Matrac pre manželskú posteľ: jeden veľký alebo dva menšie?
Prosim vas, tí co mate postel 180x200, mate jeden velky matrac, alebo dva 90? ste spokojne?
Dakujem
Mame 2x 90, ale velku plachtu. Postel aj rosty su super, ja tu medzeru ani nevidim, ani necitim, tak priliehaju tie matrace. Ale teda my spime na svojej polke kazdy. Za mna plus, ked periem ten vrch, ze odzipsujem 1 na 2 polky a operiem v pracke plnenej zhora v pohode na 2x. Nam to vyhovuje aj manipulacne, muz si pretaca matrac pravidelne, ja ovela menej.
@anonym_autor mám dva. Mali sme jeden a nikdy viac, lebo medzi mnou a mužom je 50kg, keď sa pohol, hybala som sa aj ja 😅 A lepšie sa mi a nimi manipuluje, žiadnu medzeru necitime, mame toper a plachtu predsa.
Jeden. Som myslela, že to je automatika, že manželská posteľ má 1 matrac. Naposledy som videla 2 matrace u mojich rodičov. Tak isto paplón. 2 na manželskej som mala naposledy pred takmer 30. rokmi.
@sisaka fakt? Nepotrebujes si vystrcit nohu raz z jednej raz z druhej strany? Esteticky vyzera jeden paplon uzasne na posteli, ale my by sme sa on stale handrkovali.
urcite dva, kazdy svoj. Ta medzera je zanedbatelna, vobec to nevadi.
Mali sme dva a dobre bolo. Teraz ani neviem preco, mame jeden velky, a je to mega vopruz. Pretoze je citit po celej dlzke aky kolvek pohyb, aj ten najmensi pohyb, to najmensie zasuchotanie. Je to na nervy. Lebo sa tak najzajom zbytocne budime. Ja chodim spat vacsinou skor, ked konecne tvrda jak stolverka chrpkam, vzdy sa zobudim nato, jak mi moj liha. a potom hodinu cumim do stropu, co nemozem zaspat.
Na slak trafenie.
Pri najblizsej prilezitosti ten jeden velky leti kade lahsie. Taku kravinu viac uz nekupim.
@loliki v dvoch izbach 😅
@simsalabim nemáme to tak, lebo som bola proti. ale rokmi je človek múdrejší. 🙂
Urcite dva, to poradí aj odborník…
@loliki v dvoch izbach 😅
@simsalabim áno presne tak. My to tak máme a je to super 👍
@sisaka fakt? Nepotrebujes si vystrcit nohu raz z jednej raz z druhej strany? Esteticky vyzera jeden paplon uzasne na posteli, ale my by sme sa on stale handrkovali.
@zuzana76 🤣. Nie, asi je to sila zvyku.
Inak nechápem, čo všetci píšete o tom otáčaní sa. Normálne fungujeme, nič to s matracom nerobí, keď sa muž otáča. Má tak o cca 40 kg viac. Hrúbka matracu 25 cm. Možno máte nejaké tenké? Neviem.
@zuzana76 🤣. Nie, asi je to sila zvyku.
Inak nechápem, čo všetci píšete o tom otáčaní sa. Normálne fungujeme, nič to s matracom nerobí, keď sa muž otáča. Má tak o cca 40 kg viac. Hrúbka matracu 25 cm. Možno máte nejaké tenké? Neviem.
@sisaka akurat pri zaspavani som na teba myslela, musela som si paplon zhužvať nedzi jednu a druhu nohu, mala som ho tak akoby zrolovany cely a akoby som ho objimala. No vselijake kreacie davam pri zaspavani. 😂 Muz to iste. Ja sa aj strasne prehadzujem, posadim obcas a tak otocim. Nastastie muz si spi svoje, tak ho nerusim. Ale so spolocnym paplonom by sme sa asi handrkovali. 😂

Mali sme jeden velky, teraz mame dva. Za mna su lepsie, lahka manipulacia, menej pohybu pri otacani sa. Medzera nie je nijako otravujuca.
@simsalabim Ideálne sú 2 postele a 2 matrace. 🙂 😴