icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

zahrika
autor
24. jún 2013

@petula8 a koko mala mala rokov?

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
petula8
25. jún 2013

@zahrika prajem ti veľa šťastia, chce to len čas, ale určite stretneš niekoho, kto bude mať rád teba a tvojho syna, a budete všetci šťastní. Moja veľká slečna má teraz 8 rokov a mladšia rok.

retrotraktor
25. jún 2013

ženy,našla som objekt hodný záujmu-suseda 🙂 ja som sa mu kedysi páčila,ale bola som ešte mladá a blbá.... teraz ho vidím inými očami a cítim sa ako neskúsená tínedžerka- neviem,ako ho "zbaliť" 😀 dajte tipy 😉

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
marcela99
25. jún 2013

@petula8 o to je to krajšie,že keď už vôbec neočakávaš,tak sa takéto niečo prihodí 😉
Ak môžem,mne sa keď bol malý ešte fakt maličký,,istý dotyčný ozval,ktorý by mohol za to stáť 😉 Len malý bol v tom období fakt maličký,tak som tomu nedala šancu ☹ Proste vtedy som to ani tak nepociťovala,a nemala by som na dotyčného čas...

marcela99
25. jún 2013

@pisaniesi Ahoj,ja som z okresu Partizánske,pravdepodobne ti to nič nehovorí...Mám jedno dieťa,tento mesiac mal 2 roky a ty?

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
marcela99
25. jún 2013

@retrotraktor ahoj, z Uheriec...môžme sa niekedy stretnúť aj samozrejme s detičkami 🙂

marcela99
25. jún 2013

@pisaniesi jej-jeej takže školopovinné 😉 Zachvíľu budú mať prázdniny 🙂 Pravdepodobne ešte jedno bábo..Keď sa nájde ten pravý 😉

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
marcela99
25. jún 2013

@retrotraktor keďže je to tvoj sused,pravdepodobne sa náhodne vidíte dosť často...Mala by si si ho viac začať všímať,aby videl,že si nie je lahostajný.. 😉

retrotraktor
25. jún 2013

@marcela99 on je pracovne väčšinou mimo,takže sa vidíme len sporadicky,ale teraz je doma a zakývala som mu,nech sa mu lepšie pracuje v záhrade 😀

retrotraktor
25. jún 2013

@marcela99 jéj,v Uherciach sme boli v nedeľu na priehrade 🙂 jasné,môžme dať stretko 😉

retrotraktor
25. jún 2013

@pisaniesi takže: ja mám 26,3-ročného syna,skoro 2 roky sama,ale ako pomaly zisťujem,veľa ľudí v dedine si myslí,že som ešte stále s mojím ex,keďže chodí za malým a ideme sa vždy spolu prejsť... on- tuším 31,slobodný,pokiaľ viem,tak bezdetný,balil ma keď som mala asi 17,ale neúspešne...sme z jednej dediny,majú záhradu za naším pozemkom,dokonca neoplotenú 😀 teraz tam začali chovať ovce,takže chodíme s malým pozerať ovečky,smola je,že vždy sa nejakou blbou náhodou minieme.... a ja už som zabudla všetky baliace finty 😅

zuziq
25. jún 2013

baby len treba verit a pozitivne mysliet! a potom aj motyka vystreli. ja som zivy dokaz a vystrelila skor ako by kto vobec cakal... len si netreba nechat ujst tu moznost a nepozerat na ludi ale iba na seba a na malych... 😵

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
retrotraktor
25. jún 2013

@pisaniesi ten pokus o tú chvíľku osamote už toľkokrát nevyšiel,až to je smiešne,fakt,furt sa tam producírujem,keď tam je a vždy buď malý začne mrnčať,alebo niekto príde,.....asi mu dám list za stierače 😀

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
petula8
25. jún 2013

@marcela99 ahoj ja som z Nitry, mám dve kočky. Jedna má 8 rokov a druhá 13 mesiacov.

marcela99
25. jún 2013

@pisaniesi ja som na tom podobne ako skoro väčšina,že skoro nikde bez dieťaťa nechodím a nejak ani nikoho nehľadám...myslím si,že to príde samé,keď bude na to vhodný čas...ale samozrejme vzťahu sa už nebránim 🙂
To je dobré,že od mala majú vzťah k učenie...Vzdelanie je dôležité 😉
Ty sa máš ako? Vysporiadaná so svojím životom?

marcela99
25. jún 2013

@retrotraktor vie určite dotyčný že s ex už nefungujete ako pár?...Asi zo začiatku budeš musieť vynaložiť viac snahy ty,keďže už jedno odmietnutie od teba mal...Osamote to zo začiatku možno možné nebude...Náhodou malý by ti nejako mohol aj s ním pomôcť...Treba len sledovať 🙂 ,kedy tam bude a ísť s malým, ešte predsa skúšať pozerať tie ovečky..S tým malého mrnčaním niečo sprav,aby ste neodišli práve,keď on prichádza...
Určite na seba natrafíte,alebo ty tomu trošku pomôžeš aj inde a z letmého pozdravu príde ku krátkej diskusii... 😉

marcela99
25. jún 2013

@retrotraktor aj mi sme tam dosť času na prechádzkach🙂 Jasné budem sa tešiť,keď sa niekedy stretneme 😉

marcela99
25. jún 2013

@petula8 Ahoj, možno raz tam budem bývať 😉 2 dievčatká to je milé...to prvé už tak aj vyrástlo,a maličké dúfam,že poslúcha🙂 U toho môjho bolo obdobie vzdoru dosť náročné po každej stránke 😉 Ale už je dlho fajn 🙂

petula8
25. jún 2013

nádej nestrácaj, veľmi ti to prajem, určite budeš v živote šťastná

marcela99
25. jún 2013

@petula8 dcérky majú pekné mená 😉

retrotraktor
25. jún 2013

@marcela99 ďakujem za podporu 😉 to stretko môžme dať keď sa vyčasí,hm?

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
marcela99
26. jún 2013

@retrotraktor nemáš za čo 🙂 rado sa stalo 🙂 poteší nás,keď nás budeš informovať,ako sa to vyvíja ďalej 😉 ok keď sa vyčasí rada sa stretnem 😉

marcela99
26. jún 2013

@pisaniesi ďakujem 😉 ,dúfam,že raz to tak bude 🙂 to ma mrzí ☹ ,ale možno sa to časom zlepší a aspoň niektoré očakávania sa naplnia 😉 hocikedy mi môžeš napísať 😉