Priateľ ma opustil tehotnú, neviem čo bude ďalej
Dievcata co by ste robli byt mnou? Otehotnela som plannovane.. partnerovi som oznamila ze cakame babatko.. sa tesil... minulu nedelu mi vecer povedal ze ma lubi a vlastne cakali sme iba na potvrdenie utz. Od pondelku mi vsak nedvihal telefon. Vo stvrtok som bola na utz .. dostala som krasnu snimku babatka. Od neho ani po tejto mms ziadna reakcia... vypnuty telefon.. proste nic... Uplne sa na mna ten chlap vykasal.. vsetko zahodil za hlavu... cely vztah.. babatko.. vsetko. Vcera som zistila ako sa veci maju.. pisal mi byvaly kolega a na moju otazku ze preco som dostala vypoved mi povedal ze preto ze som nic nevedela a nechodila do prace.. a ze sa povravalo ze fetujem a som alkoholicka.. plus ine reci.. reci ktore sa absolutne nezakladaju na pravde.. mne sa ttymito recami zmenil cely moj zivot.. od financii az po osobny zivot. Moj partner uveril tymto sprostym reciam.. ze dieta zrejme nie je jeho.. ze som hentak taka.. a proste on sa na mna vykaslal.. v pondelok idem do byvalej prace riesit toto ohovaranie s managerom pre personalistiku. Zvazujem trestne oznamenie za krive obvinenie.. uslu mzdu .. a predovsetkym za zniceny zivot.. avsak.. co z toho.. ked som prisla o predstavu spolocneho zivota s mojim teraz uz byvalym partnerom.. dieta prislo kvoli reciam o otca.. a ja mu proste momentalne nedokazem odpustit.. cely tyzden som bola pre neho ako ta najposlednejsia handra,, ktorej ani len nedvihol telefon a nevysvetlil co preco.. a co sa stalo? Miesto toho ma nechal samu.. tehotnu .. v problemoch.. Dokazali by ste to odpustit? alebo je moje rozhodnutie zostat sama.. bez neho ... spravodlive? dakujem za vsetky rady.
@marcela4444 od vtedy si ho ani nevidela, že? Je hlúposť dôvod ktorý si si vytvorila.
Buď je za tým niečo úplne iné. Tak sa zdvihni a choď za ním si to vyjasniť....ako to dopadne je už len na vás dvoch.
Alebo, čo sa čudujem že ťa vôbec nenapadlo - teda nepíšeš či ste sa od toho momentu videli či nie - leží možno chudák v nemocnici s infarktom či porážkou a ty na neho kašleš.
? Vy ste spolu nebývali keď ste si naplánovali dieťa?
Z coho ududzujes, ze to, ze sa ti neozyva suvisi s tymi ohovarackami? Podla mna to absolutne nemusi mat suvis
Osobne si myslim,ze priatel necuvol kvoli reciam,ale preto,ze to dieta proste nechcel. Keby dal na reci,nie je s tebou uz davno,kedze ste robili v jednej firme. Vyzera,ze sa len tvaril,ze to dieta chce aby ta dostal do postele a proste sa ho to viac netyka. Je to ozaj odvaha pri 3 detoch si po 2 mesiacoch zaobstarat dalsie s clovekom, ktoreho za 2 mesiace nemozes tak dobre poznat,aj keby si velmi chcela. Dva mesiace zahral divadielko,uzil si a tym to pre neho skoncilo,najde si dalsiu. Urcite s tebou neplanuje byt dalej,ked sa takto zachoval. Len teraz to budes mat tazke,sama so 4 detmi od
2,ci 3? chlapov😕
@marcela4444 úprimne mať s niekým dieťa po 2 mesiacoch vzťahu je pre mňa bláznovstvo.. ale to je tvoja vec, tvoje rozhodnutie.. mňa skôr zaujíma prečo si za ním ešte nešla a nepýtala sa ho čo sa s ním deje? Ja by som nečakala, načo aj? Treba si to vydiskutovať.. a čo sa týka tvojej otázky asi by som mu odpustila. Nebudem tu klamať a búchať sa do pŕs aká som sebestačná sebavedomá a hrdá keď viem, že ho lubim, že by mi chýbal a že urobiť chybu je ľudské.. každý už urobil niečo čo ľutuje.. keby taká bola každá žena tak pomaly polovica detí by bola bez otca lebo vzťahy sú komplikované, ľudia sa hádajú aj rozchádzajú... otázka je ako to berieš ty? Dokážeš to prekusnut?
Zrejme to dieta az tak nechcel....
@iwesska prvu dceru mam zo vztahu ked som mala 22.. dvojicky od muza ktory ma zruinoval.. a tento.. dieta chcel.. umyselne si ho spravil... a potom vycuval.. viem.. moja sprostost.. mala som sa chranit... lenze co teraz? mam byt rovnaky chrapun ako on? dat dieta prec? lebo nie som ochotna prijat zodpovednost? viem bude to tazke.. ale za chyby sa proste plati...jedine co ma trosku uspokojuje ze vyhram sud a moj ex mi bude musiet vratit peniaze co mi dlzi..a neche dat... aspon financne by som to mala dobre... vcera som bola u neho v praci... jeho kolega cely vyburany z toho že ako sa zachoval.. snazil sa mi pomoct ale nedviha telefon ani jemu... nic.. dam si urcit otcovstvo sudom .. teda domienkou a nejak to vydrzim...
@monikatopolcany asi aj hej.. ale s nim uz nechcem byt... proste sklamala som sa velmi v ex.. v tom ako ma spinavo vyuzil kvoli peniazom.. ako hral na mna city... cele roky.. a tento mi vlastne pomohol zabudnut na ex.. lenze za aku cenu? proste mate pravdu.. aj ked to priamo nenapisete.. som srosta jak tago.. ze som sa nechranila... co som si navarila musim teraz zjest.. lenze horsie ze toto dieta nebude mat otca... a to este ten chytrak ex sa mi snazi zobrat deti do striedavky aby nemusel platit ani vyzivne.. proste cele som to skomplikovala..
@marcela4444 si na seba strašne prísna. Mne to skôr príde že ťa využil, tvoju slabú chvíľu keď si bola zničená, nešťastná a potrebovala si sa o niekoho oprieť, niekomu veriť. Nebuď na seba zlá že si sa zamilovala a šla si do toho naplno.. nevyšlo to aj to sa stáva.. si silná dospelá žena a vieš že to zvládneš aj s bábom.. skôr je mi ľúto že ťa podrazil a ako to dopadlo.. ale máš deti, budú aj peniaze.. nebude tak zle.. držím palce
V kazdom prípade Vám dievčatá ďakujem za vaše názory.. rozhodla som sa ísť tento týždeň za ním do práce. Uvidím... nech sa aspoň vyjadrí. Teraz idem práve do bývalej práce objasniť si tie záležitosti s tým krivým obvinením... dúfam že všetko dobre dopadne
@marcela4444 zacala som citat, hotova telenovela. Uz len chyba aby si zistila, ze tie reci na pracovisku siril Tvoj partner. Drzim palce nech sa to vysvetli. V jednom si mi sympaticka - ako vnimas svoje dieta - aj ja mam nazor ze deti nie su mačence ktoré treba utopit lebo prisli v nevhodnu chvilu. Je tak Tvoje ako jeho.
@marcela4444 tiež si myslím , že si na seba prísna , všetko je tak ako má byť , aj keď to vyzerá tak všeliako , držím ti palce 🙂
...tak toto je naozaj divne, ved ak chodis do prace a poznaju ta tam tak ked niekto vymysli taku famu tak tomu nik neuveri predsa. A tiez nechapem preco by niekto len tak vymyslal na dospelu zenu, matku, nie si uz ani najmladsia taketo reci. Co sa tyka tvojho partnera, tiez je to nepochopitelne, preco sa takto zachoval? Takto sa konflikty neriesia, a zvlast ked viem ze cakam dieta. Cize partner absolutne nespolahlivy, cely vztah divny, a ty ides do takeho vztahu a hned aj dieta? Mas za sebou uz jeden rozpadnuty vztah ked teda aj dve male deti a aj nejake zivotne skusenosti predsa. Mas dve male deti, tie by som riesila ako prve a svoj cas venovala im. Sa ti divim ze hned sa hrnies do vztahu a hned aj dalsie dieta. Ja viem biolog. hodiny tikaju, a chapem ak to co ta k takym krokom viedlo bola tuzba po babatku, ale v tom pripade by si mala ratat aj s moznostou ze sa dokazes o vsetky deti postarat aj sama. Ale jasne ak reci o tebe nie su pravdive a su tak zavazneho razu ako tu pises, potom to ries, nemoze ta nik predsa takto ohovarat. A co sa partnera tyka, tak o takeho by som ja asi nestala. Radsej sa naplno venuj detom a kasli nan, skoda energie a casu na takeho chlapa.
...on sa vlastne neferovo zachoval nielen k tebe ale aj k tvojim detom, predpokladam ze aj tie s nim uz mali vytvoreny nejaky vztah...o to viac neodpustitelne...
@matapo
@perdulka7
@matapo ja som netúžila po dieťati... len sa proste stalo.. už je to ok.. je pri mne a pomaha mi.. mozno pre niekoho nepochopitelne.. ze kratka doba.. ale ja uz na dlhu kratku dobu neverim.. proste bud niekto chce alebo nechce.. a cas tam nie je podstatny.. pracu som poriesila.. s nim som si veci vyjasnila.. a ide sa
@marcela4444 tak to som rada ako to dopadlo.. držte sa 🙂
@monikatopolcany ďakujeme 🙂

@marcela4444 inak teraz čítam, že 52 rokov - má nejaké deti, exmanželku?
Tu skôr by som sa prikláňala k tomu, že na staré kolená chce mať svoje pohodlie a nie prebdenè noci s kolikami a plienkami. Akurát to mohol urobiť trochu kultivovanejšie a povedať to priamo a aspoň finančne ti vypomôcť.