icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

abriela
19. máj 2012

@zahrika och, to co pises mi je blizke. Podarilo sa trafit plodne dni hned ked zacal vraviet, ze chce dieta aj ked dopadlo to zial inak.
Citam o vojakovi. Riad sa srdcom, ale ja by som povedala podla zamestnania - nevhodny partner. Naozaj si hlada niekoho, ci len ulet v meste v ktorom momentalne posobi. Vsetko je mozne. Verim v dobro, ale s tykymto pripadom som sa stretla. Dotycna zistila, len vdaka sviatkom, kt. oslavoval, ze nieco nehra. Nehralo, lebo mal doma rodinu a kamosku len na 6 mesiacov ci rok, ked travil cas v nasom meste.
Prajem pekny vikend a bambulke posielam pusu. Treba verit, ze stastie raz pride. Ved aj po burke vyjde slnko.

@sojovatycinka hlavne nebud doma a horoskopy su aj tak taraniny 😀

miska1917
19. máj 2012

@zahrika Inak tiez som poznala jedneho vojaka,nebol sice az tak vysoky,ale svalnaty bol aj tmavy,celkom fajn len malo to chybicku krasy a tou boli moje deti,dako nejavil o ne zaujem a vtedy u mna nema ten muz sancu.Na zaciatku som si myslela ze to pride a bude tam ten zaujem,ale ako siel den za dnom,mesiac za mesiacom nic sa z jeho strany nedostavilo.

eaka
19. máj 2012

Na tých partneroch sa treba registrovať?? Tak ja som bola včera večer výnimočne vonku... Hviezdičku mám v škôlke v prírode a mám kamošku, ktorá sa rozišla s mužom a majú deti v striedavke, teraz boli u muža a tak sme boli vonku, aj s jej novým frajerom... na akcii na VŠ intrákoch na Mlynskej doline.. 🙂

sojovatycinka
19. máj 2012

@eaka fiha, tak vam asi bolo vcera fajn, hm? 🙂

eaka
19. máj 2012

@sojovatycinka áno, bolo to v pohode, lepšie ako sedieť doma a vyrevúvať..

to na tých partneroch nemá nikto foto??

lili_mia
19. máj 2012

@sojovatycinka čo sa týka horoskopu, tak vyjdi von medzi ľudí, hoc aj s malou a uvidíš .. podľa mňa sa horoskopy netýkajú net zoznamiek, ale stretnutí v reálnych životoch .. teda vybehnite von 🙂

lili_mia
19. máj 2012

@eaka ak aj má foto, tak nie svoje .. krajinky, západy slnka, nejakí superhrdinovia .. proste des .. na pokeci síce profilovky regulujú, ale je to najúchylnejšia zoznamka na svete 🙂

eaka
19. máj 2012

@lili_mia no shak ja som si tam tiež nedala fotku z občianskeho... 😀

lili_mia
19. máj 2012

@eaka 😀 😀 😀 môžeš aj fotku na bycikli 🙂 to nevadíííí ale ide o to, že ked som tam bola, kopa chlapov mi čumí na profil a tie fotky .. západ slnka, tečúca voda .. a ak aj niekto fotku mal, tak strhaná tvár a pritom vek 25 .. no neviem, žeby už prepitý ksicht? 🙂

eaka
19. máj 2012

@lili_mia mne je len divné, že mi to vyhľadalo 500 chlapov a ani jeden jediný tam nemal foto.. pritom tam je možnosť zaškrtnúť, aby Tvoju foto ukazovalo len osobám, ktoré tiež majú foto, tak preto som si tam dala, ale aj tak mi ukázalo 500 bez foto... no možno mi ukáže s fotkami až keď odhlásim a zase prihlásim, no veď ktovie.. pár textíkov mi tam celkom padlo do oka...

edit: pri vyhľadávaní som nezaškrtla, že chcem inzeráty s fotkou... hm..šikula

lili_mia
19. máj 2012

@eaka 😀 😀 😀 postupne sa naučíš fungovať 🙂

ešte existuje randevu.sk 🙂

eaka
19. máj 2012

No, tá ponuka mi skôr obnovila depky.. ☹

lili_mia
19. máj 2012

@eaka myslíš ponuka chlapov? 🙂 kedže ja chcem chlapa, čo rád chodí do prírody, tak si lenivým krokm robím servis na korčuliach a snad sa s nimi vytrepem von, kým nasneží 😀 😀 😀

lili_mia
19. máj 2012

@eaka tým chcem ozrejmiť, že asi ťažko nájdem na nete turistiku milujúceho chlapa v takéto krásne dni, jedine že má zlomenú nohu a sedí doma na pn 🙂

vavrenka
19. máj 2012

ked vas citam, az ma pri srdci pichlo.. som si spomenula, kolko dlhanskych rokov som bola ja sama, dokonca uz ani moj otec neveril, ze sa vydam.. a stalo sa. pre viacrych to bolo tak pekvapujuce, ze ked som otehotnela, tak sa ohalsili na navstevu, aby si ma pozreli. no som si pripadala ako exot, ale nedivim sa im . 15 rokov je predsa len 15 rokov..

eaka
19. máj 2012

@lili_mia no, to tiež plánujem.. 🙂 akurát mám taký pocit, že mám korčule u exa..

lili_mia
19. máj 2012

@eaka 😀 ja mám doma ešte angličtinu, čo mi požičal .. ani ma netankuje mu napísať, kde mu ju mám doniesť a platiť 2eurá poštovné sa mi nechce 😀 😀 😀 síce poslať kamošku, nech to odovzdá, môže byť dobrý ťah .. pošli niekoho pre ne .. to ako dlho ste od seba, že tam máš ešte veci? ja som si svoje stihla zhabať, ked sme sa pohádali a po uzmierení som si tam už nič nedoniesla

eaka
19. máj 2012

@lili_mia juj, do tejto témy sa mi nechce, ale mám tam ešte mrte vecí...ale snáď privezie, keď si príde pre dcéru.. 😉 už som ich pýtala asi pred týždňom, ale zabudol...

lili_mia
19. máj 2012

@eaka aha, ja že mu niekde na verejnosti dovedieš dcéru a potom si ju niekde prevezmeš .. ani neviem ako som k tomu došla .. tak mu nalep na čelo, nech ich donesie, kebyže si z Ke, tak si môžme dať jazdu 🙂

eaka
19. máj 2012

@lili_mia 😀 no marí sa mi, že mám jedny aj tu... musím kuknúť.. tie budú pekne staré, ale možno ešte funkčné 🙂

lili_mia
19. máj 2012

@eaka hmm plast podlieha starnutiu, tak neviem či to bude bezpečné a ešte kolieska a ložiská

eaka
19. máj 2012

@lili_mia fúha...to ako tak rýchlo? môžu mať tak 10-15rokov.. že by mi ako na nohe praskli? tak to by som ich mala asi nájsť čo najskôr, aby som ich rovno vyhodila, ak sú na dve veci.. 😉

lili_mia
19. máj 2012

@eaka ak si aktívne jazdila, tak možno aj áno, poznám ľudí, čo menia kolieska po 2rokoch, lebo ich zošúchajú a nové boty po 5tich rokoch, zrejme vychodené a noha v tom balansuje

eaka
19. máj 2012

@lili_mia ony budú v posteli už asi 9 rokov.. 😉

lili_mia
19. máj 2012

@eaka neviem, daj ich skontrolovať do servisu

zahrika
autor
20. máj 2012

@vavrenka no to tak byva... tiz mam take spoluziacky, dve, ktore nemali nikoho nikoho cele tie roky, stredna nic,potom do prace, a az teraz po 30ke nasli PRVYCH chlapov a hned svadba, dieta, stastne.. sice neskusene ale aspon este maju take tie iluzie a idelay..ja co mam za sebou vztahov par, tak uz barcomu nenaletim a je to aj horsie s vyberom..och ako im zavidim 🙂

zahrika
autor
20. máj 2012

@vavrenka a s tym vydajom tiez tak... nasi sice vedia ze este niekoho najdem.. raz urcite..ale NIK mi neveri ze sa niekedy vydam a ked mi to dokola doma hovoria, tak je to dost ubijajuce..clovek tomu aj uveri. Kedysi by som sa zasmiala tomu lebo svadba bola pre mna nepodsatna vec...avsak vekom a casom a skusenostami prichadzam do stavu kedy tuzim aby som aj ja mala zazemie,stabilitu, muza...

katarinajurikova
20. máj 2012

Ja som sa s mm zoznamila v praci,najskor sme sa nemuseli a ked sme tam uz obaja nepracovali,stretli sme sa a laska z oboch stran velika 😉 Mozno sme len potrebovali cas,ale to uz mal syn 6 rokov.

katarinajurikova
20. máj 2012

@zahrika aj mne vravela svagrina,Kto ta bude chciet s dietatom?
Neboj sa ,ako sa povie,na kazde vrece sa najde zaplata 😀 😉

vavrenka
20. máj 2012

@zahrika ja osm mala vazny vzath, ael taky dost katastroficky, takze som potom roky nebola schopna chlapa ani vidiet.. a potom uz nebolo koho vidiet 😀 a potom sa to prelomilo.. a rozumiem ti, vekom sa menia priority s tuzby a zaciname tuzit po istote, co je podla mna velmi dobre, aj ked sa to dnes nenosi.. moj muz nie je salonny lev a v zivote by mi nenapadlo,ked sme sa zoznamili, ze by sa mi mohol pacit, lebo som cakala nejakeho charizmatickeho muza, pri ktroom sa mi bude chviet srdce a co ja viem co... a ked sa mi postupne vydavali zanme, z mojho pohladu take "tuctove" baby a chlapi sa pomaly o nich isli potrhat, moje sebavedomie postupne mizlo pod najcernejsiu zem a roky som bola presvedcena, ze vsetci fajn chlapi su zenaty od 18stky... 😅