icon

Sú deti, ktoré sú vychovávané iba matkou agresívne?

evulienka22
21. feb 2014

ked su deti väcsie su urcite papulnatejsie ako k otcom lebo pri otcovi si viac mozu dovolit, nie?

Strana
z2
snopkulka
21. feb 2014

@mokon súhlasím. A nemusí to byť len otec, skrátka mužský vzor - hlavne chlapci ho potrebujú...

dana341
22. feb 2014

Ďakujem všetkým rozvedeným mamičkám za vyplnenie dotazníka. Dotazník je ešte stále aktuálny tak môžete vypĺňať aj ostatné rozvedené mamičky 🙂 na záver stačí kliknúť na odoslať, Ďakujeeeeem https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... je anonymnýýýý 🙂

trend270
22. feb 2014

@mokon Vy ste čo za človeka? Ženy Vám tu píšu, ze im otec nechýbal a Vy im za každú cenu podsuvate, aké sú to chudiatka a ake museli mat detstvo. Nemáte hanby? Zažili ste ich detstvo, keď ho zhadzujete? To akoby Vám niekto rozprával, ze určite ste nezazili slobodu a pocit zodpovednosti, kreativity a objavovania, lebo Vám to otec všetko serviroval. Prečo chcete za každú cenu počuť, ze boli ochudobnene? Dvíha Vám to sebavedomie?

mokon
22. feb 2014

@trend270 a Vy si myslíte, že im nechýbal?

trend270
23. feb 2014

Nie. Pretože nie je dôležité, čo si myslim ja, ale ti, čo to zažili. Sama ste to uviedla na začiatku diskusie, tak sa toho držte. Kvôli takýmto demagogickym názorom niektoré ženy zostávajú v manzelstvach, kde deti trpia. Len aby bol otec.

mokon
23. feb 2014

@trend270 ja som nikde nepísala, že niekto má ostať manželstve, len že otec dieťaťu chýba, ak je to "normálny otec".

miriell
23. feb 2014

My sme s bratom vyrástli bez otca, zomrel nam, ked som mala 1 rok, brat bol este "v bruchu". Rola muza v rodine chyba - stale som hladala nejaky muzsky element, ale kedze sme naseho vlastne nepoznali, tak nam chybal tak "platonicky", aj ked sme ho doma stale spominali. Vyrastli sme aj s bratom, nie sme agresivni, normalne sme sa zaclenili do zivota a prostredia - skor si myslim, ze v urcitom smere to moze pomoct detom, aby boli v zivote priebojnejsie - vacsinou ma matka sama menej penazi, tak su nutene pochopit, co je zivot a ako sa v nom prebit - co ale nie je na skodu, lebo potom s tym nemaju problem v buducnosti. Tym nechcem povedat, ze harmonicke prostredie, kde je otec-mama-deti nie je dolezite- Len ked nie je na vyber a zivot to zariadi inak, ako ste to povodne chceli, tak to neznamena, ze deti musia byt automaticky agresivne a musia z nich vyrastat asociali.

Strana
z2