icon

Prečo je v USA veľa obrezaných mužov?

21. júl 2026

Prečo je v USA tak veľa obrezanych mužov v porovnaní so Slovenskom? Vacsina Američanov nie sú židia ani moslimovia, ale sú aj tak obrezani. Na Slovensku treba hľadať obrezanych ako ihlu v kope sena.

anonym_36fb6c
21. júl 2026

porovnaj si velkost usa a velkost slovenska.. plus ako vies kto ho ma ako odsmyknuteho? a kto je akeho vyznania?

nika501
21. júl 2026

@anonym_autor Zaujímavé hobby. Štatistika alebo terénny výskum? 🤔🤣

autor
21. júl 2026
@anonym_36fb6c

porovnaj si velkost usa a velkost slovenska.. plus ako vies kto ho ma ako odsmyknuteho? a kto je akeho vyznania?

@anonym_36fb6c Sú také štatistiky, ze 75% mužov je tam obrezanych a to pri narodení.

anonym_36fb6c
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_36fb6c Sú také štatistiky, ze 75% mužov je tam obrezanych a to pri narodení.

@anonym_autor americky vedci zistili- take statistiky su vies na co? hlavne za posledne roky to kleslo o viac ako polovicu .. takze priemerne v porovnani s velkostou usa a slovenska su na tom rovnako

martinmmartin
21. júl 2026

Autorka ma pravdu. V USA prebehlo v 1800 rokoch viacero nabozenskych vln v ramci "odlisenia sa " od EU a UK a stareho sveta ( hlavne adventosti ) ktory "reanalyzovali" svate pismo a zacali robit obriezku aj na svojich detoch .
podporovani boli vtedajsimi niektorimi lekarmi ohladom hygieny atd a stala sa modou a zaroven znakom protestu proti "starem nsvetu" ktory predstavovala RKC a europa.
Taka reformacia zmiesna s nacionlistikou
Dnes obriezky v usa klesaju na 50% novonarodenychbchlapcov. Drzi sa u protestantov bielych a afroamericanov (a zidov samozrejme) a nepraktituju ju hispanci

anonym_5bbfa2
21. júl 2026

No veď su, lebo je to hygienickejsie. Vedia co robia

ivicatolic
21. júl 2026

@anonym_autor ty chodíš po domoch a pozeráš do treniek? ....😆😁😆😁😆

autor
21. júl 2026
@anonym_5bbfa2

@anonym_5bbfa2 Tak prečo to nerobia na Slovensku? Muži tu majú stále bryndziarne.

autor
21. júl 2026
@martinmmartin

Autorka ma pravdu. V USA prebehlo v 1800 rokoch viacero nabozenskych vln v ramci "odlisenia sa " od EU a UK a stareho sveta ( hlavne adventosti ) ktory "reanalyzovali" svate pismo a zacali robit obriezku aj na svojich detoch .
podporovani boli vtedajsimi niektorimi lekarmi ohladom hygieny atd a stala sa modou a zaroven znakom protestu proti "starem nsvetu" ktory predstavovala RKC a europa.
Dnes obriezky v usa klesaju na 50% novonarodenychbchlapcov. Drzi sa u protestantov bielych a afroamericanov (a zidov samozrejme) a nepraktituju ju hispanci

@martinmmartin Vraj má v tom prsty silná židovská loby v lekárskych kruhoch. Je to pravda?

martinmmartin
21. júl 2026
@anonym_autor

@martinmmartin Vraj má v tom prsty silná židovská loby v lekárskych kruhoch. Je to pravda?

@anonym_autor Nie nema. To su take kecy ze az. Islamsku lobby tam nemas?
Je to vdaka (ultra) kredtanskemu protestantizmu a pitrebe sa odlisit co ide vzdy ruka v ruke v odstiepenych nabozenskych smerocch

anonym_7a550d
21. júl 2026
@anonym_5bbfa2

@anonym_5bbfa2 no mozno ano, ja sice nie som chlap, ale nechcela by som mat obrezany penis, keby som nim bola. Jasne da sa na to zvyknut, ale ta predkozka ma svoju funkciu, nie je zbytocna. Mam dvoch synov a keby si mali dat trenirky na obnazeny zalud, neboli by nadseni. (Ich slova)

beata_k
21. júl 2026

@anonym_autor Lebo ziju na divokom zspade a netecie im tam voda, tak ako v Europe 😆

martinmmartin
21. júl 2026
@anonym_7a550d

@anonym_5bbfa2 no mozno ano, ja sice nie som chlap, ale nechcela by som mat obrezany penis, keby som nim bola. Jasne da sa na to zvyknut, ale ta predkozka ma svoju funkciu, nie je zbytocna. Mam dvoch synov a keby si mali dat trenirky na obnazeny zalud, neboli by nadseni. (Ich slova)

@anonym_7a550d to casom nieje ziaden problem

anonym_f6bb83
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_5bbfa2 Tak prečo to nerobia na Slovensku? Muži tu majú stále bryndziarne.

@anonym_autor to si osobne testovala? alebo pracujes na urologii? lebo ja som teda par muzov v zivote stretla a vsetci zvladli zakladnu telesnu hygienu, tak mozno zmenit socialnu vzorku?

zuzana76
21. júl 2026

@anonym_autor asi kultura, aj v lat amerike, je toho viac, podla statistik napr az 15 percent mexicanov je obrezanych a su to krestania, pripadne ateisti, mozno zdravotne dovody a hygienicke u nich prevazia.

zuzana76
21. júl 2026
@martinmmartin

@martinmmartin ale praktizuju aj hispanci

En 2006, la prevalencia de la circuncisión en México se estimaba entre el 10% y el 31% . Un estudio reciente (2020) sobre el VIH realizado en la Ciudad de México encontró una tasa de circuncisión entre los participantes del 23% (255/1118). - v roku 2006 sa odhadovala obriezka u 10 - 31 percent mexicanov a v 2020 v ciudad de mexico 23 percent

zuzana76
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor staci sa umyvat, ziadna bryndziaren

rozculena
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nechápem,prečo ťa trápia neobrezané penisy slov.mužov.Ak ten tvoj nedodržuje hygienu,tak si to s ním vybav,nemusíš kvôli tomu zakladať diskusiu na koňovi.
aaach,táto posadnutosť obriezkou,nie je týždňa,čo by to tu nebolo

autor
21. júl 2026
@anonym_7a550d

@anonym_7a550d Iní muži zas tvrdia opak. Ak by boli obrezani, tak by sa im to možno páčilo.