Aupair pre batoľa v Amerike
Ja žijem v Kolorade a hľadáme operku (Au pair) zo Slovenska alebo z Česka. Je mi to jasné že sú agentúry ale keďže majú vysoké poplatky, rozmýšľame že by sem niekto mohol prísť na turistické víza a dostávať rovnaké benefity ako ísť cez agentúru. Mal by niekto záujem Prísť vo februári alebo marci 2026?
@lnajse00 nikto nehlada “ po znamosti “ cez internet . Ty nie si normalna . Po znamosti by bola nejaka osoba co pozna tvoju rodinu na Svk . Niekto kto vas pozna. Ty hladas uplne neznamu osobu .$300 tyzdenne je biedne vackove za ilegalmu pracu. Co je tak tazke pochopit? Ze takto sa to nerobi . Aspon nie slusna osoba by ma toto ani vo sne nenapadlo Keby som chcela au pair zo Svk tak urcite nje na turisticke viza . Mam niekolko zamestnancov a mam za nich pocit zodpovednosti . Zaklad slusnosti . To co chces ty je hnus . Taku sluzku do domu za stravu a postel s biednym vackovym co ti bude 24h k dispoziicii uprace navari o dieta sa postara a dostane za tyzden co casnicka v bare za jeden den v tips a este k tomu tam bude robit na cierno tak stazovat sa moze na lamparni . A to je este len ten lepsi pripad ak ste naozaj rodina co hlada au pair a nie nieco ine.
@miadi 300 dolárov má čašníčka za deň?

@anonym_55679a agentura im platí $195 na týždeň. A my sme im chceli platiť $250-300 na týždeň. Takto je to win-win. My usetrilme na agentúrnych poplatkoch, a tá aupairka zarobí o $200-400 viacej mesacne.
Vôbec nechápem čo sem vôbec vypisujete keď neviete že čo chceme ponúknuť a kto sme.
Jednoducho chceme nájsť Lniekoho po známosti “ a nie cez agentúru. Je to naozaj také ťažké pochopiť?!
@lnajse00 je to ťažké pochopiť, poznám to aj z opačnej strany, síce išlo o au pair v Kanade, nikdy by som nepristúpila na to, čo ty ponúkaš. Nikdy. Už tvoja vytrvalosť na tomto fóre je podozrivá.