Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
on totiž pracuje v bans. štiavnici a myslím že ked príde kazdy víkend tak sa mu už nechce velmi cestovať. 😉
ahojte, možem sa k vám pridať do tejto témy? tiež som so synom sama. tiež dúfam, že stretnem muža, ktorý mne bude mužom a jemu otcom. snáď nie som moc naivná? či? 🙂
@zahrika Taky jsme s malou uz dlouho sama a zacinam mit pocit, ze to tak i zustane. Dokud jsem byla na materske, tak jsem jeste nejaky ten vztah mela, ale co jsem zacala pracovat, tak uz jen kmitam mezi praci a ditetem a nedovedu si predstavit, ze mam jeste cas nebo i energii na neco jineho. Navic jsme s dcerou na sebe hodne fixovane a rozhodne nechci delat nic na jeji ukor, coz znamena, ze kdyz mam volno, tak ten volny cas chci travit s ni (kdyz nepocitam to, ze ani nemam hlidani) a vlastne si ani nedovedu predstavit, ze mezi nas vpadne nejaky "vetrelec"... 😉
ja som tiez bola sama z dcerkou kedze nas jej otec opustil ked som bola v piatom mesiaci tehotenstva po pôrode som nastupila si dokoncit skolu a potom sup do prace z malickou bola moja mamka ktora mi vela pomahala v praci som sa zoznamila z jednym obycajnym muzom nikdy by som nepovedala ze ja s nim niekedy budes zit az nakoniec sa to stalo aj sme sa zobrali malu ma velmi rad a teraz cakame spolocne dieta na ktore sa nevieme vsetci dockat 🙂
@zahrika Nechce sa mi citat vsetky prispevky, tak pisem svoj. Ja som tiez ostala sama so synom, ked mal asi 1,5 roka. Bola som presvedcena, ze uz nikoho nechcem. Chodila som vsade tiez len s nim a vecer, ked spal som takmer nikam nesla. A ked aj, tak len s kamoskami na jednu kavu. Ale obcas som s malym chodila v ramci prechadzky na caj ku kamoske do kaviarne a tam som ho stretla. Sedaval pri bare a rozhodol sa ma zbalit cez mojho syna. Kreslil mu obrazky, venoval sa mu, dokonca mu kupil darcek pod stromcek. Maly bol z neho hotovy a tak mi neostavalo nic ine, len sa asi po dvoch rokoch zlomit 🙂 Dnes mame spolu rocneho syna. Ked sa ma niekto opyta, kde som ho zbalila, tak odpovedam, ze on zbalil mojho syna 😀
Casto takove hezke pribehy clovek cte... 🙂
Nevim proc, ale citim, ze me se neco takoveho nestane...
Ja ti napisem moj pribeh.Otca mojho synceka mimochodom bude mat 16 rockou syncek ,som poznala 2 roky boli sme tyzden pred svadbou vsetko vybavene napecene,vyhlasene v kostole,svadobne saty doma, ked nastal zlom a so svadby bol rozchod.Podrobnosti roschodu uz premna vobec nie su podstatne ani bolestive.Bola som v 2 mesiaci tehotenstva a celi zostatok som bola az do konca sama,Ked sa mi narodil syn pochopila som jednu uuuzasnu vec ze mam nieco co patri len a len mne 🙂 a nesiem zan zodpovednost.Ked som prisla s porodnice objavil sa jeho otec aj s rodicmi co teda bude ako to bude dalej.Keby sa bol snazil za tych 9 mesiacov vsetko napravit mozno by som mu aj dala sancu,a vsak nedala som. V DAKA BOHU NEDALA SOM.Rozhodla som sa zostat sama-doslova sama bez akejkolvek pomoci.Odstahovala som sa od mami do jej bytu ktory bol zadlzeny,musela som tu dlzobu pravdaze splacat aby mi zapli elektrinu.No S materskej to nebolo bohvie co.Kurilo sa tam drevom do dediny to bolo 4km pesi autobus 1 krat denne.Myslela som si ze sa mi zrutil svet a boh ma tresta vsetko bolo strasne strasne taske.Nedokazala som nikomu doverovat nie to este nadvyazat vstah.A vsak predsa objavil sa moj 1 priatel este so skoli,mali sme sa velmi velmi radi boli sme spolu 3 roky od 7 rocnika a potom vdaka mojej mamine sme sa rozisli.Mama si ma zobrala k sebe kde som s poznala biologickeho otca synceka,podrobnosti uz vies.Vratme sa spet.Ked som otvorila dvere neverila som vlastnym ociam,pytala som sa ho co tu roby na konci sveta a jeho odpoved-POCUL SOM ZE MAS DIETA TAK SOM VAS PRISIEL POZRIET.Pozvala som ho dnu,ako tak posedaval pyta sa ma A KDE MA OTCA kedze bolo 21.00h vrtalo mu to v hlave.So slzami vociach som mupovedala ze snim nezijem.A vies co moja on mi na to ODPOVEDAL--NEVADI POBALTE SA A RANO SA VRATIME SPOLU DO SENCA.CHapes neboli sme spolu 2 roky ja privediem na svet dieta a on si ma chce zobrat spet do mesta.Povedala som mu ze uz nedoverujem nikomu a rozhodla som sa zit sama so synom.On to vsak nevzdal,vecer odisiel a odva dni sa tam objavil znovu s plnymi rukami tasiek.Nakupil vybavycku a potravyny-velmi tasko sa mi to prijmalo.Vecer vstaval k malemu aby som si oddychla,kupaval a prebaloval ho.A TAK SA POMALICKY A ISTE DOSTAL DO MOJHO SRDIECKA.Dnes sme spolu 16 rokov minuli rok sme sa vzali po 15 rokoch, mame spolu dvespolocne dcerky ,teraz cakame chlapceka a nezabudnime na nasho prvorodeneho ktory nie je jeho ale to sa neda povedat.Tvoria tak uzasny krasny vstah su neustale bok po boku jeden druhemu.Ked ich sledujem ako si rozumeju ,a on mi s neho roby nadherneho pracovyteho a slusneho mladeho muza tak veru placem ale odstastia 🙂 Boli aj chvile ked som nevedela ci mu povolit dat mu na zadocek popripade zvysit hlas-vzdy som to brala ako povinost otca.DAJ SI DRUHU SANCU PROSIM ,NEZATVARAJ SVOJE SRDCE.AK BUDES MAT POCIT ZE BY TO MOHOL BYT TEN PRAVY OTVOR ZNOVU SVOJU KNIHU ZIVOTA .Mimochodom teraz uz moj manzel je rom ja nie,mame krsne deticky a jeho rodina je uuuuzasna.Ked sme zacinali zacinali sme od nuli,dnes uz mame dom,3 auta,3 deti a 4 je naceste.Mame zasebol 16 rokov a stale je to krasne 🙂 🙂
@anatanka Ja som tomu nie len ze neverila, ale chlapa som ani nechcela. A nemysli si, ze je to vzdy len krasne 😉 Obcas by som ho najradsej... Ved vies co. Ale ked si premietnem svoj zivot ako celok, tak sa nemam na co stazovat. Mame vsetko co potrebujeme a uz si neviem predstavit zivot bez neho. A dufam, ze ani on bezomna 😀
jee aka dobra tema,, waw zahrika,,prečitj si toto cele možno ta to pozitivne naladí.. no maš už po 30 a inak krasneho drobca,,, ja som ostala sama v 7 mesiaci tehotenstva sama som sa odlubila a zistila,že ten grazel,, neni moj vysnivany,, pri ktorom by som chcela travit dochodok,, alebo nejake pekne roky života,, a nakoniec ked som porodila zistila som mu neveru,,, a tak moja rodina akotak prekusla moj omyl.. ešte teraz ma trapia,, teda podla mna to odnaša len moj krpec,,ale to im vysvetlovat už nebudem,čiže ja nemam rodinu bo oni sa mi otočili chrbtom vela krat ked som s malym potrebovala určitu pomoc ,, mamu v anglicku straženie nehrozi,otec moj mi ani neberie telefon,,ale stihol si na 50 splodit dalšie dve deti o ktore sa stara a mimochodom prachač na urovni,ktory by mna ako čiernu ovcu kludne nechal chcipnut na chodniku,, tak aby mi socialka nezobrala maleho lebo nebolo ani čo jest ,bola som nutena ist k babke žit na staru chalupu,, kde rande pred svatbou,, neexisuje ,a brali ma skor ko vdovu už maš dieta a život ti skončil,, takže po dvoch rokoch som stratila akukolvek vieru,, ešte v niečo pekne,, ale vravela,som si predstavim si muža akeho chcem,, a sjeho pozitivami pridu aj negativa,, lebo dokonalost neexistuje,, ale aj keby mam snivat desat rokov on raz pride,, a mojho syna bude lubit aj niekto iny okrem,, ale ako ho stretnut a kde ? diskoteka,, fuj na to som sa už citila stara,, na jedno pivko by som išla ale kde nam maleho,, ? no nič radšej som si vravela byt sama aspon nech je maly zdravy,, a ja som si aj predstavovala aj želala ako ho stretnut a trvalo to dlhooo ale stalo sa,,chcela som nech to neni žiadna krčma nech je to park,, a nech ma zoznamy niekto blizky,, a bol to bratranec,, stretol ma po dlhej dobe povedal,že som zase fit ako pred tehotenstvom,, postavička sa mi vratila a ak sa trošku namalujem a usmejem je na mna fajn pohlad,,, a pytam sa kam ideš on že do parku a tak som ho poprosila nech ide na chvilu s nami,, a on že jasne tak pod so mnou idem sa kolegom koli robote,, a vtedy ma zamrazilo doprde... ved to bude asi ten čo som si ho želala,, a ja niesom ani upravena a vlasy neumite a bohvie čo si stale namyšlam rozpravky neexistuju ,,kašlem na to a idem aj tak,, čo ma po kom,, a bol to on,, ja som ho zbadal zdialky a hned som sa zalubila uplne hned,, a ono je to potom všetko jedno lebo stači ked lubiš a ta osoba to vyciti a ak to chce,, tak je uplne jedno či maš so sebou kočar napriklad aj s dvojčatami a tak aj bolo,, dokonca,, on sa najprv zalubil do mojho drobca,, a on bol v šoku stej podoby mna a maleho,, ako ta priroda funguje,, a maly bol šibal tak aj spoločnost zabavil,čiže nastala a jodlahčena atmosfera,, a tak som začala s nimi trochu chodit von ,vždy s malym a nastastie bolo leto,, tak som to trošku pretiahla,, dochadzku domov ,, že dokial neni tma,, bude malemu dobre na vzduchu a tak sme už randievali cele dni,, on robi v nemecku ,čiže ked bol doma,, bol s nami na materskej,, už spolu žijeme a za ten rok čo sme spolu sme konečne boli vonku na rande sami aj to len preto,že mi maleho stražila kamoška,, ktoru ma maly rad,, ale nikdy to partnerovi nevadilo,, dokonca on si užival detsky svet,, napriklad teraz v zime uplne žiari ked mohol maleho tahat na sankach,, občas si to uživa ako taky stryko alebo tak,, a po tom roku už da malemu aj pusu a sa s nim mazna ,kupe,, atd,, ale neni ani moc čo zavidiet,, moj priatel kedže ešte nema ani tridsat a osvojil si prve dieta,, nie vždy sa vie uplne stotožnit s rolou otca,, a vermi aj som si poplakala,, a všeličo,,, bo občas ešte uteka po kamaratoch a tak sa skor pytam,či maly nemal večši klud ked sme boli sami a či som nemala ešte rok dva počkat,,,, uvidim ako to bude o par rokov ,, bo aj žit sme spolu žačali od nuly,, čiže sa aj finančne eštelen staviame na nohy,, bo ja len matersku,, a no je to tiež poriadne tažke niekedy mam pocit,že na miesto chlapa mam druhe dieta, ,a to som bola pyšna,,že som ho nestretla v žiadnej krčme,, a že som koli tomu nemusela odchadzat od dietata v noci von,, že sa to dalo aj cez pekne dni,, lebo aj on chcel,, citil moju lasku ta mu zamotala hlavu a už sa nevedel dočkat kedy ma zbali,, bo trrvalo to dlhšie som sa ho aj poriadne bala a o sexe ani nehovorim,, som bola zrela na psychiatricku poradnu,, ale tak ako vravim aj to sme sa učili akoby od znova a stale sa učime,, treba velatolerancie a to najlepšie na detoch ked ich maš ako slobodna matka je jedna bomba vec,,, ak ta partner lubi,chce ,a dobiva si ta a js dietatkom tak maš aspon istotu,že ta ma naozaj rad,, ale ak ovravim každy chlap ma vrtochy,, a neboj aj ked bude krpček večši podla mna budu sa s nim vediet vymysliet super hry,, napriklad praveže moj drobec dva roky,, moj partner,, no tažko hlada kolkokrat zabavu pre take male chlapča divoke,, ktore ma tendencie zburat panelak,, 😀 neboj každa jedna mame možnost,, a vermi určite ho stretneš,, a aj to ja som si hovorila,že ked ho nestretnem na materskej tak možno v tej praci, ,tam su kolegovia,, zvedavy ,mily,,, radi pomahaju svojim koleginkam vo všeličom,, možno ta nejaky kolega rad bude vozit na aute dom,aby si rychlo mohla zbehnut pre maleho so školky,, a možno začne do tej školky chodit s tebou pre maleho ,, a už to bude,, a ked nie aj do školy,, pozri si film,,, jak vtrhnout velerybe stoličku,, bol to sice biologicky otec dietata ,ale spočiatku to netušil a aj tak mal 8 ročneho chlapca okamžite rad,, deti maju svoje osobitne kuzla a su chlapy ,ktory sa daju na to ulovit,, ani o tom mamičky nemaju potuchy.. 🙂 😉
@zahrika jee aka dobra tema,, waw zahrika,,prečitj si toto cele možno ta to pozitivne naladí.. no maš už po 30 a inak krasneho drobca,,, ja som ostala sama v 7 mesiaci tehotenstva sama som sa odlubila a zistila,že ten grazel,, neni moj vysnivany,, pri ktorom by som chcela travit dochodok,, alebo nejake pekne roky života,, a nakoniec ked som porodila zistila som mu neveru,,, a tak moja rodina akotak prekusla moj omyl.. ešte teraz ma trapia,, teda podla mna to odnaša len moj krpec,,ale to im vysvetlovat už nebudem,čiže ja nemam rodinu bo oni sa mi otočili chrbtom vela krat ked som s malym potrebovala určitu pomoc ,, mamu v anglicku straženie nehrozi,otec moj mi ani neberie telefon,,ale stihol si na 50 splodit dalšie dve deti o ktore sa stara a mimochodom prachač na urovni,ktory by mna ako čiernu ovcu kludne nechal chcipnut na chodniku,, tak aby mi socialka nezobrala maleho lebo nebolo ani čo jest ,bola som nutena ist k babke žit na staru chalupu,, kde rande pred svatbou,, neexisuje ,a brali ma skor ko vdovu už maš dieta a život ti skončil,, takže po dvoch rokoch som stratila akukolvek vieru,, ešte v niečo pekne,, ale vravela,som si predstavim si muža akeho chcem,, a sjeho pozitivami pridu aj negativa,, lebo dokonalost neexistuje,, ale aj keby mam snivat desat rokov on raz pride,, a mojho syna bude lubit aj niekto iny okrem,, ale ako ho stretnut a kde ? diskoteka,, fuj na to som sa už citila stara,, na jedno pivko by som išla ale kde nam maleho,, ? no nič radšej som si vravela byt sama aspon nech je maly zdravy,, a ja som si aj predstavovala aj želala ako ho stretnut a trvalo to dlhooo ale stalo sa,,chcela som nech to neni žiadna krčma nech je to park,, a nech ma zoznamy niekto blizky,, a bol to bratranec,, stretol ma po dlhej dobe povedal,že som zase fit ako pred tehotenstvom,, postavička sa mi vratila a ak sa trošku namalujem a usmejem je na mna fajn pohlad,,, a pytam sa kam ideš on že do parku a tak som ho poprosila nech ide na chvilu s nami,, a on že jasne tak pod so mnou idem sa kolegom koli robote,, a vtedy ma zamrazilo doprde... ved to bude asi ten čo som si ho želala,, a ja niesom ani upravena a vlasy neumite a bohvie čo si stale namyšlam rozpravky neexistuju ,,kašlem na to a idem aj tak,, čo ma po kom,, a bol to on,, ja som ho zbadal zdialky a hned som sa zalubila uplne hned,, a ono je to potom všetko jedno lebo stači ked lubiš a ta osoba to vyciti a ak to chce,, tak je uplne jedno či maš so sebou kočar napriklad aj s dvojčatami a tak aj bolo,, dokonca,, on sa najprv zalubil do mojho drobca,, a on bol v šoku stej podoby mna a maleho,, ako ta priroda funguje,, a maly bol šibal tak aj spoločnost zabavil,čiže nastala a jodlahčena atmosfera,, a tak som začala s nimi trochu chodit von ,vždy s malym a nastastie bolo leto,, tak som to trošku pretiahla,, dochadzku domov ,, že dokial neni tma,, bude malemu dobre na vzduchu a tak sme už randievali cele dni,, on robi v nemecku ,čiže ked bol doma,, bol s nami na materskej,, už spolu žijeme a za ten rok čo sme spolu sme konečne boli vonku na rande sami aj to len preto,že mi maleho stražila kamoška,, ktoru ma maly rad,, ale nikdy to partnerovi nevadilo,, dokonca on si užival detsky svet,, napriklad teraz v zime uplne žiari ked mohol maleho tahat na sankach,, občas si to uživa ako taky stryko alebo tak,, a po tom roku už da malemu aj pusu a sa s nim mazna ,kupe,, atd,, ale neni ani moc čo zavidiet,, moj priatel kedže ešte nema ani tridsat a osvojil si prve dieta,, nie vždy sa vie uplne stotožnit s rolou otca,, a vermi aj som si poplakala,, a všeličo,,, bo občas ešte uteka po kamaratoch a tak sa skor pytam,či maly nemal večši klud ked sme boli sami a či som nemala ešte rok dva počkat,,,, uvidim ako to bude o par rokov ,, bo aj žit sme spolu žačali od nuly,, čiže sa aj finančne eštelen staviame na nohy,, bo ja len matersku,, a no je to tiež poriadne tažke niekedy mam pocit,že na miesto chlapa mam druhe dieta, ,a to som bola pyšna,,že som ho nestretla v žiadnej krčme,, a že som koli tomu nemusela odchadzat od dietata v noci von,, že sa to dalo aj cez pekne dni,, lebo aj on chcel,, citil moju lasku ta mu zamotala hlavu a už sa nevedel dočkat kedy ma zbali,, bo trrvalo to dlhšie som sa ho aj poriadne bala a o sexe ani nehovorim,, som bola zrela na psychiatricku poradnu,, ale tak ako vravim aj to sme sa učili akoby od znova a stale sa učime,, treba velatolerancie a to najlepšie na detoch ked ich maš ako slobodna matka je jedna bomba vec,,, ak ta partner lubi,chce ,a dobiva si ta a js dietatkom tak maš aspon istotu,že ta ma naozaj rad,, ale ak ovravim každy chlap ma vrtochy,, a neboj aj ked bude krpček večši podla mna budu sa s nim vediet vymysliet super hry,, napriklad praveže moj drobec dva roky,, moj partner,, no tažko hlada kolkokrat zabavu pre take male chlapča divoke,, ktore ma tendencie zburat panelak,, neboj každa jedna mame možnost,, a vermi určite ho stretneš,, a aj to ja som si hovorila,že ked ho nestretnem na materskej tak možno v tej praci, ,tam su kolegovia,, zvedavy ,mily,,, radi pomahaju svojim koleginkam vo všeličom,, možno ta nejaky kolega rad bude vozit na aute dom,aby si rychlo mohla zbehnut pre maleho so školky,, a možno začne do tej školky chodit s tebou pre maleho ,, a už to bude,, a ked nie aj do školy,, pozri si film,,, jak vtrhnout velerybe stoličku,, bol to sice biologicky otec dietata ,ale spočiatku to netušil a aj tak mal 8 ročneho chlapca okamžite rad,, deti maju svoje osobitne kuzla a su chlapy ,ktory sa daju na to ulovit,, ani o tom mamičky nemaju potuchy..
@irriss inak pravdu maš veru,,,
Caute zeny, hlasims a opat po dlhej dobe, musim si vas popridavat, lebo potom vas uplne stratim 😖
Prajem kraaasne prezitie sviatkov, aby ste si oddychli tie ktore makate a uzili tie ktore nestihate nic zvysok roka a prajem vam do noveho roka NOVU nadej, aby tie dalsie Vianoce uz neboli osamote alebo s rodicmi,ale v kruhu nasej vlastnej rodinky 🙂 🙂 CMUUUUK
@vavrova1334 a dakujem za uzasny pribeh. Velmi potesil, je super ze aj tie kocky ktore uz su v podstate mimo temy pridu a podporia, najdu si cas a napisu...velmi to pomoze..da nadej.. Diky moc 🙂 a drzim palce aj nadalej 🙂
@ninarigova aj tebe dakujem za super pribeh, velmi povzbudzujuce pre nas vsetky.....je super ze si si nasla cas aj taky pribeh napisat, dava mi to silu a nadej 🙂
v mojom zivote odkedy som bola na tomto fore naposledy sa vela nezmenilo, mam pocit, ze sa stale izolujem, nikam nechodim...ale verim v osud, tak snad...neprestavam dufat
@ zahrika pekne sviatky, tiez som tu dlho nebola. A snad aj noazaj stastny rok 2013 🙂
@zahrika baby asi to bude trochu od veci ale chcem sa spýtat ja som s malym sama ma 5 mesiacou chem sa spýtat ako ste vyriesili otcovstvo, ten náš ma uplne ignuruje,sms,volania,nič,slubil ze ho uzna a doteraz nic, jasne dala som to na sud uz dávno a stále nič. Máte s tým skúsenosti? dokedy to môže takto natahovat?
@sojovatycinka urcite stastny ver tomu moja 🙂 mali by sme sa fakt konecne stretnut ...
@janka_mamka ty si to aspon na sud dala, ja som nezodpovedna, mal 2 roky a furt som nic nepodala...neviem ti poradit ☹ ale je tu tusim taka tema...a babeny tu urcite vedia 🙂
@zahrika fííha a ja asom myslela že máš určite skusenosti, tak prepaác nechcem sa do toho miešat ale "tatko" by mal prevziať svoj diel zodpovednosti, platiť či nie? veď to bude pre malého, budeš mu to šetriť daj ho na súd, nech vie, fíha a ja som si myslela že len ten "náš" je taka k....a :( vidim ze ich je viac
@janka_mamka praveze nas plati a dava mu aj dary mimo platieb...preto som bola leniva dat to cierne na biele... ale uz musim... lebo sa mi zda ze do 3 rokov musis...
@janka_mamka
@zahrika tak baby, to by aj mna zaujimalo, lebo mne sice plati, mame spisanu dohodu ale len na papieri, ale sudom potvrdene to nemame..myslis, ze to treba mat vyriesene do troch rokov dietata? to some ste nepocula..
To by ma tiez yaujimala tato info....tiez plati, ale nemame nic na papieri

myslim ze ak clovek planovane hlada, tak nikdy nenajde,,,,musi to prist spontanne....
ja mam 3 rok priatela, s dcerkou si rozumeju a teraz cakame spolocne babo...nikdy by ma nenapadlo, ze spolu budeme...nieje ani zo Slovenska