icon

Som sama bez práce a s dieťaťom

16. mar 2025

Ahojte poprosila by som o radu co mam robit ak som matka mam 5 rocneho syna mal by nastupit do skoly v septembri... Momentalne zijem este s jeho otcom ale tym ze nam to dlhodobo nefunguje nerespektuje ma a ja nadalej nechcem a nemozem takto zotrvavat ... A chcela by som odist no nemam kam nepracujem .. on ma pracu
No ja som doma syna odnesiem do skolky idem domov upratujem varim idem pre maleho... Podstatne je ako sa mam osamostatnit nemam nikoho kto by mi pomohol na nejaky cas mozem ist k sestre ale co skolka kedze chodi tu do skolky kde byvam a sestra byva od nas dalej odost. Ochvilu je zapis.. Ako dalej aj ked odidem ako sa osamostanym ? Zazili ste nieco podobne ? Ako sa stohoto dostat?

Strana
z3
vler
16. mar 2025

@lenkakravcova nie su zobrati, pisala

lenkakravcova
16. mar 2025

@vler opravujem, teda "riešiť problémy v partnerstve".

matapo
17. mar 2025

...bez práce a stabilného príjmu sa nepohnes. Zbytočne tu ziadas o rady.

maminkadeticiek
17. mar 2025

Proste musis najst sposob ako pracovat.5 rokov doma to kto si moze dnes dovolit?Musis najst sposob ako sa zamestnat,neexistuje neda sa.Byt vez prijmu je nemyslitelne.

milanemila
17. mar 2025

Nie nezazila som nic podobne, lebo mat 5r dieta v skolke a nepracovat je pre mna vrchol lenivosti, nechapem co robis cele dni 🤷🏼‍♀️ neviem aku radu cakas, konecne sa postav zo zadku a chod do roboty 🤦🏼‍♀️
Ani nejdem citat tvoje dalsie komentare, lebo predpokladam ze je tam milion vyhovoriek ako sa ti vlastne neda pracovat…

amelie2017
18. mar 2025

Najdi si dalsieho chlapa, sprav si s nim decko a nemusis pracovat dalsich 5 rokov..

daska1991
20. mar 2025

Len jediná rada ,prestaňte hľadať dôvody prečo sa niečo nedá ! Treba rozmýšľať ako by to šlo ,keď to nepôjde z ľava pôjde to z prava .....kto nič nerobí nič nemá

dory11
22. mar 2025

@sofiia87 napríklad unas škôlke funguje len do 16:00 a to už o 15:30su tammax 2/3deti o 15:45uz tam niesu žiadne deti

zuzana76
22. mar 2025

@petronellla87 ta mala dve deti

Strana
z3