Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
to neviem baby to asi len môj prípad, kedže ho nemá uvedeného v rodnom liste, musi sa to ževraj do troch rokov dietata, tak neviem ale vas sa to asi netyka. Ked vám platia tak pohodička 🙂 ale inak sori ale ja by som to len tak na papieri alebo dohodou nemala, ved ked nas nechali v stichu, kdovie ci si to dakedy nerozmyslia, radsej od sudu peciatku, ale ak ste dohodnute a aj im veríte tak jasnacka to je oredsa vase rozhodnutie 🙂 ja by som bola rada veru zahrika keby posle daky darcek aspon raz :(
@zahrika no mohli by sme sa veru v tomto roku stretnut. Co keby sme spravili stretko teraz po novom roku? Pozerala som v skupine, tam nic, len stare prispevky. Si s babami v kontakte?
Ahojte koceny, pridavam sa do klubu ;) Ako ide hladanie noveho "tatina"? Ja zatial nehľadam, len by som rada vedela ci sa este nejaki schopni potuluju po svete..
@ovecka84 Ahoj, jasne, ze sa potuluju a dokonca su to fesaci a charakterni (aj zabezpeceni 🙂 ), par ich poznam. Len su vzdy niecim znevyhodneni. Napr. maju deti, ktore miluju, to zenam strasne vadi, alebo maju pracu, kde sa nestretavaju so zenami, tak ani nemaju prilezitost na zoznamenie alebo aj vyska 170cm vyvolava v zenach predsudky.
No ja sa pridam k tejto diskusii a moje prve slova su - preco som nikde na nete nenasla zoznamku pre osamelych rodicov s detmi?! - Odpoved: Lebo neexistuje. Co s tym?..... Bolo by to fakt super kliknut si zoznamku, kde by to len tak hyrilo opustenymi tatinkami a maminkami 😅 aj ked to znie asi trochu ironicky... Som sama s 3 a pol rocnym synom a ukludnilo by ma to - prinajmensom 🙂
ahojte! ja už som sama so synčekom rok a pol a bojím sa,že to takto bude naveky.syn má detskú mozgovú obrnu a toho sa všetci chlapi boja alebo čo... na pokeci je to bieda,bývam na dedine,kde sa všetci poznáme,do mesta keď idem,tak len s malým a to sa nedá s niekým len tak zoznámiť,keď idem s kočíkom... už sa pomaly zmierujem s takýmto životom...
@zahrika no teraz ta trochu nepotešim asi,trošku občas zavidim aj tym slobodnym bo lubim,, ale svokru som vyhrala diabla v ženskom tele,,, je chora na invalidnom,, od 18rokov ,a manžela ma debila len zo zakladnym vzdelanim,, no dvaja vidlaci poriadny,, a maju pozastaveny 5 izbovy byt na exekucii,,, takže samozrejme platia dlhy a moj partner čo pracuje dlhe tyždne v zahraniči ich živi,plati im lieky a pomaha platit dlhy,, čo je najhoršie že nevedie to k ničomu bo mam taky zvlaštny dojem,že ten dlh sa nijako nemenši,,, a ked si otvroim hubu,že sa mi to nepači už som zla zlatokopka a vobecsa do toho nemam čo starat,, čož je dost blbe v mojej situacii bo ja som v mojej slušnej rodine čosi kdesi akože podedila,, ma sa to hodit na papier u notara a každy čaka či sa teda vezmeme,, čos je v jeho situacii pri takych dlhoch ake su tam nebezpečne,, takže predmanželska zmluva ved si predsa nenecham koli demetnej svokre zobrat aj našu chalupu,,,, ale je to hrozne ,,, bo moj chlap je velmi pracovity a šikovny,, a v nemecku aj vo švajčiarku dokazuje vysoke vykony,, a ku podivu to na mne vobec neni vidiet,,lebo kedže živime inych tak my žijeme jak žebraci,,, čiže som z nervami v prdeli,strhana,, a už sa na mne prejavili aj choroby,, partner mi stale prikyvuje,, jasne bude po mojom,, ale tajne stale im dava peniaze a sam potom nič neušetri,, a svokra sa mi len pokrytecky usmieva do oči,, a ešte sa čuduje čo mam proti nej,, a to najlepšie v tom ich prazdnom 5izbovom byte som nevytana,, že tam nebudeme z toho robit bordel,, a tak tam naživaju v prazdnych izbach a ako žijeme my mlady ju nezaujima,, čože chlapa mat je jedna vec,, ale najst k tomu aspo nnormalnu svokru je niečo fakt zazračne,,,,,
@vavrova1334 tak toto si ma dostala.... akoze viem sa vzit do tvojej situacie, podobnu zijem ja, bohuzial zo strany otca ktory napachal neskutocne dlhy a ja pomaham mojej mame ktora uz je rozvedena..... viem presne co prezivas i ked z opacneho konca, a urcite to je na porazenie... as na tie peniaze narok, rodicia nas vychovaju a my sa musime starat o svoje rodiny..pomoct urcite ano, ale ked uz to hranici s nenormalnostou a vydieranim a vyuzivanim, na ukor vlasntej rodiny, to je sila... on je zrejme citovo vydierany "nepriamym" sposobom, a musi to byt prenho tazke spravit len tak hrubu ciaru, na druhej strane vydat sa za takeho chlapa, i ked moze byt super, fuuha no riziko... takze drzim palec 🙂
Mimochodom kocky, som tu 250 rokof nebola, stale po starom u mna, stale sama, krpec uz je velky chlap a som zvedava ako sa vam dari ???? neplanujete niektora dovolenku tento rok?? nemam s kym ist
@mamamiska ano mas pravdu... bezne zoznamku som uz vzdala....nebavilo ma to uz, 100 chlapov a kazdemu jednemu dokola vysvetlovat preco si sama bla bla..potom stretko, na ktore som sa nikdy necitila...atd atd..
zoznamenie podla mna fakt musi prist prirodzene, v zoznamku uz neverim, a som unavena z inzeratov na nete .. kolotoc
@zahrika no ono je v tom ešte taky maly vtip,, moji buduci svokrovci z detinskeho postoja marnivosti nechcu ten 5izbak predat čím by mojmu dost pomohli,že by na nas nekladli take finačne naroky,, a okrem toho ja netušim do teraz kolko maju dlhov a ake a prečo vidim do toho len okrajovo, ale ked si niekto kupi 5izbovy byt ,žije v spokojnom manželstve a spravi si dve deti,ktore su už teraz dospele,, nevidim dovod,, prečo by som sa mala nejak extra prihliadat na ich životnu situaciu,, moja neni o nič lepšia a ešte niesom ani vydata,,, kdežto u nich to bola vyslovena niekolkoročna nezodpovednost, a bohužial ak niečo kupim alebo kdesi utratim musim ratat s tym,že mi kdesi bude chybat,,, a že neskor olutujem,, okrem toho čo čakala,, šak jej syn oslavi teraz 28rokov,, že bude večne sám ? ona ešte na tom mojom strašne lipne,, zo začiatku ma nenavidela,že som jej zobrala jej prvorodeneho syna,, som skoro odpadla , a potom k nam pravidelne chodila kvazi na kafe,, skontrolovat či jej synačik ma všetko a či je v poriadku a ako sa o neho ja taka krava dokažem vobec postarat,,, šak sa neviem podla nej starat ani o dieta svoje,, no hruza a dorazilo ma ked mi oznamila,že ona si so svojim manželom vobec nerozumie,, ona si rozumie len so svojim synačikom,ktory sa ma stat mojim manželom,, no je to peklo,,.. bo fakt som sa zalubila,,, a proste trpim a trpim,dokonca lutujem ten den ,ked sme sa stretli niekedy,, lebo vela krat plakavam,, skoro každu noc,, a strašne trpim za to aku mam svokru,, dokonca keby sme sa aspon narovinu porozpravali a určili si nejake hranice aj finačne ,,ale to tiež,, ma tam nechapem prečo balamutila,že ked začneme spolu žit,, predaju ten 5 izbak,, že nam pomožu finačne a somariny,, a nič sa nestalo,,, a ked bolo najhoršie musela mi opet moja rodina pomahat,, teraz som povracala čo sme si napožičivali,,bo ked sme dali im nam chybalo,, pretože v zime moj menej zarobi ako cez rok,, no proste nočne mory,,, že proste aj takymto smutnym pribehom som chcela ukazat,že to že je žena sama neznamena tu najhoršiu stranku na svete,,, a neboj sa určite si kohosi najdeš,, respektive stretneš,,, len dufam a prajem tu každej slobodnej mamičke,, nech ma lepšiu svokru,, bo ani tu prvu svokru čo som mala nebola bohvie čo,, moj ex neplati na syna vyživne a moja ex svokra mi ešte povie ,,že noačo,,,, ale vnučika by chcela vidiet,, ale otecko už sa starat nemusi,, som povedala,, nehnevajte sa na mna,, v tomto som kruta,,, ale na takuto vašu vychovu,, sa moj syn pozerat nebude !! ja uprednostnujem inu,,
Ahojte,tak ja som si našla priateľa po 5rokoch,čo som bola sama s dcerou.Kým som sa sustredila,že si niekoho najdem,tak sa vôbec nedarilo a potom ked som to už prestala riešiť,tak bááách ho tam 😀 Začala som si robiť školu,chodila som do fitka,behávať,jednoducho som začala robiť veci,ktore ma bavili a vzťah som neriešila.V tom čase som chodila občas na net a tam sme sa vlastne zoznámili s mojim priateľom.Vtedy som pracovala v nemocnici,tak mi zvykol písať,lebo mal choreho stareho otca,tak sa pýtal na nejake veci.Takto sme si písali asi 2mesiace a potom sme sa stretli a sme spolu 2roky a nedala by som ho za nič na svete. 😀 určite sa na každu mamičku usmeje šťastie,ktora je sama s dieťatkom.Držim palce. 🙂
hladam si mamicku s malim syncekom myslim to vazne a uprimne
ahojte žienky. ja som tiez sama mama.vykaslal sa na nas ked som bola na zaciatku tehu.... doteraz som hovorila ze osr*tí su chlapi ale posledny cas mi velmi chyba chlap a tiez mam pocit ze toho praveho nikdy nestretnem--tak som rada ze nemam ten pocit sama ☹ tiez mam ten problem ako tu pisete : kde? ked mala vsade musi so mnou lebo ju nemam kam dat.v noci nespava este dobre takze ani "odbehnut" si nemozem...jedina moznost momentalne pre mna je internet ale ten pokec nooo hruza...nemam stastie kazdy chce len sex,alebo ked napisem ze mam dieta ako keby som mala lepru ☹
chcem tak vela ked chcem normalneho chlapa?
@nintu presne ako píšeš,pokec nula bodov,tam nechodia normálni chlapi.a ísť von-to u mňa tiež nehrozí,naši krpca nepostrážia dlhšie ako 2 hodiny 😒 a keď poviem,že chcem ísť s nejakým chalanom von,tak koniec sveta,lebo veď načo mi je chlap,veď mám malého...
@retrotraktor to sa im hovorí ked take nazazili....je to des toto ☹ ja by som veru prijala taku zoznamku ako tu uz pisala jedna mamina pre osamele maminy a ocinov ktorí to myslia uprimne vazne...
@retrotraktor
@nintu rodičia nikdy nepochopia ako sa cítime keď sme samé na deti, aspoň nie tí ktorí neboli nikdy na deti sami. Ťažko nájsť niekoho, jedine, že by prišiel , zaklopal na dvere a povedal, ahoj to som ja ktorého hľadáš 🙂 Popri deťoch nemáme čas sa z niekým stretávať... jedine ak s nimi... moje rande by vyzeralo tak, keby idem s malým.. tak asi nestihnem dotyčnému ani ahoj povedať a už bežím za malým.. lebo by už bol namočený niekde vo fontáne.. tak asi tak.
@retrotraktor
@nintu rodičia nikdy nepochopia ako sa cítime keď sme samé na deti, aspoň nie tí ktorí neboli nikdy na deti sami. Ťažko nájsť niekoho, jedine, že by prišiel , zaklopal na dvere a povedal, ahoj to som ja ktorého hľadáš 🙂 Popri deťoch nemáme čas sa z niekým stretávať... jedine ak s nimi... moje rande by vyzeralo tak, keby idem s malým.. tak asi nestihnem dotyčnému ani ahoj povedať a už bežím za malým.. lebo by už bol namočený niekde vo fontáne.. tak asi tak.
@nintu
@retrotraktor Ahojte,ja som tiež sama s s 2ročným drobcom...čo sa týka hľadania partnera cez net,som neskúšala,ani skúšať nebudem..V podstate ani nehľadám,keďže sa to pri drobcovi nedalo..a ani by som na pána božského 🙂 nemala čas...Teraz keď je drobec už väčší,čas by sa aj našiel..nechám to na náhodu,čo sa má stať to príde.. 🙂 Len netuším kedy sa nejaký zjaví,ale dúfam,že nejaký príde časom 😉 Hovorila som si,že počkám,keď začne drobec chodiť do škôlky a začnem si všímať aj opačné pohlavie,ale brala by som vzťah už aj skôr....
Držím vám palce!!!
@retrotraktor Ahoj pozerám,že si z okresu Pe..môžem sa spýtať odkiaľ konkrétnejšie..?..Môžem mi kľudne napísať aj na IP ak budeš chcieť...Ešte nemám kamarátku,ktorá je na tom podobne ako ja
@zahrika ahoj, ako keby som čítala o sebe. Tiež som bola s dcérou sama a dlho som si nevedela niekoho nájsť. Chodili sme s malou všade spolu, na ihriská, do parku, na pizzu, do babkového divadla a tak. Nikdy som neverila na lásku cez net. Tak som to vyskúšala, moc som tomu veľkú nádej v tom čase nedávala.Ale vždy keď som si s niekým písala vždy som mu napísala, aký vzťah má k deťom, či mu vadia a tak, a samozrejme som napísala, že mám dieťa, lebo to sa zatajiť nedá. Stretávala som sa s ním ( s terajším partnerom) každý deň sme si písali na nete, potom boli smsky, išli sme na kofolu aj s malou, do parku aby sa spoznali a ja aby som sa uistila, že naozaj má vzťah k deťom, chodili sme na jednodňové výlety , postupne sme sa prepracovali k tomu, že cez deň bol u nás, večer išiel domov lebo som sa bála dcérinej reakcie a až raz tak plakala, že ona bude jediné dieťa na svete, ktoré nemá otca. Vtedy bol akurát v robote tak z roboty musel prísť k nám jej osobne povedať, že na ňu nezabudol a že nechce byť bez ocina. Tak sa k nám nasťahoval a stále je s nami. A takto som sa zoznámila s terajším partnerom, ktorý akceptuje moju dcéru, dcéra ho volá ocinko aj keď vie, že nie je jej biologický otec ( ten o ňu nejaví záujem) a už s ním mam ročnú dcérku. A neviem si predstaviť život bez neho a bez mojich kočiek. Tiež som si myslela, že nikdy už nikoho nestretnem, len všetko chce čas, a ak ti môžem poradiť tak ak niekoho stretneš tak naňho netlač všetko príde samo. Toľko môj názor, tak veľa šťastia
@marcela99 ahoj,ja som z Brodzian.odkiaľ si ty?

da sa to len musis stretnut toho praveho alebo aspon chapaveho ak vies co myslim,ja to viem urcite aj mne sa to stalo a uz sme spolu 8 rokov aj daco a funguje to