icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mariynka
1. apr 2010

vesele velkonocne sviatky 🙂 🙂 🙂

sasulec
1. apr 2010

Ahojte,tak sme boli pookupit este posledne potrebne veci na nas vylet,niejaku drogerku,malej plienky baby love,mali inak v Dm teraz ze 126ks za 19 eur 😉 dufam,ze uz nase posledne 😖
aj utierky babylove mali 3balenie za 5,70 v jednom baleni je 80 ks 🙂 tak som spokojna,ze som dobre nakupila,mne teda malej tieto plienky vyhovuju,su jak pampresky 🙂
Baby dakujem vam za zelanicko, dufam,ze nam pocasko dopraje a mozno deda Jozefa ukecame aj na Bojnice,Marianca,dobry napadiik 🙂
Klbka tak poobede dojdite v pondelok,hm??? 🙂

klba
1. apr 2010

ahojte, 🙂
my Velku noc tiez extra neprezivame, rano ideme vsetci traja k segre, aj mamina tam bude, tam podrkoceme a odtial poobede k svokrovcom. 🙂
uvarim max. udene, vajicka, nejaku oblohu a finito, ale zacinam spekulovat ci Juriho neprekvapim a nespravim rezne a salat, kedze je doma od zajtra do pondelku, to by ma na rukach nosil tak asi dnes vytiahnem maso, neda mi to. 😅
Juri navrhol ze by sme mohli spravit lososove chlebicky, ale ide tam cibula tak sa mi po navstevach s cibulovym dychom neziada. 😀 😝
my tiez doma nekvasime, chvalabohu uz to nie je ako kedysi, radsej si spravime nejaky pekny vyletik a rodinu navstivime. 😉 🙂

marianca, Piestany su tiez krasne, velmi pekne to tam je, boli sme min. rok aj s malym, uplne oddychove miesto a ta zelen. 😵 😵 😵

klba
1. apr 2010

sasul, poobede uz eee, to my ideme vikendovat k svokrovcom na dedinu, kamienky zbierat a tak... 😉 🙂
a vy ste uz v pondelok doma? 😕

klba
1. apr 2010

kuk na foto co vcera fotila neter s malym, ale sa vedia ksichtit. 🙂 neviem ci to pojde otvorit, ci nema bloknuty album. 😉
http://www.facebook.com/album.php?aid=13303&id=...

a ozaj dnes maly vysiel vo vchode po schodoch sam, bez pomoci, predtym sa pridrziaval steny a teraz normalne vysiel bez drzania, som kukala ako puk, 😕 kym som schranku vybrala uz bol hore, kurnik pri nom si raz sama nohy dolamem jak som za nim trielila. 😅

klba
1. apr 2010

no skusam stahovat tie fotky, kuk na expertov 😉

any23
1. apr 2010

ahojky kočky 🙂 hlásim že žijem 😝 😉 dlho som tu nezavítala, hádam aj týždeň, chýbali ste mi 😉 ale nemala som odkiaľ, pc odstavený, normálne že absťáky 😝 sťahovanie sme zvládli, ku konci mi to už riadne liezlo na nervy, samé tie krabice a vrecia, no na porazenie 😝 ale už mám všetko ako-tak na svojom mieste, tak som spokojná 🙂 na také tie najväčšie veci sme si od kamoša požičali takú väčšiu dodávku, ale tou mohol len po nr jazdiť, keďže to mal služobnú, a my sme potrebovali aj také že moju starú chladničku, práčku, nejaké skrine a sprostosti do beňadiku zaviesť, tak to maťo naším autom poodvážal, ani neviem koľko krát sa otočil, už som mu to nerátala 😝 ešte že máme kombíka, aj keď tie fabie aj tie kombi kufre nemajú bohvieako veľké, ale tak zmestilo sa všetko, nič cestou nevytratil, takže super 😀 aj keď finančne by nás vyšlo lepšie keby si dodávku od sťahovákov prenajal a tým to na jeden krát odviezol, takto minul kooopec benzínu, ale tak nedal si povedať tak čo s ním 😝 neverili by ste koľko vecí sa do takého 1izbového bytu zmestilo 😀 😝 ale už je to za nami, som rada, aj keď ja som nič namáhavé nerobila, iba buzerovala 😝 ale aj tak ma to zničilo, strašne unavená sa cítim 😒 bruško za ten týždeň riadne narástlo, už mám čo nosiť 😎 tak aj chrbát trpí, aj kolená pobolievajú, ale pre tú našu princeznú vydržím všetko 😵 kopká ostošesť, hlási sa skoro stále, neviem kedy tá spinká 😝 ale už sú to riadne kopance a kotrmelce silné 😵

inak, ani my cez sviatky nebudeme doma, zajtra vyrážame na chalupu, takže dnes poobede ma čaká balenie čo sa mi teda vôôôbec nechce 😝 ale teším sa na čerstvý vzdúšik, alexík sa aspoň poriadne vyblázni 😅 ani neviem kedy sa vlastne vrátime, maťo má do 12teho dovču, tak môžme byť koľko sa nám zachce 😅 v pondelok ráno dorazíme do nr na otočku, alex si babinky príde vyšibať, takisto aj tetušky - sestry moje a aj krsnú - tá nám min. týždeň prišla na dovču zo španielska, odchádza až 18teho tak si ju užijeme ešte 🙂 štvrtok tiež prídeme do nr - máme poradňu 😉

inak, neviem či je to vhodné, ale my sme na obed mali zeleninovú polievku a bryndzové halušky, viem že dnes sa má špenátik, ale to ja eee a chuť na bryndzáky obrovská, tak nemdalo sa nič robiť ako ich urobiť 😀

tak vám všetkým prajeme krásne prežitie veľkonočných sviatkov, užite si rodinky svoje 😵 😉

any23
1. apr 2010

klbka, podarenýýý sú spolu 😵 ksichtiť sa teda vedia obaja 🙂 😉

klba
1. apr 2010

any vitaj spat, 🙂 rada ta tu vidim, chybala si mi. 😵 😵 😵
teraz si riadne vytrenovana a zabehnuta, 🙂 vybalujes do bytiku, rovno aj zabalujes na chatu, dufam ze si tam poriadne oddychnete po stahovacke. 🙂

any23
1. apr 2010

klbi zlata si,juj😅😵no veru som jak profi balicka teraz a triedicka v jednom-zabalujem,vybalujem,triedim,platit by ma za to mali😀dufam aj ja ze si na chalupe oddychnem,tesiiim sa na to...

klba
1. apr 2010

no any, uz som sa kociek pytala kde si zmizla, som rada ze je vsetko ok, 🙂 zajtra uz len nohy vyloz a uzivaj si pohody na chate. 😉
🙂

prave som dovolala s drahym, ked pride behneme na nakup, tesi sa na rezne 😀 , tak ideme doplnit zasoby, nech mu brusko narastie. 😉

veverca
1. apr 2010

ahojte. Počasie máte pekné výletníčky-chalupárky, tak nech vám vydrží... 😉
My sme pred chvíľou od našich prišli a o chvíľu zase do mesta ideme- Gabko ide na plávanie. Ale mne klipkajú oči, radšej by som si pospať išla 😔 .
any...taká sťahovačka, to je riadny zaberák. 😝 Ale teraz si budete v novom lebediť. 😀
klbi... keď si hovorila o neteri, ja som si dieťa predstavila a to je aká kočka. Šimonko je s ňou aký parťák. 😀

klba
1. apr 2010

vev, medzi nami zo segrou je 9 rocny rozdiel, ona mala dieta po 20-tke a ja v 30-tke, tak ma neter uz sladkych 18-nast, 🙂
ale ja sa stale citim nejako pubertalne 😅 , preto si spolu rozumieme a aj s mojim nevlastym 20 rocnym brachom. 🙂
no a šimi je za kazdu blbost, on je strasna maska, ksichty robit to on vie 😉 to ma po tatovi a s neterou si sadli, ta sa uz nevie dockat Velkej noci ked sa zase pofotia. 😅 😀

mariynka
1. apr 2010

klbi, podareni su obaja na tych fotkach 🙂 🙂 🙂

mne sa uz zakusok z bebe keksov chladi, tak idem dat nakopu veci, co vecer zbalim na chatu 🙂 🙂 🙂

any, ale ti to leti.. a kam sa stahujete?zase som nepostrehla 😠 😀 😉 a Alexik vybral peknucke meno pre sestricku 😵 😵

sasulec
1. apr 2010

Ajojte,sme si urobili so Sasul nakupne poobedie,vlastne cely den,ve sme sa o rana dosli len najest a frcali sme,cerstvy luftik malej prospel aj si pobuvala cestou do hypera a potom sme pokukali obchodaky,boli sme aj s kamoskou,kt. sa vydala do Povazskej bystrice,ale vyrastali sme spolu,ma maleho polrocneho Matka,to vam je kuus chlapa,sak je len o hlavu nizsi a buclatejsi nez mala,hehe 😀
klbka fotky su pekne,neter je ksichtik aj s malym im to svedci 🙂
Any peknu chatovacku prajem,oddychuuuuj 😵
klbi mi ideme zajtra a v pondelok sa vracame,ved babi ide v utorok do prace 🙂
idem balit,jaaj nece sa miii 😝

mariynka
1. apr 2010

sasi, ani mne sa nechce 😅 😝 neviem totizto co pobalit 😅 kedze pocasie je take premenlive 😒

sasulec
1. apr 2010

ved to mariy,a pre malu je to o to tazsie,ale uz som to zmakla,este sa kupka,ja som sa uz vylodila 🙂 😀

zuzanakarolinka
1. apr 2010

no čaute, konečne dnešný čas zase vyšiel a bol lepší ako ten včerajší, my sme bolo skoro stále vonku,

išli sme k svokre, prišla švagriná domov, tak sme išli s nim na klokočinu, pobehali sme po obchodoch a potom sme čakali otecka, prišiel o 6, najedol sa u nich a išli sme domov, malá už zalahla a pomaly chrapká ja pozriem ordináciu a zalahnem tiež

konečne je zajtra voľno a mi ocka budeme mať iba pre seba, to bolo naposledy na vianoce

zuzanakarolinka
1. apr 2010

baby, zabudla som na jednu dôležitú vec a nie je to 1. apríl, my máme 2 zúbky, jáááááj to sa teším, celú rodinu som obvolala, sila čo, no čo mám z toho radosť

jajka968
1. apr 2010

čafte babizne,

ani som vám nechýbala 😕 😀 😉

tak ja som bola včera pobede u našich, aj takko som nemohla obísť, samoška som zas nakúpila, čo už so mnou 😠 😀, potom ešte kaufláč a babizne moje si zmysleli, že chcú u babky spať, tak som pekne putovala domov sama s drobcom, som čakala, kedy si to sárča rozmyslí a tati bude cŕn, že ju domkov nesie, no ništa. ráno sme sa stretli, nicolasko bol na kontrolu na očnom v nemocke a mami moja na hematológii. potom sme tie šaty na sväté prijímanie šli hľadať, obehli sme všeeecko možné, ale ceny 🤐, požičovné 70-80 eur, čo sme našli najlacnejšie za 50 tak všetky pekné už boli fuč ☹. ešte skúsim šalu okuknúť a ak nič, tak v utorok ideme zajednať už na 100 péro jedny, čo sa nám páčili. aj napapkať sme sa boli v meste a fučiaci sme sa teperili k nám, celkom príma dník a krásne teplúčko dnes bolo 😵. keď naši odišli, šli sme ešte von, drobec už hajká, ale baby ešte nemajú stále dosť, sú s marekom ešte vonku.

aj my sme chceli ísť do bojníc v nedeľu, ale počasko zlé hlásia, tak asi z toho nič nebude 😒, no a v pondelok budeme oslavovať sárčine narodky, moje malé, už 5 rokov mať bude 🙂

cestujúci, príjemnú cestu 🙂

jajka968
1. apr 2010

zuzanka, tak gratulka k zúbkom 😵 😵

zuzana76
1. apr 2010

ahojte

my sme sa cely den flakali po vonku, nachodena som ako kon

ani my sme nemali spenat 😀 , ja ho lubim, ale nejako sa mi dnes nechcelo

majul, ani ja internetbanking nie, nemam k tomu doveru, ked nieco potrebujem, tak to musi muz vybavit, sak dnes su uz taki experti, ze co ak by sa mi nejako napichol na PC 😀 , sa bojim toho, ja radsej cash vsetko, alebo teda platit kartou v obchode.

Any, no na teba som uz myslela asi 3. den, ze kde si, tak super, ze to bolo stahovanie, uz som sa bala, ci ste ok.

Idem oddychovat, fakt som odrovnana

prajem vam este krasne velkonocne sviatky, ale zrejme sa este ozvem 🙂

majulcek
1. apr 2010

zuzi ja tiez nemusim take veci 😝
zuzkakarolinka no veru idem aj ja zajtra do kostola dost sa ruham 😀 tak si to idem vyzehlit 😀
jajus jaaaj takto ta vasi odbreminli od bab aspon nsi si trosku vecer oddychla 😵
inak ani neviem co som xcela ,ale co zajtra varite poradte? 😕 BEZMASITE 😉 dakujem

zuzana76
1. apr 2010

majul, co takto zemiakove placky, granadir, vyprazana ryba so salatom, kapustne fliacky, strapacky s kyslou kapustou, privarky- zemiakovy, fazulovy, sosovicovy, vyprazana cukina / baklazan, karfiol / s pecenymi zemiakmi a tatarskou

zuzana76
1. apr 2010

bezmasite raznici / na spajlu napichnute sampinony, paprika, rajciny, cibula , okorenene a upecene v rure/ s pecenymi, alebo varenymi zemiakmi

zuzana76
1. apr 2010

plnene velke zemiaky /uvarene zemiaky v supke prepolis a vydlabes a naplnis maglajzom - na panvici oprazis cibulku, vydlabane vnutro zo zemiakov, nakrajane sampinony na kusky / pripadne co chladnicka da -karfiol, cuketa/ , osolis, okorenis, naplnis spat do zemikov, postruhas na vrch syr a das zapiect do rury

alebo nieco sladke - palacinky, parene buchty atd...

sasulec
1. apr 2010

Mnaaam Zuzi,tie zemiaky to musi byt mnam! 😝
Idem si ja lazkat dievcence,prajem prijemne sviatky,dievcence,neprezente to s vod(k)ou 😝 a chlapcom po vajci aj pol deci ako Mariy pisala 😅
Ak sa podari,tak sa cez vejkend ozvem,ak ee tak v pondelok poobede 🙂 papa 🙂
bruuu 😔

mariynka
2. apr 2010

nemozem spat 🙄
zobudila ma bolest-asi-zlcnika ☹ ☹ ☹
budem to musiet na chate vydrzat s dietkou ☹
a v utorok nabehnem k Dr. ☹

asi starnem 😀 😠 😢

klba
2. apr 2010

bre ranko. 🙂
ma nestvite vsetky sa na sviatky odpracete od pc, s kym si budem pisat? 😅 😝 😉
no toto pocasko ma stve, neviem ci nejaky vyletik naplanujeme ked nam pocasie nepraje. 😒

zuzuankakarolinka gratulka k zubkom 😵 , viem si predstavit ako sa tesis, 🙂 mne potom aj luto potom bolo za tym bezzubym usmevom. 😅
a co robi tvoj muz ak sa smiem spytat, ked nie je casto doma.

jajus, jasne ze si chybala 😉, ale ved jar-leto ide, nebude sa tolko pri pc vysedavat ako v zime. 😉
a nemas foto tych siat na prijimanie co sa ti pacia?
a Sarke gratulka k 5 rockom, juj ale to leti, uz je velka slecna. 😵

zuzi, ja platim cez IB casto, hlavne ked drazim na MMA, mne to uplne vyhovuje, aspon nemusim behat kazdy den do banky, tie schody su s kocikom na nervy. 😝

mariy ako sa citis, uz je lepsie? 😒 drzim palce nech ta to prejde a viac sa bolest nevrati. 😉

mariynka
2. apr 2010

klbi, lepsie, ale citim to 🙄 uz to mam asi 3x, takze uz som si povedala, ze bude treba navstivit uja Dr. 😅 😒 ☹ 😉

veselu velku noc,este raz herecky 🙂 🙂 🙂
my o chvilu vyrazame 🙂