icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
8. jún 2010

blazi, kocik dobry a uz si testovala, ako si spokojna? 😉

jajus, chata super, mas tazky vyber. 😅

inak ja na stretko eee, zajtra mam robotu, dnes som nebola doma, robota mi stala a poobede ideme zase na prechadzku a zajtra je juri posledny den doma, treba sa o neho postarat a vychystat ho na cestu. 😉

jaj a spominate tu slecny 😅 , maly sa dnes drzal v autobuse za ruku z jednym dievcatkom podobneho veku, tiez sedela vedla neho v kociku, ona ho chytila a on usmev nahodil a drzal sa jej ako kliest. 😀

sasulec
8. jún 2010

ahojte ako sa mavate,my sme poobede trielili von 🙂 bolo fajn a malej sa pekna mikinka utrela,taka tenka na leto ked bude pofukovat,leen je biela,hehe lebo lilavy balonacik mame aj ruzovu mikinu taak preto biela ale na tu budeme asi len kukat,chi hlavne Sasula 🙂 🙂 🙂
Blazka kocik fajny treba prevetrat..😉
Klaudi tak maly Simi nas podvadza,tcss tcss tcssss 😀
jajka chaticka pjekna,budete tam mat veselo,uz si viem predstavit tie grilky..😉
zdravime aj ostatne,idem, vylovit tu moju velrybku z vane,zatial papa

domyyy
8. jún 2010

kočky ja zajtra vezmem von asi aj susedku malú 😅 sasul ju pozná 😉 😀 však? 😅

a kto teda zajtra pôjde? 🙂

sasulec
8. jún 2010

ahojte,tak nakukam,ze organiuzujete stretko? a kam chcete ist,do parku? uz je otvoreny? 😕 😕 😕

helenkasabinka
8. jún 2010

no tak ja zajtra nemozem 😒

domyyy
8. jún 2010

sasul.....a bol zatvorený? 😕 o tom neviem 😕 😨 a nevieme ešte či tam 😅 musíme sa dohodnúť 🙂

heli...prečo? 😔

sasulec
8. jún 2010

no vyhanali odtial,koli tym padajucim konarom a nebezpecenstvu,mi vravel kamos predvcerom,ze ich odtial policajti vyhanali..😢

helenkasabinka
8. jún 2010

dominika lebo pridu nasi a budeme grilovat a ideme riesit kupu jedneho domu 😉

klba
9. jún 2010

ahojte, dnes sa crta pekny dnik a my lofnime doma. 😝
vela roboty ma caka, snad aspon poobede stihneme prechadzku.
Vcera sme boli na piesku, potom za domom, aj susedkine deti tam boli, maly sa celkom fajn pohral, ani domov sa mu nechcelo.
No idem off, dnes robota nepocka. 😉

karinka
9. jún 2010

ahojte cicky,tak mam tu zas niečo na predaj ak mate zaujem,zas ako vzdy,za par eur
tuto riflovu supravicku za 4 eura,pas na suknicke sa da aj zuzit aj rozsirit,je to ako na tehotenskych rifliach,posuva sa to na gombikoch

karinka
9. jún 2010

tieto farebne satky za 3 eura,to je tak asi na 1 a pol roka az 2 tipujem

karinka
9. jún 2010

a tieto cervene satocky to sme vyuzili lenna vianoce,sa mi pacili k stromceku tak somich kupila,tak ak ich chce niekto vyuzit,su aj dost velke myslim ze aj na 2 a pol az 3 rocne slecny,rukavy sme my mali vyhrnute,pas maslou stiahnuty,takze za 3 eurka

klba
9. jún 2010

no karin, pre mojho drobca to nebude, 😢 nieco pre chlapca nemas? 😉 😅

karinka
9. jún 2010

klba chlapca sme este nemali veru 😀

beruska113
9. jún 2010

Ahojte vospolok,
ja som vcera v tej horucave zistila, ze nic letne , teda nohavice neobleciem. Tak ma muz vyhnal vecer do mesta. Ze o 20 som do Mlynov prisla, tam jak po bojisku, nikde nikoho, predavaci nervozni upratovali, ganili na mna, ze co tam robim. no a nista pista som si nekupila. ALe mam Lukimu botasky. Konecnce. Uz len aby chodit zacal. Aje ked sa uz niekedy zabudne, vcera sa drzal stola, naraz sa otocil, pustil, spravil dva kroky a potom vvystresovany vyraz, ze sak neviem chodit, ale muz ho chytil, tak vsetko OK. Boli sme na prachadzku v Jelenci, musiek ze az, tak snme isli pri to velke jazero mimo lesa a tam uz ok. Maly ma nervy z tepla, ma len tricko a kratasy a stale je spoteny. V dome mame 27 stupnov, na nervy. No utekam varit kym spi.

beruska113
9. jún 2010

Karin a nezabudni, ze u nas mas riflovu bundicku, ktoru sme ani raz nemali a uz animat nestihneme.

majulcek
9. jún 2010

nazdar baby 😵
oneee ze variiim...ale nist vazne len rajcinovu kapustovu polievku a spagety alá morcadelaa 😀 😀 😀
akzoe berus cudujes sa ze na teba ganili ked uz xceli byt pomaly doma a ratali posledne minuty a tot ty sa dod.bes,co uz oni pokladnu xceli uzatvarat 😀 😀 😀 😀 😀 mala si ist do tesca tam by nemal kto po tebe ganit 😀 😀 😀 😀
karin pocuj ved co to nezavesis k vam do obchodu ,sak jaky biznis by to bol 😀 😀 😀 😀
my sme dneska doobeda motali po chrenovej-sasul mysleli sme na vas,aj na domy 😵 az tam sme boli 😅
klbi vidis mala by si zacat makat na holke pozri kolko oblecka by pre nu bolo 😵
heli a co dobre budete grilovat? 😕 lebo asi aj my budeme al v piatok a rozmyslame jake masko alebo co hodit na plac 😕

sasulec
9. jún 2010

Teda majuuul a masko v piatok??? hanba vam.. 😠 sak v piatok mozte grilovat nanajvys rybku,chi chi zartujem..ocuvaj nememu decu ani vlastna mat nerozumie,to znamena nabuduce nam zakric cez oblok alebo zavolaj,trdielko..😉

domyyy
9. jún 2010

ahojte 😵 kočky no idete niekto von? 😉 ja, jajka a sasul ideme 😅 tak ak chcete pridajte sa 🙂 v súkr. téme je moje číslo tak ak dačo, volajte 😅 😵

zuzanakarolinka
9. jún 2010

čaute, ja sa chválim, Karolínka už preštvornožkuje celý byt, jáj ale som tešivá, momentálne spinká
a čo bude dnes poobede niečo? kto príde?

domyyy
9. jún 2010

zuzi...ja jajka, sasul áno..... 😉

zuzanakarolinka
9. jún 2010

a kedy, a platí ten park?
uvidíme ako postíhame, momentálne chrní, potom som už niečo sľúbila, ak stihnem dobehli by sme

sasulec
9. jún 2010

tak kedy dojdes k nam Domy? aby sme vedeli ci sa mam ist obliekat a teda aj malu? 😀

sasulec
9. jún 2010

Zuzi my ideme kolo 15. ak sa podari,ale mozte aj neskor dobehnut..😉

domyyy
9. jún 2010

kočky mne do toho vošiel pas 🙄 neviem kedy sa vybavím 😕 a potom by som behla za Vami 🙂 dohodnite si vy čas 🙂 a ja tam len prídem 🙂

sasul....ja malú dnes neberiem, ale piatok by som ju vzala....dnes budem lietať hore-dole a tak ju vezmem v piatok 🙂

jajka968
9. jún 2010

čafte,

boli sme doobeda v takku na kupóniky nakúpiť, olča je vyrastená a nemá nič letné na seba, tak jej musím kúpiť novú garderóbu. v tom takku bolo toľko ľudí, že sme v rade na kassu čakali 1a1/2 hodky, horor. prišli sme domov až 12.30, rýchlo dať drobca haji, už ma v buse vyzliekal. medzitým aj olča dorazila a učíme sa teraz.

baby, mi tak až okolo15.30 vyrazíme, skôr nestíhame, zajtra nás čaká písomka z prírodovedy, tak sa mučíme. kde sa stretneme??? mohli by sme aj po starom parku pobehať, tam by sme trošken podrkotali, ak už to tam bude vyschnuté a potom by sme na šmýkale prešli, lebo to už moc s vami nepokecám.
dajte vedieť, či môže byť, lebo mi štrajkuje net, aj teraz som ho hodku štartovala 😠

a rozhodli sme sa pre tú chatu, kvôli marekovej robote a úspore času, aj to som rada, že nám aspoň tých 7 dní obetoval, ideme 31.7., už sa stráááááášne teším, je to tam nádherné a včera sme volali s majiteľkou, že kúpili práve včera aj koníka, že deti sa budú na ňom voziť, marko ani zaspinkať nemohol, stále mavko koník hijo 😵 😵

sasulec
9. jún 2010

no tak mi sa obliekame a trielime von,hadam smer park tak potom mi cinknite,kde ste kto..😉

klba
9. jún 2010

ahojte len narychlo nakukam, cakam navstevu 😅
svokor si pride o tretej pre drobca, volal jurimu ze ho chce vziat k nim, co nam celkom vyhovuje, chceme ist po 16,h na nakupy, Juri potrebuje narychlo satnik doplnit. 😉
uzite si stretko a podajte spravy ako bolo, neskor vas docitam, ahojte. 🙂

beruska113
9. jún 2010

Ahojte,
my asi nemprideme, ja sa chystam zajtra do NR. A babulatko moje len teraz zaspalo. a dnes ako sme sa jasili, otvoril usta ako zralok a co nevidim- z hornej stolicky je uz kusok von. A tie dve dolne trojky prerezane, ale nevidno ich.
Uzite si stretko, ja si idem kaficko dat. papa

majulcek
9. jún 2010

vy doplnujete garderobu deckam my ideme teraz tomu mojmu 😀 bo teplo a nema si co obliect-typicka zena 😀
sasu jaj ani nehovor jak som byvala s nasimi tak sme dodrziavali piatky,vlastne aj teraz viacmenej dodrziavam ale veceru si neodpustim 😵 sa tesim bo ivo volno bude moct vsetko papat 😵 aj by som sa ozvala ale neohlaseny hovor tie niekedy nepotesi 😀 😀 😀 😀
uzite si vonku slniecka 😎