Kde nájdem pneuservis na prezutie kolies?
Dobrý deň.
Viete mi poradiť pneuservis v meste,kde by mi vedeli vymeniť kolesá čím skôr? Ďakujem za každé info.
@anonym_423ce1 ale sneh a sezóna na zimné gumy fakt nie je len teraz od dnes
@minenkaa ja viem, ja mam celoročne... A nové a bol problém sa dostať do servisu na prezutie už začiatkom októbra.
@madeincssr Presne takého hľadám.😉
Nemas okolo seba sukromnika,zivnostnika co to robi doma v dielni.V pneuservisoch,uz bude problem.Ale taky zivnostnik,to bude mat za chvilu vymenene.
@anonym_423ce1 Fakt.
Ziadne pneu nezvladnu prival snehu 100%. Kym je zmrznuty, prasan, tak vacsinou ano, ale ked je plusova teplota a sneh otazie, aj zimne pneu (aj pri stvorkolke kdesi na horach) mozu zlyhat (zahrabavas sa, vylestia-"zladovateju" stycne plosky pneu-vozovka atd.)
@anonym_8be154 Určite niekto taký je,preto sem píšem.
@anonym_8be154 Určite niekto taký je,preto sem píšem.
@teki1 ja poznám - šla som k nemu jak na hotové, ale je marod takže nula bodov... Naháňala som inde, mala som šťastie aj bez objednávky mi to prezul servis na radlinskehoale ale asi 2 hodky som čakala kým vzniklo okno.
Ja si myslím, že v pohode teraz na celoročných zvládneš cesty... Piatok bol extrém.
@anonym_423ce1 Ďakujem 👍🙂

@teki1 v Google maps si skusala vyhladavat slovo "pneuservis" a potom tam brnknut? Niekedy, niektori (alebo mali garazmajstri) robia v prezuvacej sezone aj cez vikendy.