Tehotenstvo po rozvode: Ako zvládnuť tretie dieťa?
Ahojte. Pisem anonymne za co sa ospravedlnujem ale takto som to citila. Ma dve deti: dcera 11 a syn 7. Rozviedla som sa uz davno. Nasla som si noveho partnera s ktorym sme boli spolu 5mesiacov a podarilo sa mi otehotniet. Zo zaciatku som strasne rozmyslala co spravit ci si male nechat, ci ist na potrat. Dovtedy bol aj partner pri mne. Ked som vsak vyhlasila ze na potrat by som nevedela ist on vyhlasil ze to dieta nechce… tak som ho poslala kade lahsie. Strach mam. Najma z financnej stranky… ste tu niektora v podobnej situacii? Dakujem vam za kazdu odpoved.
Rozhodla si sa spravne a zodpovedne si dieta nechat, urcite to zvladnes.
ahoj autorka, drzim Ti palce, myslim, ze si sa rozhodla dobre. ja len ze mam naozaj velmi vela veciciek pre dievcatko (moja ma 1,5 roka). Moja je decembrova, takze aj zimne overaly a pod. Veci su ako nove a fakt je ich hrba, aj monitor dychu, hracie decky, proste plno veci ako novych. Ozvi sa mi, ak by si chcela.
Prosím Vás odkiaľ ste? Pomohla by som Vám s vecičkami pre bábätko.
bola som v rovnakej situacii.. ani na sekundu som si nepomyslela, ze by som ju dala prec!!! ja by som proste nemohla 🙂 vsetko sme zvladli aj s hypotekou a bez vyzivneho.. teraz ma moje dieta 9 rokov, pracujem, mam auto a nadalej splacam hypoteku..najstarsia dcera je vydara, stredna pracuje a spolu to zvladame aj nadalej, tri baby.. pisem to preto, aby si sa nebala.. su este aj dobri ludia, ktori pomozu.. ja som veriaca a ver ci nie, vzdy mi pomoc prisla v pravy cas.. bolo to tazke, ale moje dieta je pre mna Darom z neba, je pozehnanim a je naplnenim mojho zivota, ako aj moje dalsie dve deti.. a keby mi Boh ukaxal, ze pozri budes mať taketo dieta, ale musis prejst túto tazku cestu sama, urobim to zas.. som proste Stastna a vdacna... a v neposlednom rade, clovek iba v tazkych situaciach spozna tych pravych priatelov... ked nam je lahko, tak ich je vela..ale ked tazko, rak ich zratas na jednej ruke.. avsak to su taki na zivot a na smrt, na ktorych sa vzdy mozes spolahnut... ak budes potrebovat pomoc, napis..
Tak ako si sa zariadila a rozhodla, tak musíš teraz gazdovať. Je to len na tebe darmo ti bude ta či ona písať či to zvládla. Toto je len na tebe.
uz som tu pisala..a este dodatok: a hlavne sa nenechaj zastrasit negativnymi ludmi.. od tych sa drz co najdalej a ich slova nepocuvaj.. vyvolaju v tebe zbytocne strach, ustrachanost, clivotu, uzkost...tym ti znizia tvoju odvahu, sebauctu, sebahodnotu.. tym, ze zena otehotnie alebo ju nazvu "nezodpovednou" predsa tieto svoje hodnoty nestrati... prave vtedy sa jej hodnoty stavaju silnejsimi.. pocuvaj tych, ktori ti pomahaju a posuvaju ta vpred... a ked sme uz pri tej zodpovednosti, mala som dve kolegyne, ktore otehotneli jedna pocas uzivania tabletiek a druha mala teliesko.. boli teda podla niektorych vraj "zodpovedne" a mali problem.. museli iba verit, ze ich dieta sa narodi ok a ako to vsetko dopadne..
@hegedusova dakujem ♥️

Autorka ja si myslím, že dobre, že si si drobca nechala keď sama vravíš, že by si to psychicky nedala si ho vziať..