Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@lulu551 to ma teší...a naše pokroky s terajším priateľom...vlastne už snúbencom...
žije s nami, som konečne šťastná, čo aj na mne vidieť...ľudia, čo ma poznali v čase, keď som bola ešte s ex, mi hovoria, že som sa veľmi zmenila (v dobrom)...opeknela, schudla a hlavne mám úsmev stále na tvári...a ja to cítim...
čoskoro sa budeme brať, keďže ma na oslave svojich 30-ich narodenín požiadal o ruku...
môžem hrdo vyhlásiť, že šťastie sa dá nájsť aj popri dieťati...
@lulu551 jeeej no to je krasne.prajem ti aby bol ten pravy a dobry ocko 😉
no ja som najprv uz aj prestala verit-bo ten pokus o vztah stroskotal ani neviem preco sa mi jednoducho uz neozval(teda neviem ktore prispevky si si citala) a bud v tom vidia chlapi problem ze mam dieta alebo su onicom.uz som si tam pisala s vela muzmi ale bolo to hrozne..ako ja nehladam princa na bielom koni-a ani nechcem takeho.sama som neni princezna.....teraz som prisla do takeho stadia ze mi je to jedno a verim ze raz pride-len dufam ze nebudem dochodkyna 😀
@nintu ale neee,ved prave pride vtedy,ked uz ho nebudes beznadejne vyhladavt a tuzit po nom,ved napokon,pisem to z vlastne skusenosti🙂)aj ked je pravda,ze sa trosku obavam kao to bude dalej,ked sa uz maly narodi,pretoze domov ho este doniest nebudem moct,no verim,ze o nejaky cas bude tak,ako si prajeme🙂neboooj,niekde predsa musi aj ten pre teba byt,len teraz este mozno aj on bludi niekde a hlada ta ;)
@lulu551 ďakujeme...sme spolu niečo cez rok a pol...
treba len veriť, mali sme veľa problémov, dokonca sme sa aj rozišli...no obaja sme si uvedomili, že si chýbame a cítime prázdno jeden bez druhého...obaja sme rozvedený, obaja máme dieťa( jeho Aďuška má už 9rokov a žije s mamou)...keď som sa ho pýtala, či myslí tie zásnuby skutočne vážne, povedal, že obaja vieme ako to nemá vyzerať a že je šťastný s nami, a že nás neskutočne miluje...a teraz plánujeme súrodenca Paťku alebo Erika... 😀 a plánujeme stavať domček...
ak si chlap uvedomuje, že mu vôbec neprekáža dieťa niekoho iného, že ho chce vychovávať ako svoje, je to skvelé...
moja malá zbožňuje Palka a vidieť, že aj on ju...keď o nej niekomu hovorí, oslovuje ju ,,moja malá,,....a štupel ho volá ,, oco,,.....
krásne, som neskutočne šťastná...a to prajem aj tebe, vám... 😀
@retrotraktor Ahoj,ako sa máte? A ako sa vyvíja ten vtedy začínajúci vzťah?..Už som tu dlhšie nebola..
@smatulka
@mikulas111
@angua27
@retrotraktor Ahojte,presne ako píšete,už sme zvyknuté žiť samé,a len tak niekoho vpustiť do našich životov je ťažšie a potrebuje to čas 😉
@marcela99 ahoj.no nič moc,neriešim nikoho a nič,malý mal nejaké problémy a ten je pre mňa prvoradý.takže asi tak... a ty ako?
Ahojte maminky, ja som s detmi tiez sama..... chlapci maju starsi 3 roky a mladsi 8 mesiacov....sama som od kedy som otehotnela s druhym babom.....momentalne mam pocit ze by som na partnera aj tak nemala cas, ale bojim sa toho ci nebudu deti pre muz aprekazkou, ...a ak si naj niekoho najdem...aka bude vyhcova.? na jednej strane ex a na druhej noyv aprtner?
a kde toho muza najst? ja som dost samotar...a co je najvacsi proboem,neviem uz verit....
lenze i ked mam toho pri dvoh malych detoch dost citim sa sama.... vecer sa nemam s kym porozpravta anajhorsie su vikendy...
@retrotraktor Ahoj,dúfam,že sa vám s drobcom darí!! 😉 Niekedy sa určite nájde čas aj na nejakého chlapa,držím palce aj v tomto! 😉 Momentálne je niekto v mojom živote,aj môj drobec sa už s ním stretol..Len mám problém vpustiť ho medzi nás,keďže už som si zvykla na doterajší život!!..Chce mňa aj malého,tak dávam tomu voľný priebeh,pokiaľ nie som si istá,či ho chcem aj ja 😉 Daj vedieť,čo nového?? 🙂 A krásne sviatky vám prajem,ak by sme dovtedy neboli v kontakte 😉
@marcela99 ahoj!no to je super správa!! to je dobre,že chce aj krpca,len nič neunáhli,všetko pomaličky a s rozvahou 😉 my sme s bratom a kamošom založili klub "single zúfalcov" a je nám fajn 😀 aj tebe krásne sviatky a veľa lásky 😉
Dievcata, u mna je to trosku naopak. Zubami nechtami sa branim chlapom od mojho rozvodu ale oni su ako lepidlo. Uz traja behaju, vyvolavaju a dvoch som decentne odbila ale ten jeden je naozaj iny. Aspon sa javy 🙂 neviem co robit lebo mam tri deti 2,6,13 pracu a vobec cas na chlapa. Moj ex nas bil tak mam urcity blok ale tento by sa len rozpraval ziadny sex neriesi. A teraz pointa...sedime na kave a pride rec na datum narodenia a znamenie. Blizenec...skoro som umrela...moj ex je tiez blizenec. Dostala som hrozny strach. Akych blizencov poznete? Aj ked som to nikdy neriesila podla znamenia ale predsa...
@marcela99 ahoj,no ako?cez víkend som bola v Uherciach,ale len na skok,tak som si na teba spomenula 🙂 čo ten tvoj "objav",čo si spomínala??
Ahoj,no to je pekne od teba,že si si spomenula🙂...S ním som to už pred časom ukončila,z mojej strany sa to nevyvíjalo správnym smerom...Ako chcel malého aj mňa..lenže mne tam niečo chýbalo...
Teraz sa mi páči jeden chlapík,lenže vôbec sa v ňom nevyznám,vyzeralo to do soboty všetko super a od nedele neviem na čom som...takže ma to viac menej aj trápi...
Zrejme mi bolo lepšie,keď som chlapov neriešila,mala som aspoň pokoj a vyrovnaný život....Mala by som sa k tomu vrátiť🙂
A tebe ako sa darí....??...
awoj odkial si kolko mas rokov ,,,??,@zahrika
@marcela99 riaď sa pocitmi a keď ti podvedomie hovorí,že to nie je ono,tak to ono asi nebude.a keď máš pocit,že ti bolo lepšie,keď si chlapov neriešila,tak ich nerieš.ten pravý sa objaví keď to budeš najmenej čakať 😉
@zahrika ahoj ja som si nasla noveho partnera popri synovi..no zo zaciatku to bolo tazke zlucit ten cas a stretnut sa ale tak napokon sme sa stretli 🙂 babka strazila maleho.obaja si na seba velmi dobre zvykli aj ked maly je velky cert!no stalo to zato :D uz spolu cakame drobca a aj maly sa tesi na braceka 🙂
Ahojte ja som sama mám 21 a mám ročného synčeka práve som si našla priateľa. Jeale je o 17rokov starší ttiež má dcérku 11ročnú moja rodina sa nejako negatívne ktomu nestáva ale co sa týka okolia počujem len negatíva že to nevide. ja si vsak myslím opak mne sa. páči môjmu synovi tiež a on nás má rád oboch takže teraz neviem ako ďalej. mám tam malé pochybnosti ci to vijde. Máte niektorá skúsenosti .. ak áno budem vďačná za radu ...
@deniska126 Prečo si myslia že to nevyjde??? Lebo vek je podľa mňa výhoda, starší chlap je usadenejší, rozumnejší(aj ako 21r dievča🙂 ale to nie je v zlom🙂, a navyše ak má dcérku, je to pre teba dobre, že má tak ako ty rodičovskú skúsenosť-čo slobodní chlapi nemajú-a tak ťa vie 100x lepšie pochopiť ako matku a byť ti partnerom, pomocou, oporou...ja by som na tvojom mieste do toho šla- AK ho teda ľúbiš. Lebo zasa väčšinou ak sme si isté, že JEHO chceme na 100%, tak pochybnosti nemávame...tak porozmášľaj na týmto hádam...
@retrotraktor
Alebo aj neobjaví...treba si uvedomiť, že žiaľ VEĽA mamičiek si už "toho pravého" nenájde.Smola, náhoda, ťažko povedať. Ja napr. som s malým sama 7 rokov, mala som niekoľko vzťahov, vážnych aj tých menej vážnych, hľadala som teda usilovne🙂 Lebo som veľmi veľmi ešte chcela 2. bábo a rodinku...ale tak to nejako nevyšlo...dôvody boli rôzne...a my čo sme samé s dieťaťom, si už nemôžme dovoliť druhý raz chybu vo výbere partnera-a ostať potom sama- zas už pre zmenu s 2 deťmi a o pár rokov staršie...a je to veľmi ťažké, lebo dieťa čím je staršie, tým ťažšie si zvyká na niekoho( ja už posledné roky vzťahy kočírujem mimo malého, nechcem ho zaťažovať a neverím už že má zmysel ho s niekým zoznamovať, keď sa pravdepodobne zasa skôr či neskôr-aj tak rozídeme.☹ Už mám dosť rokov a s rodinkou a 2. dieťatkom sa pomaly lúčim☹ Takže tak..."pravá láska" a ten PRAVÝ na nás nečaká veru...naozaj tí najkvalitnejší chlapi sú zakotvení vo svojich spokojných manželstvách, a tí ostatní to je "ten zvyšok"-až na zriedkavé výnimky-to nie sú láskaví, múdri, milujúci partneri, ktorí sa nevedia dočkať až nám s dieťatkom splnia sen o šťastnej rodine...asi také sú moje skúsenosti🙂
@svetluska131 jasné,to je tvoja skúsenosť 😉 ja som to skôr myslela tak,že netreba ísť silou mocou do nejakého vzťahu len aby žena nebola sama.keď človek zmení myslenie z negatívneho na pozitívne,začnú sa mu diať pozitívne veci.to je zas moja skúsenosť 😉
@retrotraktor Bola by som rada keby som toto vedela-neviem či sa to dá naučiť, ja som vždy bola skôr taký pesimista 😀
@svetluska131 ja som nevyliečiteľný optimista 😉
@svetluska131 Dá sa to naučit, neviem teda kolko máš rokov, ale napr. moja kamoška si našla druhého partnera ked mala 39, v 40 porodila svoje prvé dietatko (s prvým deti nemohli mat) a teraz má 42 a pracuju na druhom dietatku, čiže nikdy nie je neskoro a treba dúfat. Mne to vyšlo až do tretice a to som bola sama s postihnutým dietatkom a poviem ti, že mnohých mužov niečo také pekne odradí, ale aspon som zistila, kto je aký "frajer". Teraz som štastne vydatá už 5 rokov a máme spolu dalšieho syna, mojho manžela mi všetky kamošky doslovne závidia, je úžasný a verím tomu, že je pre mna ten pravý. Dokonca mi ho jeden numerolog cez internet "vypočítal" a povedal mi aj kedy ho asi stretnem a že budeme mat spolu dieta, neverila som tomu vobec, ale všetko sa stalo do bodky. 😉
@janickacrazy Jááj, nedáš mi naňho číslo??-Teda na toho numerológa samozrejme 😉 😀
Inak na také veci enverím, ale ktovie, keď tebe to tak dobre predpovedal, skúsila by som... 🙂 Je to veľmi povzbudivé také niečo čítať že aj tá kaoška v takom veku "šťastie našla"...ja mám presne 39, plus synček je už za tie roky na mňa veľmi silne naviazaný-a aj ja naňho...ja som sa za posledné roky dostala už do takej fázy( čo asi nie je ideálne)že to cítim tak, že s chlapmi sú aj tak skôr či neskôr len problémy, a nikdy ti nedajú takú 100% lásku ako dieťa-syna som začala totálne uprednostňovať a chlapov brať už len ako..."doplnok"- na pomoc, na rozptýlenie, na pokecanie...a syna tým absolútne nezaťažovať( keďže žiarli, nechcem mu už robiť stresy-kvôli nijakému chlapovi, proste ozaj nepoznám takého, čo by zato stál ☹ )
Ja viem že to tak "nemá byť"...ale ten môj život sa nejako tak vyvinul, že už to proste vidím a cítim LEN takto 😒 Teda že priorita sme len ja a malý- potom nepriestrelná hradba a len ZA ňou môžu byť nejakí chlapi-jeden, alebo súčasne aj 2 aj traja( to maximálne)-podľa situácie a potreby( najmä preto, že nemáme nijakú rodinu, ktorá by nám pomohla v čomkoľvek)...baby, ja viem že to znie choro, keď to takto sama po sebe čítam, nikdy som to takto nechcela a nikdy by som si nepomyslela že taká budem ☹ Chcela som ešte dieťatko a ešte rodinku- a kde som teraz????uf....
@janickacrazy ja mám tiež postihnutého synčeka a to je teda svätá pravda,že chlapi sú v tomto "opatrní".stalo sa mi to viackrát,že keď to aj s nejakým vyzeralo sľubne,akonáhle som spomenula,že malý má DMO,tak sa zľakol.na jednej strane to chápem,ale dosť to vypovedá o vzťahu dotyčného ku mne."ten pravý" nás bude chcieť za každých okolností 😉
@svetluska131 Hmm to vyzera, ze u teba to bude vacsi problem, myslim, ze na to ides zo zlej strany, nesmies vztah so synom dat na prve miesto, ty ho stavias do pozicie svojho partnera, aj ked si to mozno neuvedomujes, nie je to prenho vobec zdrave a dobre ver mi. Laska medzi matkou a synom je nieco uplne ine ako partnerska laska. Ty vysielas do okolia signal pre muza: potrebujem ta len ako sexualneho partnera alebo ako opravara, udrzbara. Necuduj sa, ze takych muzov aj stretavas. To je zakon akcie a reakcie, co vyses do okolia to sa ti vrati. A uz vobec neudrzuj vztah s 2 alebo 3 chlapmi naraz, to nikam nevedie. Ja som chcela dobreho, slusneho muza, hned od zaciatku som kazdemu povedala, ze mam postihnuteho syna a hladam vazny vztah, nie kadejake flirty. Mojmu manzelovi som uz na druhom rande povedala, ze by som chcela este dieta a hned podla reakcie som videla, ze aj on by chcel vazny vztah. Naozaj to nie je take tazke, len musis presvedcit sama seba, ze hladas partnera pre seba a otca pre dieta, a nie len nejaky doplnok. Skus sa nad tym prosim ta zamysliet, myslim to v dobrom. Drzim palce. Cislo na toho numerologa uz nemam, bolo to fakt davno, asi 7 rokov dozadu, nasla som ho na nete, ale fakt uz si to nepamatam na ktorej stranke.
Vôbec to neberiem v zlom,a ďakujem, viem, že to myslíš dobre a viem aj že máš pravdu.
Ja si to veľmi dobre uvedomujem, aj to, aký máme vzťah s malým, aj to ostatné čo píšeš-si vystihla na 100%, nenapísala by som to lepšie🙂A viem aj to že to NIE JE "správne"...ono to ale ako som už písala- sa u mňa tak vyvinulo okolnosťami- nebola to moja pôvodná voľba a presne ako ty som prvé roky po rozvode chcela partnera "se vším všudy" a nič menej, verila som, resp. dúfala, že takého nájdem, a tiež ako ty som už na začiatku jasne formulovala, že chcem ešte dieťa a rodinu.A- vždy to aj vyyzeralo ok- pár mesiacov- a potom neviem, nejako sa to proste začalo kaziť, vždy pre niečo iné, ale skrátka som potom zmenil názor a už som vedela že "s týmto nie" ☹ Ale bolo aj také, že ja som chcela strašne ale on prestal chcieť.Skrátka k tomuto môjmu terajšiemu postoju, ktorý viem že nie je ideálny som DOSPELA na základe skúseností, možno som "nemala šťastie", neviem, určite je chyba aj vo mne, min.50%, som dosť náročná napríklad a pod.A teraz to už proste len "beriem tak, ako to je", lebo som stratila tú nádej, ktorú som mala, tak som sa upla na malého a po tých sklamaniach( narevala som zakaždým litre a litre sĺz)už prostenevládzem inak...takže asi tak...aspoň som sa vykecala 😉

@nintu nebud smutna a neprestavaj verit,ze ten "pre vas"este pride🙂ja som sa strasne sklamala v byvalom a rozisli sme sa v 4.mesiaci tehotenstva a vtedy som preklinala vsetkych chlapov,ze aspon 10 rokov o ziadnom ani pocut nechcem,ale...prave v tej dobe,ked som o nich ani pocut nechcela uplne nahodou a ani sama neviem preco som sa dala do reci na pokeci s jednym chlapom a dnes sme si na seba tak zvykli,ze bez neho by som uz byt nechcela,pretoze ma lubi aj napriek otmu,ze cakam malicke s inym a to som si myslela,ze taky chlap neexistuje,ktory by sa na mna co i len pozrel s bruskom a aha🙂prajem ti,aby aj ty si uz natrafila na voje stastie 🙂)