Farba pokožky detičiek narodených v Španielsku a farba pokožky Rómskych detičiek
Aku farbu pokozky maju deti narodene v spanielsku a aku farbu maju romske deti ked sa narodia? Su od malicka tmave?
myslim, ze kto chce, otazku pochopi. ale treba povymyslat pribehy o autorke a vyventilovat sa. aj v hovorovej reci sa pouziva, ze niekto je "spanielsky typ" alebo napr. "taliansky typ" a myslim, ze nad tym netreba velmi polemizovat. ale na koniku je to bezna vec
@1botka27 kokos hlavne že je malé zdravé nie? Aj farbu si vyberáte,a vlasy a oči tiež podľa výberu? A to cez net či ako??? 😆
Neviem úmysel autorky, ale napr. kamoška má syna, otec je Arab a malý sa narodil úplne biely so svetlými vlasmi. Postupne, keď mal pár mesiacov začal tmavnúť. Mňa to vtedy celkom prekvapilo.
@thereisabear haha presne. Je to úplne normálne. Mňa dva mesiace po narodení mladšej zastavila v meste kolegyňa - Nigérijcanka (moja dcéra je tiež polovičná Nigérijcanka btw) a s úplným sklamaním a prekvapením zhukla "whaaa? Však je úplne svetlá..." 🙈
No comment 😂
odpoviem ti len k romom tie som vychovavala od narodenia, maju svetlejsiu plet ako neskor. babatko do roka casto rozoznas len podla tlavych oci a vlasov. neviem co chces presne zistit otazkou
Ja trochu aj chapem niektore biracial deti sa narodia svetle a svelte ostanu ine stmavnu. Ale zas rom a spaniel je trochu odveci porovnanie 🤣moje deti su 50% taliani a jedno je blond po prababke a druhe sa narodilo trosku s inou pokozkou a opaluje ho uplne do hneda kym dcera je biela.( Ved blondynka iny tip koze) a to bola prvy rok ciernovlasa vlasky vypadali a narastli blond . Geny Su fascinujuce.
@miadi Aj ja som ho stretla, ešte keď nebol slávny. Niečo predával na Kollárovom námestí v BA, ja som tam stávala na zastávke trolejbusu, keď som ešte chodila do školy. On bol taký komunikatívny, viackrát sme sa rozprávali, aj sa to hanbím napísať, ale volal ma aj na rande 😁. A po nejakom čase ho vidím v telke, že Desperado. 😃 A ja sprostááá som s ním na to rande nešla, mohla som mať slávneho frajera. 🤣🤣🤣
@h2 haha Ja som ho stretla uz bol “ slavny”. Ale Asi tak ako ten pan co v centre ba 100rokov predaval vecernik a mà taky nezabudnutelny priskrteno pisklavy hlas.. som ho stretla zas tento rok uz predava nota bene chudak. Jo desperado je kominikativny a Keby tolko neklamal aj by bol na tom lepsie ..
@janetinka27 presne tak, otázka je zrozumiteľná a pochopiteľná, len niektoré tu zase museli dokazovať svoju nadradenosť. Keby sa autorka pýtala na Fínsko, určite by sa ani jedna nezamyslela nad tým, že čo keď to je černoch žijúci vo Fínsku, tak ako máme vedieť akú bude mať pokožku? 🤦
@1botka27 moj manzel je turek a synovia sa narodili s dlhsimi vlasmi, ktoré ale su mojej farby a maju tmavohnede oci. Pokozku maju zlatohnedu od narodenia, ale znamienka maju po mne. My s muzom hovorime, ze taky krasny mix sa len tak nepodarí 😁. A to nevravím, koli tomu, ze su to moje deti, ale vravia mi to aj ľudia, aki su pekni
@dzulli1980 😂😂😂😂😂
A tak spaniel vyznie exotickejsie 😂
@1botka27 ja som Rómka a narodila som sa bledá ako stena keď som mala 10 bola som tmavá ale v lete iba a teraz som stále bledá ako stena či v zime či v lete záleží akú majú pokožku rodičia a poznám zase takých
Čo sú čierny ako noc 🤣🤣🤣🤣🤣
Veľmi záleží od rodičov švagriná ma pokožku tiež bledú a jej muž je tmavý a majú tmavšieho syna
A sesternica je tmavá jej muž je bledý a dcera ich je blondína
Ono nikdy človek nezaprie tu mentalitu atď alebo to etnikum..a je jedno akú má pokožku

o romskych detoch neviem nic, ale spanielske deti maju plet po svojich rodicoch rovnako ako nemecke ci slovenske deti, mozu byt bleducke od narodenia a tak zostat cely zivot, alebo naopak, narodia sa so snedsou pokozkou a hrivou tmavych vlasov a zostane im to. Moje baby su polovicne Spanielky a v zime su bleducke (aj sa take narodili) a v lete tmavsie, opalia sa rychlejsie ako napr.ja. Moj muz detto. V zasade Spanieli z juhu su vo vseobecnosti tmavsi ako ti zo severu, podobne to mas aj v Taliansku, ale teda nie je to 100%-tne pravidlo.