Skúsenosti so sugardatingom
ake mate skusenosti so sugardatingom? vztah so starsim chlapom ktory vas financne podpori .silno premyslam, ze sa na to dam...
@emassita aký milý názov pre prostitúciu 🤔
@emassita veď a čo ti bráni? 😂
@montemotherone aký milý názov pre prostitúciu a aká nenápadná reklama... Asi dedkom došiel materiál...
@montemotherone teraz som sa strasne zasmiala :D :D diky, si to vystihla uplne presne...
1. bud je to reklama na sugardating
2. alebo slecna nema prachy a hlada riesenie
3. alebo oboje :D
@emassita vo vojej podstate ak nemas chlapa/manzela/frajera/zivitela... je to cisto tvoja vec, ja proti tomu vobec nic nemam. Vsetko zavisi od toho, ako si nastavite pravidla a co od teba bude vyzadovat a ci ti to bude vyhovovat.
Nahodou, je kopec chlapov, ktori maju manzelky mrtve, chore alebo rozvedene, alebo s nimi z X dovodov nechcu / nemozu travit cas, a pokial su ochotni platit za to, na com sa dohodnete, je to cisto vasa vec.
Aj ja si zaplatim upratovacku, ked sama nestacim na upratovanie domacnosti... alebo si zaplatim nejakeho pana v dedine na ostrihanie stromov, ked to sama neviem, alebo zaplatim dochodkyni, ktora nema co robit, aby zobrala dieta na ihrisko kym ja si vybavim ine..... preco by si nejaky pan nezaplatil zenu, ktora s nim bude travit cas aktivitou na akej sa dohodnu?
@montemotherone ano, viackrát tu už také bolo... akože v zásade proti tomu nič nemám, keď sa na to nejaká žena cíti a nemá s tým problém, tak nech to robí, jej šuška, jej vec. Niekto by nešiel záchody umývať, niekto by zas nerobil toto. Ale akože zakladať kvôli tomu diskusiu a pýtať sa na názor, že či ísť do toho 😂 proste nábor nových žien...
ej, ale si ta pamatam, chlapce. smola, ze za sebou nemazes stopy. 🙂
minule reklama pomocou svatuskarskej kamaratky:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/smutna-pravda-za-svetom-sugardatingu/
a teraz pre zmenu pomocou vahavej dievky, co tuzi po lacnych prachoch.
nabuduce co? pribeh starej harcovnicky, co si vytr*kala tyzdnovu dovolenku zajazdom pri Severnom mori zadarmo?
Myslím, že to je iba pre silnejšie povahy :/

Skus a daj nam vediet 😉