Ako si rýchlo zvyknúť na nový matrac?
Ahojte? ako ste si zvykali na novú matrac? a zvykli ste si nakoniec ? ja mam momentálne za sebou 2 noci a bolia ma kríže. Dávam tomu ešte šancu
akurat som to pred mesiacom riesila. a musela som si kupit vrchný matrac z pamäťovej peny a konecne sa vyspím a nic ma nebolí 🙂
Matrac nie je "ten"?
Matrac nie je "ten"?
@anonym_460584 jasné, že je.
kupovali sme moc vysoký a zvykala som si dlho.
Ano. Co mam okolo seba ludi. Kazdy si na novy zvykal aj 2-3tyzdne. Aj my. Mama. Surodenec. Suseda.
@anonym_autor nie, kupovali sme matrac tak, aby nas nikde nic nebolelo, nekupovali sme ho naslepo, a dobre sa nam spi od prvej noci
Ak ta uz teraz boli chrbat, nebude to lepsie. Nie je ti prilis makky? Mas aj ine problemy s chrbtom, alebo to zacalo len terwz?
Nieco sa da upravit topperom (tenkym vrchnym matracom), ale ja by som ho radsej vymenila za iny.
ja som si aj vrchný matrac kúpila na nový matrac a super
@marusiao pridaj prosím link. Ďakujem
Ano. Co mam okolo seba ludi. Kazdy si na novy zvykal aj 2-3tyzdne. Aj my. Mama. Surodenec. Suseda.
@anonym_6fa641 Aj my. Mali sme nove matrace a bali sme sa, ze ich budeme vracat. Po 2 tyzdnoch sme si zvykli a teraz na neho nedam dopustit. Aj na zakaznickej podpore Spimsi mi radili, aby som im dala šancu viac ako 2 noci, myslim, ze to bolo aspon 7 noci. A som rada, že som si od nich matrace nechala. Potom sme dokupovali aj deťom od nich a tie si zvykli asi za 3 noci. Asi to zavisi aj od toho ako spite. Ci na boku, chrbte alebo bruchu.

Nie ,nedala by som šancu