icon

Je priečne vešanie v skrini naozaj nepraktické?

jajka2407
9. júl 2026

Je naozaj take neprakticke priecne vesanie? Ja mam aj satnik, ale chceme do spalne na celu stenu este vstavanu skrinu, je tam priestor len 50cm, cize by muselo byt priecne vesanie a kazdy ma od toho odhovara. Chcem zhruba pol na pol vesanie a police a v strede kniznicu (zopar polic) a pod nou par suflikov. Vsetci ze je to neprehladne a zavesim tam malo veci, ale ja tam nepotrebujem zavesit 10kg na jednu tyc a viem co mam v skrini. Mate s tym niekto vlastnu skusenost? Dakujem za odpovede.

biba_18
9. júl 2026

a budeš to mať výsuvné? my sme mali a bolo to ok. pokiaľ nechceš milion vecí mať zavesených, tak prečo nie…

anonym_31098a
10. júl 2026

@jajka2407 máme to v chodbe a za mňa je to prašť jak uhoď. Ak tam napcháš veľa veci, tak to bude nepraktické, ak tam dáš normálne množstvo a budeš sa v tom vedieť prehrabávať, tak je to ok.

ivett1
10. júl 2026

@jajka2407 mali sme ešte v detských skriniach, ale ako píše @biba_18 výsuvné a bolo to ok...len naozaj tam nedáš veľa vecí

natalka13
10. júl 2026

Mali sme taku skrinu a ano je neprakticke.

anonym_1018b8
10. júl 2026

Zalezi ake veci mas ja mam najviac oblecenia do prace kosele, saty, saka, kabaty ktore si neviem predstavit mat zlozene, to by som musela pred kazdym oblecenim zehlit... takze pre mna priecne vesanie je lepsie ako policky. Na polickach mam par ks oblecenia na sport, pyzamo, domace, sukne.

zltalienka
10. júl 2026

Mame tak ulozene mimosezonne vetrovky, kabaty, bundy. Na toto je to fajn, neprehrabavam sa v nich denne. Na denne pouzivanie by mi to bolo neprakticke.

chrobak7
10. júl 2026

@jajka2407 Dá a s tým žiť, ale ak to porovnáš s pozdĺžnym vešaním, tak je to nepraktickejšie, lebo pri pozdĺžnom nemusíš nič vyťahovať ani odsúvať, vidíš všetko, čo je zavesené. Pri priečnom nevidíš dozadu.

Ale ak máš len 50 cm, tak je lepšie priečne. Pozdĺžne sa ti nevojde. Na dvere potrebuješ cca 10 cm, takže ti zostane 40 cm, čo je na vešiak málo.

dankakuc
10. júl 2026

máme doma v jednej skrini, už by som to nedala. Za mňa veľmi nepraktické

anonym_e720d6
10. júl 2026

@jajka2407 My sme mali taku skrinu ale to vesanie bolo vysuvne a boli na nom len take lahke veci, topy, tricka, bluzky, nie saka ci bundy. Tym ze ta hlbka bola mala tak aj pred vysunutim som videla co tam je, za mna teda v pohode. Ja mam radsej vesanie ako police lebo takto nikdy nemam nic pokrcene. Ja by som radsej ozelela tu kniznicu v strede a zvacsila priestor na saty ale tak je to na tebe.

jajka2407
autor
10. júl 2026

dakujem za skusenosti... pomohli ste mi rozhodnut sa