icon

Sama na dve deti

bnjf
6. jan 2014

Chcela by som druhé dieťa. No neviem, či to zvládnem. Máme syna a som na neho sama. Odstahovali sme sa z rodného mesta a nemám pri sebe rodinu. Ani mamu, ani svokru, nikoho, kto by mi ho sem tam vzal na prechadzku, alebo proste ked mam nieco surne aby mi ho niekto postrazil. Manzel chodí do práce, chceli by sme dalsie dieta. Zaujima ma, ako ste to zvladli vy, tie ktore ste v podobnej situacii. Napr. s prácou, skolkou, dvoma malymi detmi, domacnostou a pod. Dakujem za odpovede.

Strana
z3
sisirudko
25. máj 2017

Som na pn ke ale som po operacii ale mam doma dieta 9 rocne dievcatko ktore si vyzaduje aby som sa jej venovala chodi trenovat no rodicov nemame ani nikoho som len ja mala a manzel ale kedze ja som na pnke manzel musi tahat aby sme mali korunky nieje to sranda dietatu nemozem povedat ze ti nedam papat bo nevychadzam nema nam ju kto postrazit susedom ju nedam a ani by neostala a trening vynrechat nemoze kedze ma stale sutaze reprezentuje SK ak by prisla kontrola je mozne potvrdenie od trenera? Ja cakam na vysledky pooperacne uz niesom v horuckach a odniest ju na trening a priniest ju domov kde sa nenamaham by nemal byt problem?

Strana
z3