Recenzia pôrodnice Agel Krompachy
Ahojte radi by sme sa s vami podelili o zážitky z pôrodu v pôrodnici v Krompachoch 🙂 po mojej prvej poradni v pôrodnici, kde nedopadlo úplne všetko ako malo, ma pohotovo hospitalizovali a dôkladne informovali o postupe, takže môj prvý dojem z pôrodnice bol úplne úžasný 🙂 každou ďalšou komunikáciou s lekármi, sestričkami, sanitarkami či asistentkami len zvyšoval a zvyšoval moju výbornú skúsenosť s touto pôrodnícou ❤️ pri každom podaní lieku som bola informovaná čo to je, načo to je a či to prechádza k bábätku proste profesionalita ako má byť 🙂 po konzultácii s primárkou ktorá mi ochotne vysvetlila plusy, mínusy, riziká, prípadne scenáre sme pristúpili k vyvolávaniu pôrodu 🙂 znova po podaní vyvovlávačky úžasný prístup k tomu, čo by som chcem, čo už nie, či som ochotná podstúpiť určite kroky proste perferktné 🙂 samotný pôrod som si lepšie nemohla predstaviť. Napriek tomu, že som mala vypísaný pôrodný plán si ho pôrodné asistentky, sestričky, pôrodník stále overili, či som ho v danej chvíli nechcela zmeniť vzhľadom na aktuálny stav 🙂 keďže sa pôrod rýchlo rozbehol a chcela som mať manžela pri sebe personál okamžite vyrazil po neho na izbu aj s jednorázovým oblečením a na nadštandarnej pôrodnej sále mi už pomáhal so všetkým ❤️ moje prianie s polohu pri pôrode a to, že chcem rodiť na pôrodnom gauči boli splnené 😊 ochota asistentiek pripraviť mi maximálne pohodlie pri tom najkrajšom momente života bola neskutočne úžasná 🙂 manžela počas pôrodu taktiež krásne pohľadom riadili čo správne povedať a v aký moment 🙂 najkrajši zážitok bol ak sa mohol pozrieť na hlavičku, oznámiť mi, že ma čierne vlásky a ja som sa hlavičky mohla dotknúť ❤️❤️❤️ dvojhodinový bonding bol samozrejmosťou, aj keď nám maličkého museli na minútku vziať na monitor do miestnosti oproti. Manžel ho mohol sprevádzať a prísť už aj s informáciami o mierach dieťatka ❤️ čo sa týka popôrodného starostlivosti tá bola na vyššej úrovni ako na 1* 🙂 starostlivosť o mamičku o bábätko, poskytnutie informácii k dojčeniu, kde sme dostali celú prednášku o tom ako správne kojiť, na čo si dávať pozor, ako polohovať, veľa veľa vzoriek aby sme zistili čo nám najviac vyhovuje, zapožičanie kojeneckého vankúša no úžasné 😇 prvé dni hospitalizácie som bola na jednozložkovej nadštandardnej izbe. Od pôrodu sme sa presunuli na rodinnú nadštandardnú izbu. Môžem povedať že čistota izby, vybavenie izby, celkové prostredie izby výborné 😊samozrejme je potrebné rátať s príplatkami spojené s nadštandardnom, ktoré majú zverejnené na stránke, no napriek tomu neľutujeme, že sme do toho investovali. Nevieme si totiž predstaviť to, že prvé minúty a hodiny by sme nemohli tráviť všetci traja spolu na izbe 🙂 ja osobne si ani neviem predstaviť celú tu starostlivosť, ak by som bola odkázaná len na seba vzhľadom na popôrodné poranenia 🙂 ten zážitok z prvých hodín života vášho dieťatka je neopísateľný ❤️ starostlivosť o bábätko z novorodeneckého taktiež úžasná. Priamo na izbe urobené vyšetrenia, ktoré to umožňujú, samozrejme, pri kontakte so mnou aby cítil bezpečie, vysvetlenie k stavu bábätka, postupy, čo sa vyšetruje, kam posielajú vzorky, kedy a kde budú výsledky 🥰 ochotné sestričky z novorodeneckého nám vysvetlili základné tipy a triky pri kúpaní, pri manipulácii s bábätko alebo len také bežne ženské rady 🙂nemáme jednu chybu ktorú by sme vytkli, môžeme len a len odporučiť ❤️ je možné dohodnúť si aj prehliadku oddelenia, ktorú si stačí telefonicky dohodnúť. Rovnako ponúkajú aj rôzne predpôrodné kurzy. Ja som absolvovala predpôrodný kurz pri pôrodnej asistentke p. Blahutovej (FB: pôrod - dar lásky), ktorá nás pripravila na to čo do pôrodu očakávať, čo očakávať počas pôrodu, tesne po narodení bábätko, ale aj základy dojčenia a šestonedelia 🙂 celému personálu pôrodnice patrí naša obrovská vďaka za profesionálny a promtpný prístup ku mne ako mamičke, k oteckovi a najviac k bábätku ❤️
@lucia987654
Ja som tam ležala na gynekologickým oddelení a bola som veľmi milo prekvapená.
Prístup lekárov,sestričiek a personálu na 1***
Prostredie krásne 👍👍👍
Ja som tiez zvazovala, ale kedze nemaju dobre vybavene novorodenecke, tak som od toho upustila
@gregik66 ako ste zistili že nemajú dobre novorodenecké?
@lucia987654
Ja som tam ležala na gynekologickým oddelení a bola som veľmi milo prekvapená.
Prístup lekárov,sestričiek a personálu na 1***
Prostredie krásne 👍👍👍
@moneys aj ste tam malý pôrod?
@gregik66 ako ste zistili že nemajú dobre novorodenecké?
@1katarina12 skuste sa popytat kolko maju neonatologov, ake stavy vedia zvladnut a kam prevazaju tie co nevedia. Ja som si povedala ze mi to za to nestoji
@gregik66 a to ste ako zistili? Lebo a ja som rozmyslala o pôrode tam
@gregik66 a to ste ako zistili? Lebo a ja som rozmyslala o pôrode tam
@1katarina12 zlé deti sa prevážajú do Popradu.
Ahojte natrafila som na túto skupinu ...tak napíšem moju skúsenosť s pôrodom v Krompachoch rok 2023, aby to pomohlo mamičkám pri rozhodovaní pomôcť..prvý príspevok od Lucie je pekný a má pravdu ale žiaľ funguje to tak že keď si na nadštandardnej izbe tak budeš mať aj nadštandardnú starostlivosť ja som bola na obyčajnej izbe a o takej starostlivosti som žiaľ mohla len snívať nikto mi nepomohol s bábätkom moje bábätko bolo veľmi živé a vždy plakalo , preto som ho mala vždy pri prsníku ...sestričky mi za tie tri dni neomohli ak keď som ich prosila ... ma to tak vyčerpalo že keď som prišla domov dostala som popôrodné blues ..a čo sa týka neonatológie nie je tam aspoň v tom čase kedy som rodila ja nebol tam špecializovaný doktor to znamená že čo tam bola MUDr. Ukrajinká Ona ti bábätko vyšetrí ale pečiatka je od neonatológa z LE. Tiež má prekvapilo že MUDr. Tam nie je poobede, v noci a cez víkend všetko je na sestrickach ..rodila som poobede a po pôrode mi ho vzali sestričky a povedali mi že až ráno sa na bábo pozrie MUDr.....ako ďakovala som Bohu že dieťatko je zdravé lebo inak neviem...
Sumár Sumárum odporúčam ísť rodiť do Krompach ale len za určitých podmienok a to nadštandardná izba=nadštandardná starostlivosť....a len keď nie je rizikové tehotenstvo a bábätko je v poriadku ...ak čo i len maličkosť náznak že s bábätkom niečo je zlé ...tak určite ísť rodiť do SNV

@lucia987654 ja som pocula na nich dost dobre veci a tiez to tam dobre vyzeralo podla fotiek.