Prijali by ste pomoc od iných mamičiek?
Dobry den, viem ze byt s dietatom na vsetko sama je problem a virm ze je takych mamiciek vela, zaujima ma ci su take co si to uvedomuju a privitali by taku pomoc aj od inej mamicky?
napísala by som konkrétne , čo vieš ponúknuť a už by sa ti vedel ozvať užší kruh záujemkyň
@nika190292 kazdy single rodic si uvedomuje, ze to nema lahke a ze pomoc by sa hodila, ale neviem si predstavit ako by to malo vyzerat od uplne cudzej osoby a ako to spravit tak, aby to bola vyrovnana vzajomna pomoc, nie len jednostranne vyuzivanie.
zaujima ma ci su take co si to uvedomuju - každá mama, ktorá to má náročné, si to určite uvedomuje. Čo je to za priblbú otázku? Akože sú matky, ktoré to majú ťažké a nevedia o tom? WTF?
privitali by taku pomoc aj od inej mamicky - akú takú?
@nika190292 kazdy single rodic si uvedomuje, ze to nema lahke a ze pomoc by sa hodila, ale neviem si predstavit ako by to malo vyzerat od uplne cudzej osoby a ako to spravit tak, aby to bola vyrovnana vzajomna pomoc, nie len jednostranne vyuzivanie.
@sissy27 nemyslím si, že pomoc musí byť vyrovnaná a vzájomná. My roky pomáhame viacerých rodinám a nečakáme za to nič. Kupujeme vianočné darčeky, školské tašky, zaplatíme deťom v lete tábory, v škole lyžiarsky, už sme platili aj zubný strojček. Ale pomáhame tam, kde vieme, že tie mamy robia všetko pre svoju rodinu. Že nečakajú, že im niekto niečo dá, že im dá niečo štát, robia, často majú popri práci nie jednu ale viac brigád. Keď sa tá mama či rodičia snažia, radi pomôžeme, ale tam, kde sa len narieka, nikdy.
@sissy27 nemyslím si, že pomoc musí byť vyrovnaná a vzájomná. My roky pomáhame viacerých rodinám a nečakáme za to nič. Kupujeme vianočné darčeky, školské tašky, zaplatíme deťom v lete tábory, v škole lyžiarsky, už sme platili aj zubný strojček. Ale pomáhame tam, kde vieme, že tie mamy robia všetko pre svoju rodinu. Že nečakajú, že im niekto niečo dá, že im dá niečo štát, robia, často majú popri práci nie jednu ale viac brigád. Keď sa tá mama či rodičia snažia, radi pomôžeme, ale tam, kde sa len narieka, nikdy.
@melanta to je v poriadku, to je vaše rozhodnutie. A v podstate je to vyrovnané vašim dobrým pocitom 🙂 Len toto mi najprv vyznelo, že je autorka v rovnakej situácii a očakáva tú pomoc aj späť, ale keď si to prečítam znova, tak hej, pomoc "ponúka" len ona alebo čo vlastne rieši.
zaujima ma ci su take co si to uvedomuju - každá mama, ktorá to má náročné, si to určite uvedomuje. Čo je to za priblbú otázku? Akože sú matky, ktoré to majú ťažké a nevedia o tom? WTF?
privitali by taku pomoc aj od inej mamicky - akú takú?
@melanta Asi to bolo myslené tak že:jedna bude variť,ďaľšia sa postará o deti,iná sa bude s deťmi učiť...
@melanta Dobry deň, ak ste z okresu Bratislava a poznate nejakú slobodnú mamičku s malým bábätkom, mala by som pre ňu užitočný darček. Pre viac info mi napíšte do správy.

aku taku? takych co tu izadaju denne o veci jedlo a peniaze je kopa... staci hladat ..otazne je kolko je ich naozaj v nudzi a tu pomoc potrebuju a kolko je spekulantiek