Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@severanka96 ale ked nahodou ano tak dam vediet
neboj nebudeš 🙂
ahojtee 🙂 hlasim sa do klubu osamelych rodicov 😉
@sandrikacsg nechapem ,preco taka pekna baba s krasnym synom su sami... ☹ preco?
@tanija133 🙂 vidis, to mi kazdy hovori..odisla som od byvaleho, lebo sa ku mne nechoval pekne ked som bola tehotna..celkovo to bol nestastny vztah..
@sandrikacsg uf, tak to radsej sama ako s debilom...dobre si spravila.... 😉
@tanija133 tak tak 😉 nelutujem, len obcas zamrzi, ked vidim ako to mohlo fungovat keby niekto nebol debil 😕
@sandrikacsg uricte je ti smutno ze nemas normalny vztah....a normalneho otca pre svojho syna..... ☹ podobne som na tom....len postihnutie je niekde inde zasa....A vidate sa? alebo otec vida svojho syna?
@tanija133 takze si sama a kvoli comu? otec nejavi zaujem..kym som bola tehotna tak sa oval sem tam a dusoval sa, ze sa zmeni, atd atd, klasicke bachorky 😀 takze mame klud 😉
@sandrikacsg presne poznám, ja som bola s bývalým kým mal malý rok a 9 mesiacov a všetci traja sme sa akurát trápili. manžel sa o nás nezaujímal, mal svoj barák ktorý ho zaujímal viac než vlastný syn a bol strašný nervák a odkedy sme sami tak nám je stokrát lepšie. síce teda napríklad finančne samozrejme nie, ale čo sa týka po psychyckej stránke tak to sa nedá zrovnať ten klud na duši. a neboj, ono sa zas niekto objaví, lepší a taký čo si bude vážiť že vás oboch má
@mini2peto to že vypadáš mladšie nerieš, raz budeš rád, tiež to poznám,, akurát včera som sa bola objednať ku doktorke a mala som so sebou aj malého a sestričky hneď, jééééj akého krásneho bračeka máš /ako mne sa nikto neunúva vykať/. Aj na úrady ked chodím tak to pravidelne počúvam za chrbtom-ježiš zas nejaké decko si spravilo decko..ale už sa nad ludskou blbosťou len pousmejem. aj medzi ženskými je vela takých takže v tom by som problém nevidela. a to ako si písal že ani ženy nemajú vzťah k deťom, tak jasné ale ani my zas niesme také všetky. ja som náhodou rada že má moj priatel syna. viem že sa oňho stará-teda že si ho pravidelne berie každú nedelu, aj naňho platí pravidelne, kopu vecí mu nakupuje, vela ho spomína.. tak aspon viem, aký má vzťah k deťom.
@zahrika dazdovka ma pravdu, presne mozem potvrdit, ak si vesela, pritahujes vela prijemnych ludi, a mozes si vyberat. viem co prezivas ale pozeraj na svet pozitivne, tes sa a ver, ze stretnes a zasluzis si toho praveho...myslienkami si pritahujeme k sebe ludi 🙂 prajem ti zo srdca aby sa tak coskoro stalo
@evulienka22 dakujem moc 🙂
@tanija133 ved toto je to..nadsenie opadlo a akosi sme sa nerozhybali..kazda mala toho vela a ja som po case menej a menej chodila sem..teraz som tu znova castejsie a chyba mi ten pokec tu..na partneroc to dopadlo tak ze som si zrusila ucet 🙂 nikdy som sa s dotycnym nestretla.
@tanija133 inac prave som nakukla k tebe do profilu ci si spomeniem lebo si menila foto a pozeram ze mame deti iba s 2mesac rozdielom, chalani a strasne podobnych...maly ma 91cm, 14kg a take iste vlasy presne ako tvoj.. uplne mi ho propomenul. musim prihodit nejaku foto, nemam tam ziadnu. 🙂
zahrika, ja som mala to stastie a podarilo sa mi najst super chlapa a nahradneho tatina🙂 tiez som kolotocovala medzi robotou, skolkou a nakupami (nemam auto a do prace som cestovala 45 min busom) a myslela som si, ze ostaneme same. potom som sa zoznamkovala... tak to dopadlo katastrofalne. napokon som sa stretla s jednym byvalym sestrinym kolegom, isli sme na kafe a teraz s nami uz stvrtym rokom byva 🙂
drzim ti palce, aby ti osud tiez tak stastne zamiesal karty
@zahrika veď aj ja to viem z druhej strany pochopiť, možno je ten jej kamatát velmi vyťažený alebo má s takýmto vzťahom nejakú zlú skúsenosť ale za jedno nezávezné stretko predsa nikto nič nedá /možno trošku benzínu 😀 / ale čo ak náhodou... 😉 Inak ty si odkial presne? Moj priatel býva za Novým Mestom 🙂

@mini2peto ale ked nahodou ano tak dam vediet