa veľmi snažil. Chýba je vždy na oboch stranách. Veľmi by som sa bála vstúpiť do vzťahu s takýmto chlapom. Tá žena si to môže rovno hodiť...akokoľvek...podľa mňa nemá ksicht.
To už rovno kontaktuj Borisa Kollára...on sa o deti postara aj o to tvoje.
Nie, toto nieje cesta. 3 deti sú veľká záťaž ...
Neni moc out of Your league? Či zo ženou neustali starostlivosť a on teraz loví “ľahší cieľ” aby mu pomohol v striedavke? Je to skoro niekoho navazno hľadať.

Ako bezdetna by som do toho nesla. Uz s detmi by som rozmyslala, ci mi to naozaj za to stoji a riesila, ako to vsetko zvladneme.
Ale k tomu, ze sa vztah rozpadne a su tam malicke deti. Muzov najlepsi kamarat ma 2 deti- skoro 5 a 2 roky. Maly mal nieco cez rok, ked isli od seba. V maji minuleho roku mali mat svadbu. V decembri ju poziadal o ruku a namiesto svadobnych priprav riesili rozchod, delbu majetku, starostlivost o deti. Partnerka bola priserne ziarliva. Stale sa stazovala, ze jej nepomaha, ze vela cestuje..on ma firmu, odkedy sa narodila dcera, viac ako polovicu pracovnych ciest delegoval na ineho zamestnanca, ale boli stretnutia, na ktorych musel byt. Ona nepracovala (u nas nie je rodicak, materska 16 tyzdnov a bud ides do prace, alebo si bez prijmu). Ona pracovat nemusela, nevydoval ju, plny pristup k peniazom, dovolenky, vsetky mozne baby plavania, jogy, pilatesy, 2 krat do tyzdna pani na upratovanie, kurzy anglictiny pre nu, sukromny trener..ale ziarlivost. Aj do poradne chodili, sam terapeut, ktoreho nasla ona mu povedal, nech to ukonci. Na neho hadzala spinu, a o mesiach po oficialnom rozchode sa prechadzala po meste za rucicky s inym. Kym on doma hotovy reval kazdy vecer. Deti v striedavke, zo zaciatku mu robila naprieky, neskor, ked potrebovala ist na party alebo s novym niekam na predlzeny vikend, zrazu mu deti chcela nechat aj ked ich mala mat ona. Takze nie, nie je vzdy na vine chlap.