Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew musím počkat až mamina dojede od doktora aby hlídala dyštak malou a pokud mi bude hůř tak pojedu...nechci tam jet zase zbytečně aby si mě tam nenechali a porod se nekonal ☹
@nezbednica díky...klidně bych i porod brala jak mě všechno bolí ☹
Ja jsem ze svym taky spokojena. Tady v UK jsou vetsinou vsechny kocarky s malymi plastovymi koly, uprimne-mlade anglicanky si moc nelamou hlavu ani s tim, ze by mimi lezelo rovne, takze korbicky skoro nekupuji, pouzivaji misto toho autosedacky nacvaknute na kocar!! A neni ani problem videt nekolikatydenni miminka "pokrcene" v sportakach. Proste HNUS 😝 😢 Hlavni je jejich pohodli v nakupnich centrech-proto i ty male kolecka. 😖
Ja tuhle zemi celkove moc nechapu. O detska prava se tu hodne bije, nemuzete dat diteti ani pres dupu na verejnosti, nic.. Pokud mate dceru a syna, nemuzou mit spolu pokoj - kvuli sexualite, apod apod. Ale kdyz pak vidite praxi ve měste.. Anglie je jedna z zemi, kde jsou nejmladsi rodicky, 14-15 let je tu snad prumer, a to je tady antikoncepce zadarmo!!
Jsem se ale rozepsala!! Me to totiz strasne stve toto. Mam kamaradku, ktera se marne snazi otehotnet, a tak moc by chtela, ..lide by za sve deti dali ruce do ohne... a tady kdyz to vidim, je mi z toho smutno a blivno 😒
@silvia10131 krasny je a to mas trojkombinaciu< ci len hlboky?
@suzamen drž se!!!Mimča se už chystají!!Myslím na tebe ať vše dopdne dobře!!!
nám tenkrát platili kočárek tchánovci a jsem ráda,jinak bych nemola mít,,ten co jsem chtěla
Tak jsem s motáním hlavy zlikvidovala výzdou na dveřích,ale už by motanice mohli jít o dům dál,je to nepříjemné!!
@petpop Určitě můžeš, tam je důležité to dostat do těla. Ženský si to míchají do jogurtů.... Určitě to neztratí na hodnotě, neboj🙂
@krakorka To je tím blbým počasím, já teď dva dny ležela a vesměs jsem nebyla schopná nic dělat, neměla jsem sílu. Podle mě to ovlivňují ty tlaky. Tak si dej voraz, on to za Tebe nikdo neudělá, znáš to😀
@suzamen A hlavně, jestli tě ještě pustí domů, dej nám tady vědět, jinak už budeme "rodit" s Tebou 😀
Mooooc na tebe budu myslet!! Jestli si přeješ, aby už šly ven, tak přeju,aby šly 😉 A jestli bys ještě pár dní vydržela, tak vydrž holka, vydrž 😀
@paja83 To jsi mě potěšila, snad to teda nebude vadit, a dneska si to tak udělám (smíchám s tím čajem). 🙂
@petpop ježíš, úplně chápu, proč tě to rozčiluje! Já byla v Anglii před několika lety se školou, ale tohodle jsem si nevšimla. V anglii žije strejdova švagrová a ti kupovali kočárek Silver cross s velkýma kolečkama a hlubokej 😀 On tam u vás ani není ani moc výběr, co? Když tak čtu, co všechny kupují pro "svoje" pohodlí a nemyslí na následky.
@petrusew No jo, vyber moc neni.. Ja chtela velka nafukovaci kola, velkou korbu, pohodlny pro mimi i pro me. A koupili jsme favorita od zacatku, z Mothercare Mychoice, taky trikolak 🙂
Kdyby bylo vic penizku, koupila bych ale urcite Jane 😉
No myslim, ze poslouzi tak jako tak, vetsina deti, stejne jak zacne chodit, uz v kocarku nechteji byt, a pak to vidim na nejake lehci golfky/sportacek..
@petpop @petrusew pridávam sa k tomu rozčúleniu nad anglickým štýlom, nielen výchovy detí teda...m tam žil vyše 3 roky a ja som tam vtedy trávila tak 6 mesiacov behom roka, a už vtedy (a to som bola ešte relatívne mladá nezodpovedná žaba 😀) ma rozčuľoval ich životný štýl, hlavne u detí...dieťa sa ešte ani posadiť nedokázalo a už bolo napchaté v mcdonalde, ako najlepší výlet bol braný ten do nákupného centra (deti si aspoň užili "čerstvý" vzduch), a mohla by som pokračovať...radšej ani nespomínať 🙄
@kessinka Jde vidět, ze mi "rozumis" 🙂 Vis o cem mluvim, presne tak - narvane ve sportakach snad od narozeni, v zime neoblecene, s holyma nohama, aby se otuzovaly, ale mamy zabalene v kabatach, v MC Donaldu se prcci bezne cpou hranolkama a colou kazdy den, a v centru mesta v obchodakach by clovek zasnul.. Tady kdyz clovek vidi normalne teple oblecene dite, ve fusaku, s cepici apod. - vi, ze je bud ceske, slovenske nebo polske 😀

Aj ja mam par next veci su uplne užasne a kvalitné.
Suzamen držím palce nech všetko dobre dopadne ak je to už začínajúci porod.