icon

Recenzia pôrodnice Agel Krompachy

lucia987654
25. máj 2025

Ahojte radi by sme sa s vami podelili o zážitky z pôrodu v pôrodnici v Krompachoch 🙂 po mojej prvej poradni v pôrodnici, kde nedopadlo úplne všetko ako malo, ma pohotovo hospitalizovali a dôkladne informovali o postupe, takže môj prvý dojem z pôrodnice bol úplne úžasný 🙂 každou ďalšou komunikáciou s lekármi, sestričkami, sanitarkami či asistentkami len zvyšoval a zvyšoval moju výbornú skúsenosť s touto pôrodnícou ❤️ pri každom podaní lieku som bola informovaná čo to je, načo to je a či to prechádza k bábätku proste profesionalita ako má byť 🙂 po konzultácii s primárkou ktorá mi ochotne vysvetlila plusy, mínusy, riziká, prípadne scenáre sme pristúpili k vyvolávaniu pôrodu 🙂 znova po podaní vyvovlávačky úžasný prístup k tomu, čo by som chcem, čo už nie, či som ochotná podstúpiť určite kroky proste perferktné 🙂 samotný pôrod som si lepšie nemohla predstaviť. Napriek tomu, že som mala vypísaný pôrodný plán si ho pôrodné asistentky, sestričky, pôrodník stále overili, či som ho v danej chvíli nechcela zmeniť vzhľadom na aktuálny stav 🙂 keďže sa pôrod rýchlo rozbehol a chcela som mať manžela pri sebe personál okamžite vyrazil po neho na izbu aj s jednorázovým oblečením a na nadštandarnej pôrodnej sále mi už pomáhal so všetkým ❤️ moje prianie s polohu pri pôrode a to, že chcem rodiť na pôrodnom gauči boli splnené 😊 ochota asistentiek pripraviť mi maximálne pohodlie pri tom najkrajšom momente života bola neskutočne úžasná 🙂 manžela počas pôrodu taktiež krásne pohľadom riadili čo správne povedať a v aký moment 🙂 najkrajši zážitok bol ak sa mohol pozrieť na hlavičku, oznámiť mi, že ma čierne vlásky a ja som sa hlavičky mohla dotknúť ❤️❤️❤️ dvojhodinový bonding bol samozrejmosťou, aj keď nám maličkého museli na minútku vziať na monitor do miestnosti oproti. Manžel ho mohol sprevádzať a prísť už aj s informáciami o mierach dieťatka ❤️ čo sa týka popôrodného starostlivosti tá bola na vyššej úrovni ako na 1* 🙂 starostlivosť o mamičku o bábätko, poskytnutie informácii k dojčeniu, kde sme dostali celú prednášku o tom ako správne kojiť, na čo si dávať pozor, ako polohovať, veľa veľa vzoriek aby sme zistili čo nám najviac vyhovuje, zapožičanie kojeneckého vankúša no úžasné 😇 prvé dni hospitalizácie som bola na jednozložkovej nadštandardnej izbe. Od pôrodu sme sa presunuli na rodinnú nadštandardnú izbu. Môžem povedať že čistota izby, vybavenie izby, celkové prostredie izby výborné 😊samozrejme je potrebné rátať s príplatkami spojené s nadštandardnom, ktoré majú zverejnené na stránke, no napriek tomu neľutujeme, že sme do toho investovali. Nevieme si totiž predstaviť to, že prvé minúty a hodiny by sme nemohli tráviť všetci traja spolu na izbe 🙂 ja osobne si ani neviem predstaviť celú tu starostlivosť, ak by som bola odkázaná len na seba vzhľadom na popôrodné poranenia 🙂 ten zážitok z prvých hodín života vášho dieťatka je neopísateľný ❤️ starostlivosť o bábätko z novorodeneckého taktiež úžasná. Priamo na izbe urobené vyšetrenia, ktoré to umožňujú, samozrejme, pri kontakte so mnou aby cítil bezpečie, vysvetlenie k stavu bábätka, postupy, čo sa vyšetruje, kam posielajú vzorky, kedy a kde budú výsledky 🥰 ochotné sestričky z novorodeneckého nám vysvetlili základné tipy a triky pri kúpaní, pri manipulácii s bábätko alebo len také bežne ženské rady 🙂nemáme jednu chybu ktorú by sme vytkli, môžeme len a len odporučiť ❤️ je možné dohodnúť si aj prehliadku oddelenia, ktorú si stačí telefonicky dohodnúť. Rovnako ponúkajú aj rôzne predpôrodné kurzy. Ja som absolvovala predpôrodný kurz pri pôrodnej asistentke p. Blahutovej (FB: pôrod - dar lásky), ktorá nás pripravila na to čo do pôrodu očakávať, čo očakávať počas pôrodu, tesne po narodení bábätko, ale aj základy dojčenia a šestonedelia 🙂 celému personálu pôrodnice patrí naša obrovská vďaka za profesionálny a promtpný prístup ku mne ako mamičke, k oteckovi a najviac k bábätku ❤️

kiki68
25. máj 2025

@lucia987654 ja som pocula na nich dost dobre veci a tiez to tam dobre vyzeralo podla fotiek.

moneys
27. sep 2025

@lucia987654
Ja som tam ležala na gynekologickým oddelení a bola som veľmi milo prekvapená.
Prístup lekárov,sestričiek a personálu na 1***
Prostredie krásne 👍👍👍

gregik66
27. sep 2025

Ja som tiez zvazovala, ale kedze nemaju dobre vybavene novorodenecke, tak som od toho upustila

1katarina12
26. okt 2025
@gregik66

Ja som tiez zvazovala, ale kedze nemaju dobre vybavene novorodenecke, tak som od toho upustila

@gregik66 ako ste zistili že nemajú dobre novorodenecké?

1katarina12
26. okt 2025
@moneys

@lucia987654
Ja som tam ležala na gynekologickým oddelení a bola som veľmi milo prekvapená.
Prístup lekárov,sestričiek a personálu na 1***
Prostredie krásne 👍👍👍

@moneys aj ste tam malý pôrod?

gregik66
27. okt 2025
@1katarina12

@gregik66 ako ste zistili že nemajú dobre novorodenecké?

@1katarina12 skuste sa popytat kolko maju neonatologov, ake stavy vedia zvladnut a kam prevazaju tie co nevedia. Ja som si povedala ze mi to za to nestoji

1katarina12
27. okt 2025
@gregik66

@1katarina12 skuste sa popytat kolko maju neonatologov, ake stavy vedia zvladnut a kam prevazaju tie co nevedia. Ja som si povedala ze mi to za to nestoji

@gregik66 a to ste ako zistili? Lebo a ja som rozmyslala o pôrode tam

alexandra7575
29. nov 2025
@1katarina12

@gregik66 a to ste ako zistili? Lebo a ja som rozmyslala o pôrode tam

@1katarina12 zlé deti sa prevážajú do Popradu.