Život po zrade
Ako ste sa vyrovnali s tým, že vás muž opustil s dieťaťom? Mňa ten môj zo dňa na deň nechal keď som bola v 7.mesiaci tehotenstva. Požičala som mu v priebehu vzťahu dosť veľký obnos peňazí, ktorý mi samozrejme nevrátil. Bolo to pre mňa takmer likvidačné. Okradol mňa aj moju dcéru. Ešte asi do dcériných 6 mesiacov som dúfala, resp verila, že sa “zľutuje,” peniaze vráti. Nestalo sa. Podala som na neho trestné oznámenie, aj návrh na určenie otcovstva. Obidve veci sú teda v procese, no ja sa cítim oveľa horšie ako v deň, kedy som si uvedomila, že od nás odišiel. Mám pocit, že čas v tomto prípade absolútne nelieči. Možno aj preto, že on si žije svoj vysnívaný život, chváli sa, aký je úspešný, spokojný a ja s dcérou v podstate živorím. Stále sa mi v hlave prehrávajú obrazy, spomienky, pravdepodovne preto, že tento vzťah nebol ukončený “normálne.” Vždy keď sa pozriem na malú, vidím jeho. Snazim sa jej dať zo seba maximum, milujem ju nadovšetko, ale som hrozne vyčerpaná. Keď si uvedomím, že ten človek ma pravdepodobne od začiatku vzťahu chcel len využiť a okradnúť, je mi z toho zle, chce sa mi vracať.
Chcela by som vás poprosiť, aby ste sa so mnou podelili, hoci aj anonymne, o vaše traumy a vyliečenie z nich. Čo vám pomohlo? Pretože ja mám pocit, že aj ak by sa mi všetky peniaze podarilo dostať späť a vysúdila by som nejaké výživné, to nie je koreň mojho problému, ktorý s ním mám. Neskutočne ma vytáča, že mu to prechádza bez akýchkoľvek následkov, že niekto takto surovo okradne ženu a nechá ju s vlastným dieťaťom napospas osudu.
@domkakvet snažím sa. Verte mi že z hĺbky srdca sa snažím mu úprimne odpustiť ale tie následky, ktoré jeho chovanie zanechalo na našich životoch sú denno dennou realitou. Myslím si, že som na správnej ceste za odpustenim, lebo voči nemu už neprechovávam taký hnev ako predtým, ale nejde to zo dňa na deň
Viem ako boli a chuti zrada😔 no...Klise..jednoznacne pomoze len cas♥️ mas jednu obrovsku vyhodu a to,ze mas dieta,mas sa o koho starat,komu sa venovat, koho riesit,a pri kom mozes postupne zabudat na nho a zradu ktoru ti sposobil🙏
To co spravil,len ukazalo aky ma charakter,resp ze ho nema..je to hajzel,chlap ktory sa moze lem hanbit..
To,ze sa kazdemu chvali ako sa mu dari,a ako je stastny..No neni to tak,a aj keby je,vsetko je len docasne,na kazdeho raz dojde,a vzdy sa vsetkym vsetko vrati,ci za rok ci za 3..tomu ver.. a vacsinou ☝️takyto chvalenkari,su vo vnutri nestastni,nenaplneni ludia..
Skus sa nezaoberat nim,ani peniazmi(su to len peniaze,ktore zarobis)daj vsetku pozornost dietatu,a ked ti bude tazko vzdy si povedz,ze mas dar dieta,si zdrava a jemu zivot raz ukaze,a vtedy ty uz budes davno za tym♥️🍀
@kadika123 ďakujem 🙏🏻 a ano, ak sa na to pozriem z pohladu tretej osoby, tak nie je možné aby bol ten čovek tak šťastný a úprimne spokojný ako navonok ukazuje. To je asi nemožné po tom, čo bol schopný toto spraviť. Je pravda, že dieťa mi dodáva silu a radosť, no zároveň je to raky smiech cez slzy, že som jej nedala dobrého otca a kompletnú rodinu, ktorú si každé dieťa zaslúži
Zober si to z tej stránky, že keby bol ostal s tebou a dcérou, doteraz by z teba ťahal peniaze. Fakt by si stala o takého chlapa, ktorý nejaví žiaden záujem o svoju dcérku a ani o teba? Je to od neho sprosté, že sa takto zachoval. Tebe už len ostáva doriešiť výživné na dcéru a ak máš doklad z banky, že si mu preposala peniaze, možno by si vysudila späť aj tie. Ostáva ti veriť, že na teba tvoje šťastie ešte len čaká, že stretneš človeka, ktorý vás bude ľúbiť obidveaj vy jeho. Držím palceky, nech ti život prinesie to skutočné šťastie 👍.
hnev a nenávisť voči ex nič nerieši - odplatu ( karmu ) ponechaj na vis maior ( vyššia moc ) ostatné je v tvojich rukách - teraz by sa zišla pomoc okolia ( možno treba aj požiadať, lebo nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie ) rodičia, súrodenci - jeho rodičia sa o vnúčatko nezaujímajú ? Normálne treba povedať : viete čo cítim sa veľmi zle ( po psychickej stránke ) neviem si sama pomôcť
@anouschka5 chvalabohu že po materiálnej stránke nám nič nechýba, rodina aj priatelia veľmi pomohli a pomáhajú a ja som mala nejaké peniaze odložené aj na železnej rezerve takze finančne na tom nie sme zle 🙏🏻 ale ano, je pravda, že ja sa často krát zamýšľam nad ním a zabúdam pri tom na seba lebo ma to celu pohltí
@margotka17 ja viem, toto si úplne uvedomujem, že mna ten najvyšší predsa len pred niečim ochránil, aj keď škodí už sú nezvratné. Mohlo to všetko dopadnút oveľa bleise a ako sa poznám tak ja by som mu “požičala” oveľa viac v konečnom dôsledku, lebo taká hlúpa ja som, resp bola som. Avšak robila som to s dobrým úmyslom.
Ja ti verím, že si to robila s dobrým úmyslom, veď to bol človek, s ktorým si zakladala rodinu, tešila sa na spoločné bábätko. Zrejme nič nenasvedčovalo tomu, čo sa z toho vykluje. Preto už teraz v prvom rade myslí na vás dve. Občas sa človek spamätá, keď už je neskoro. Ver v nové šťastie.
Je to jeho úbohosť, Ty si s tým hlavu nemám. Evidentne má nejakú poruchu v hlave a nemá svedomie. Buď rada že je preč, venuj sa malej a dúfam že peniaze dostaneš späť
Odpustiť sama sebe ❤️ viem to podľa seba, že to je asi tá najťažšia vec, ale ináč to nejde. Pretože iba sebe a svojmu dieťaťu robíš zle tým, že do toho vkladáš energiu. Tú energiu potrebuješ pre niekoho a niečo iné.
Podla mna je super, ze sa hnevas. Odpustis inokedy, boh ti terminy na toto nedal. Hned je uplne na mieste emocia, aj ta bolest. Bolest zo zrady blizkeho cloveka je strasna. Prezila som si podobne a ver, ze ja som sla do seba a do depresie, bodaj by som sa dokazala hnevat namiesto toho. Aj antidepresiva vedia pomoct, ale tie to za teba neodhnevaju 🙂
A práve preto ste začali okrádať, klamať a podvodným spôsobom oberať peniaze od ludi a potom sa schovávať. Verím tomu , že ľudia ktorých ste obrala spojíme sa a polícia vás zavrie !
A práve preto ste začali okrádať, klamať a podvodným spôsobom oberať peniaze od ludi a potom sa schovávať. Verím tomu , že ľudia ktorých ste obrala spojíme sa a polícia vás zavrie !
@nobodybratislava ??
@nobodybratislava čože?

Odpustenie uprimne, pises ze si veriaca, tak by malo byt pre teba lahsie uprimne odpustit zo srdca. Nepraj mu nic zle a nepremyslaj nad tym ci sa mu to niekedy vrati.