Nákupy v USA

7. máj 2023

Prosim Vas bol niekto v poslednom obdobi v Usa nakupovat? Neviete aky je cenovy rozdiel Tenisiek nike u nas alebo Pandorf v porovnani s Foodlocker v Us? Syn potrebuje tenisky a ja tam idem sluzobne tak ci mam pockat alebo mu kupit tu ked treba. Zila somtam pred 15 rokmi tak by ma zaujmalo ci je to stale lacne oproti slovensku.

lauriik
7. máj 2023

Ja som bola nedavno v USA a ceny boli mierne nizsie ako u nas ale, ze by sa to nejako extremne vyplatilo sa povedat neda. Ja som chcela kupit tenisky sketchers pre dceru, cena 55$, no usetrila som asi 8€ oproti slovensku.
Ale ak natrafis na nejaku dobry vypredaj tak urcite sa oplati.

danica2711
7. máj 2023

už to nie je až taký rozdiel ako býval, okrem výpredajov (na ktoré asi nenatrafíš) je rozdiel poväčšine pár eur

sissy27
7. máj 2023

Zalezi 🤷‍♀️ nove modely sa cenovo az tak nelisia, ale zas ak natrafis na nejaky vypredaj v outlete, tak fakt vies starsie modely kupit za par dolarov. A pozor pri navrate - ak budes mat vela noveho tovaru s visackami, tak ti to este mozu preclit. Vzdy visacky, blocky, povodne obaly davame prec, prevazame vzdy len ako osobne veci.

liz_lemon
7. máj 2023

zila si v USA, takze zrejme vies po anglicky, a napises FooDlocker? vies aky je rozdiel medzi foot a food?

sissy27
7. máj 2023

@liz_lemon niektori sa narodia, pracuju a cely zivot nevytiahnu paty zo slovenska a bez hanby napisu vysacka, krastne dectvo, alebo co len chces, takze naozaj riesit nejaky “foodlocker” mi pripada uplne zbytocne.

niekto2hy
7. máj 2023

Pri sucastnych moznostiach internetu nie je problem si zistit ceny tovaru v USA a SK a porovnat si ich.

autor
7. máj 2023

@niekto2hy bohuzial americke stranky su uz blokovane, kedysi som to tak pozerala ale uz sa to neda ak je server na slovensku. @liz_lemon K tomu pravopisu ten mi nikdy nesiel a vzdy si vsetko davam opravovat spell checkom. Ale hovorit viem plynule bez rozmyslania. ale to nebola moja otazka v mojom prispevku.

niekto2hy
7. máj 2023

Tak pouzit VPN,Ziadny problem.Napr.Surfshark,teoreticky by sa dal kupit aj s cashbackom.

rk123
8. máj 2023

som momentalne v usa a ceny su velmi porovnatelne ako u nas, plus sa priratava k uvedenej sume este tax (to ma kazdy stat inu, neviem kam presne ides). ani kurz euro/dolar nie je uz co byval takze za mna sa to fakt neoplati