icon

Slobodné mamičky, ako dlho ste bez partnera?

Ja po 8rocnom vzťahu pol roka . Dvaja synovia,jeden štvorročný a druhý polročný.

Ako dlho ste sa z toho dostávali?
Už cítim že to býva lepšie čoraz viac

anonym_58dcdf
4. jan 2026

@zivotsakrasnemeni jedno 3 rocne dieta
Sama som 2.5 roka a dodnes sa necitim na nejaky vztah, znicilo mamto fyzicky aj psychicky
Ale vsimam si sama na sebe, ze sa za muzom obzriem, ze by som niekoho pri sebe chcela,…
Podla mna je pol roka nic

anonym_38e2e6
4. jan 2026

@zivotsakrasnemeni bola som takmer 6 rokov sama

anonym_023d7a
4. jan 2026

Ja som išla z veľmi zlého vzťahu dá sa povedať hneď do druhého.Citila som,že nie som úplne vyliečená lebo som bola na tom veľmi zle psychicky aj fyzicky ale poviem pravdu,že asi mi veľmi pomohlo mat niekoho pri sebe,kto mal chápal a pomáhal mi v tom ťažkom období.Dnes sme spolu už skoro 3 roky a aj spolu žijeme.Nič lepšie sa mi nemohlo stať.

anonym_e61e72
4. jan 2026

13 rokov sama s dcerou

anonym_7b6985
4. jan 2026

@zivotsakrasnemeni kvôli deťom by som ti priala aby si mala šťastie na niekoho s kým by ste tvorili rodinu. Ale zo sebeckého hľadiska by som v tvojom prípade radšej ostala sama. Ja nepotrebujem chlapa k životu. Za mňa sú okrem plodenia deti k ničomu. Toľko čo pomôžu to si vystačim so všetkým aj sama🤭
Ak by som sa mala rozviesť tak si už do konca života užívam slobodu.
Treba ti chlapa? Veď to sú také dilina
Je pravda že deti otca potrebujú len či nájdeš takého ktorý bude dobrým otčimom

anonym_023d7a
4. jan 2026
@anonym_7b6985

@zivotsakrasnemeni kvôli deťom by som ti priala aby si mala šťastie na niekoho s kým by ste tvorili rodinu. Ale zo sebeckého hľadiska by som v tvojom prípade radšej ostala sama. Ja nepotrebujem chlapa k životu. Za mňa sú okrem plodenia deti k ničomu. Toľko čo pomôžu to si vystačim so všetkým aj sama🤭
Ak by som sa mala rozviesť tak si už do konca života užívam slobodu.
Treba ti chlapa? Veď to sú také dilina
Je pravda že deti otca potrebujú len či nájdeš takého ktorý bude dobrým otčimom

@anonym_7b6985 sorry ale to je ospravedlnenie toho,že nikoho neviete nájsť.Ja som tiež roky fungovala za dvoch a na všetko som si sama stačila a doma som mala dementa,čo nebol k ničomu.Dnes mám muža fešáka,podniká,nie je lakomec a moju dcéru miluje ako svoju.Uživame si spoločný život,pomáha mi s výchovou a konečne sme ako kompletná rodina.Každá žena potrebuje lásku ale najprv aj lásku sama k sebe.

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026

Čím dlhšie som bez neho zlepšuje sa mi pamäť ,vracia sa chuť robiť veci sama pre seba,proste je to krajšie,robí to aj polročné dieťatko určite akurat naťahovačky s prvým kým bude o dva týždne súd

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026

Akurát človeku chýba to milovanie . Ešteže máme ruky že 😄 ale bez lásky by som to nevedela.
Áno chýba mi to kvôli deťom hlavne aby malý zdravý vzor otca..

anonym_023d7a
4. jan 2026
@zivotsakrasnemeni

Akurát človeku chýba to milovanie . Ešteže máme ruky že 😄 ale bez lásky by som to nevedela.
Áno chýba mi to kvôli deťom hlavne aby malý zdravý vzor otca..

@zivotsakrasnemeni nie je to iba o milovaní ale vždy je lepšie keď sú dvaja na všetko aj na radosti aj starosti.

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026
@anonym_023d7a

@zivotsakrasnemeni nie je to iba o milovaní ale vždy je lepšie keď sú dvaja na všetko aj na radosti aj starosti.

@anonym_023d7a veď áno to najviac. Milovanie už ako plus.
Hlavne muž čo si tu ženu fakt váži. Ja som si myslela aký je to skvelý človek,čo aj bol, ale po detoch sa jeho charakter odhalil..

anonym_023d7a
4. jan 2026
@zivotsakrasnemeni

@anonym_023d7a veď áno to najviac. Milovanie už ako plus.
Hlavne muž čo si tu ženu fakt váži. Ja som si myslela aký je to skvelý človek,čo aj bol, ale po detoch sa jeho charakter odhalil..

@zivotsakrasnemeni nezúfaj,ja som bola pred par rokmi troska a vôbec som si neverila a dnes žijem super a moj terajši robí pre nás prvé posledné.Za 3 roky urobil to,čo jej otec neurobil pre nás za celý život.Malá sa niekedy pozabudne a povie mu tato a ja sa vždy hrozne teším.Aj na teba čaká niekto,kto sa k tebe bude chovať ako kamoši princeznej a nosiť ťa na rukách.

anonym_023d7a
4. jan 2026
@anonym_023d7a

@zivotsakrasnemeni nezúfaj,ja som bola pred par rokmi troska a vôbec som si neverila a dnes žijem super a moj terajši robí pre nás prvé posledné.Za 3 roky urobil to,čo jej otec neurobil pre nás za celý život.Malá sa niekedy pozabudne a povie mu tato a ja sa vždy hrozne teším.Aj na teba čaká niekto,kto sa k tebe bude chovať ako kamoši princeznej a nosiť ťa na rukách.

@anonym_023d7a k princeznej preklep

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026
@anonym_023d7a

@anonym_023d7a k princeznej preklep

@anonym_023d7a tomu verím ,ale na jednu stranu som rada sama že nemusím riešiť aj potreby druhého,keďže dve deti záberu veľa času plus aj mám svoje potreby..ale na druhú stranu skôr mi chýba ta opora.mat sa komu vyrozprávať že sme na jednej vlne..ale najprv z kamarátstva nech to je to si želám...

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026

Doteraz všetky moje vzťahy boli hneď zaľúbenie a hneď vzťah,vazila by som si keby stretnem dakoho a dlho sa spoznávame.

anonym_023d7a
4. jan 2026
@zivotsakrasnemeni

Doteraz všetky moje vzťahy boli hneď zaľúbenie a hneď vzťah,vazila by som si keby stretnem dakoho a dlho sa spoznávame.

@zivotsakrasnemeni my sme začali tiež ako kamaráti a stále som si hovorila,že nechám tomu čas ale on nám to dávaj najavo,že za to stoji.Nie iba slová ale hlavne skutky a skôr on riešil naše potreby🙂

ninuska36
4. jan 2026

@zivotsakrasnemeni som sama 4 mesiace. Už všelijaké úzkosti som mala. Ale idem štýlom- malé ciele. Zatiaľ sa darí, zoznamky sa mi nepáčia. Rande nestíham s malým dieťaťom 😃

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026
@anonym_023d7a

@zivotsakrasnemeni my sme začali tiež ako kamaráti a stále som si hovorila,že nechám tomu čas ale on nám to dávaj najavo,že za to stoji.Nie iba slová ale hlavne skutky a skôr on riešil naše potreby🙂

@anonym_023d7a ako dlho ste sa poznali kým ste sa dali dokopy?

A ako ste narazili na seba,si ho nehľadala že :D

zivotsakrasnemeni
autor
4. jan 2026
@ninuska36

@zivotsakrasnemeni som sama 4 mesiace. Už všelijaké úzkosti som mala. Ale idem štýlom- malé ciele. Zatiaľ sa darí, zoznamky sa mi nepáčia. Rande nestíham s malým dieťaťom 😃

@ninuska36 držím palce ,zoznamky tiež vôbec, ale skôr verím že vonku ho stretnemna prechádzke s detmi,ale bude prv kamarát,nak si počká kým ho riadne spoznam😄

Ako zvládaš úzkosti?
Ja ich mám skôr iba v zime.sezonna depka ale ako je slniečko teraz,je to lepšie. Ale rozchod tiež spraví svoje..pomáha mi keď sa venujem tomu čo ma baví,najviac keď som úprimná,vtedy úzkosti končia.a veľa pohybu v prírode eliminovať prílišný hluk a príliš dlho byť medzi ľuďmi tiež nič moc

anonym_58dcdf
5. jan 2026
@anonym_023d7a

Ja som išla z veľmi zlého vzťahu dá sa povedať hneď do druhého.Citila som,že nie som úplne vyliečená lebo som bola na tom veľmi zle psychicky aj fyzicky ale poviem pravdu,že asi mi veľmi pomohlo mat niekoho pri sebe,kto mal chápal a pomáhal mi v tom ťažkom období.Dnes sme spolu už skoro 3 roky a aj spolu žijeme.Nič lepšie sa mi nemohlo stať.

@anonym_023d7a to mas super