Prekonám niekedy pocit samoty a nájdem šťastie?
Som sama na dieta, ostala som u nasich s dietatom, na dedine, mimo mesta, nechodim nikam, nikoho tu nemam, ziadne priatelky, vsetko som zanechala v meste kde som zila a pracovala, vyhodil ma z bytu..do prace a do mesta sa vratim ked dieta nastupi do skolky, mozno to potom bude lepsie ale teraz je to len prazdnota a velke sklamanie, na fb rodinne vianocne fotky vsetkych a ja? Skoro nikto nevie , ze som slobodna matka, nemam silu to niekomu vykladat..preco niekto najde partnera, ktory svoju rodinu neopusti a stara sa a ja som nasla niekoho, kto sa na nas vykaslal? Preco sa to stalo mne?
Ked to niekomu poviem vidim tu lutost voci mne..prejde niekedy ten pocit samoty a budem si vediet uzivat zivot iba s mojim dietatom? Uzivat si zivot bez partnera?
Je mi do placu a nemam ziadne vyhliadky do buducna
Aj ja som zazila presne to iste, napis ak chces 😊
🤔… na veľa otázok si si odpovedala, čiže ok 😉
Vnesiem “len” moju myšlienku”: vždy byť tzv. “nezávislá” - to znamená byť partnerkou a za druhé “samota” je stav/pocit, ktorý môžeš zažíť/zažívať aj keď okolo Teba je/bude i milión ľudí…
Pekný dník
Mas dieta a si zdrava. Bude lepsie. Vzdy ked tu citam o mamickach, ktorym zomreli deti, pripadne sa staraju o tazko chore deti , alebo mamicky, ktore su tyrane ci trpia s alkoholikom ma napadne, ze moje problemy su nic. Horsie veci sa stavaju. Vzdy lepsie sama ako sama s debilom.
Mohla by si mi napísať súkromnú správu?
@maxxim preco?
👀 …bóže🙄…chce sa s Tebou zoznámiť 😉😘❤️
@j_m tak trencin je moc daleko boooze
🙂… hmm, záleží i odkiaľ 😜
@j_m od mojho bydliska daleko
a také, že pre lásku neexistuje vzdialenosť… nič nehovorí, hmm 😉
@j_m jasne ze hovori a dobre to viem
Ale nemyslim si ze to je v mojej situacii tefaz vhodne
🤔… písať sa dá aj s wc, či 😜
@j_m Z wc? Nepotrebujem stracat cas vypisovanim s niekym s kym to nebude mat buducnost
…to bola “len” srandička na Tvoju spodnú vetu 😂😂😂
však ste si ešte nepísali, či áno
však je to vaša vec…
Nie si sama. Máš úžasných rodičov, ktorí ťa prichýlili, keď bolo zle, ponúkli ti strechu nad hlavou. Máš dieťa, pre ktoré si doslova pupok sveta. Kamaráti prichádzajú, odchádzajú, rodičia tu budú pravdepodobne pre teba vždy... Áno, je možné, že keď nastúpiš do práce, tak nadviažeš nové vzťahy, možno aj nejaké kamarátstvo, ale možno ani nie. Nie je možnosť ísť niekam aspoň na brigádu trebárs 1x do týždňa? Možno by ti to psychicky celkom pomohlo...
@mikadooo nie neda sa
@bubuxin aj vam
@bubuxin je to o cosi lepsie, poplacem si ale uz menej
Byvaly partner sa ukazuje vo velmi zlom svetle, o dieta sa nestara aj ked plati kazdy mesiac co som predtym povazovala za velke sklamanie a zlyhanie teraz som rada ze sa takto nestara a nestara sa nam do zivota a mame s dietatkom jeden druheho a u nasich si zijeme realtivne kludny zivot
Mam obavy z buducnosti ako to vo dvojici zvladneme v inom meste daleko od mojej rodiny ale nejako budeme musiet
A verim ze sa raz najde niekto kto nas bude mat rad
A byvaly partner? Je mi ho luto pretoze co das to sa ti v zivote aj vrati a nepotrebujem ziadnu pomstu a pod, zivot s nim vydrbe sa a my s dietatkom budeme niekde inde uz
Ucim sa , ze mam aj ja hodnotu ako clovek pretoze mi dal pocitit ze som nikto a ponizil ma ako nikto v zivote, som skvela, zabavna, vtipna, starostliva zena s dobrym srdcom a skvelym dietatom a mozem byt na seba hrda, ze som to cele nevzdala neskoncila niekde zavisla na liekoch ci alkohole niekde v liecebni alebo si neublizila a moje dieta ma vsetko co potrebuje a este aj viac
@bubuxin nie vdaka nemam zaujem
@bubuxin ty tu prosím ťa nevypisuj ženám a nehladaj si ďalšie obete.. si total psycho manipulátor, aj podľa seba samého:
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/zamilovala-sa-do-starsieho-muza-ako-dalej/?page=2#post-87809516

@azzflo V mnohom s tebou súhlasím, ale niekedy žena dúfa, že chlap "dospeje" a keď uvidí ako sa manželka správa k nemu a deťom, k jeho rodine, že sa tak začne správať aj on, že si uvedomí, že nieje sám a aj on má vo vzťahu nejaké povinnosti. Bohužiaľ v mojom prípade naivná predstava. Keby sa každá žena rozviedla pri prvých problémoch, boli by sme asi všetky rozvedené. Bohužiaľ patrím k ženám, ktoré sú pre rodinu ochotné toho veľa urobiť. Som a vždy som bola sebestačná, nebola som odkázaná na neho. Viem sa sama postarať o domácnosť, byt, auto, deti, nie som ufňukanou ženou. Zvládla som sama bez pomoci okolia postarať o dvojičky o vážne chorého muža. Keď sa na to pozerám spätne mala som sa rozviesť už pred rokmi, nemuselo to dospieť do štádia kedy sa cítim byť využititou a zneužitou ženou, kedy v mojom srdci je veľa zlosti voči sebe aj jemu, ale bála som sa, že to nezvládnem. Bola som prehnane zodpovedná. Ale možno môj príbeh pomôže autorke uvedomiť si, že je lepšie byť sama ako žiť s človekom pre ktorého bola dobrá len dovtedy kým bola ochotná okolo neho skákať, že by ľahko mohla skončiť ako ja. Všetko zlé je na niečo dobré a ja verím, že týmto dostala autorka od života šancu nájsť si niekoho kto bude mať úprimne rád ju aj jej dieťa, niekoho kto im vživote bude oporou. Len to chce čas.