Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
a neviete v akých cenových reláciach sa pohybuju cvičenia? inak je mi ovela sympatickejšie mc klokanček ako tato nobl telocvična, neviem prečo, ale mam z toho taký pocit, že to je tak trošku vyklad pre supermamičky a ich vyznačkovane deturence 😲 možno sa mýlim... 😝 😝
@beruska113 prečo už nemáš foto? 🙂
@kalifa28 ,
@beruska113 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/baby-mamma-centrum-nitra-cermani-v-msh-/ podla mna kludne ked jej napises, opytas sa kolko to stoji atd tak ti odpise....neviem ci to budu zrovna vyznackovane deticky,ale tak urcite maju aj nejaku open hodinu zdarma ,alebo poziadaj si o nu a uvidis sama ci by sa ti to pozdavalo....
nadi neviem ci znas,ale daaavno pradaaavno ked sme este s NR fungovali...
baby bude tam niekto chodit cvicit? ja som si to pozerala a pride mi to dost drahe tak som to zatial zamietla ale ak by tam niekto chodil dajte vediet ako to tam prebieha ci sa to oplati
@kalifa28 foto už mám, riešili to admini, lebo mi nešla pridat, som chcela zmenit a starú som zmazala a nová nešla. Cvičenie stojí 40E. A sleduj prosím tých muzikantov v tom Klokančeku. Ešte som to na FB nevidela, možno ked tam budete skor sa dozvieš. A obsad mi miesto ak sa budete prihlasovat. Ak budem živá, zdravá, určite budeme chodit.
@majulcek no náhodou zas tak krátko na Mk nechodím, aby som si nepamatala. A my niečo neotvoríme. Čo sme my horšie? čo tá práca?
@lenusiknr ja nebudem, ja som rada, že som rada, nie ešte cvičit a s malým sa teraz natahovat nebudem a s dvoma detmi asi tiež nič.
@beruska113 íha aká foto, kočica
@zuzanakarolinka ta ne? ako bolo v divadle. a inak ako? nič nové? hod IP
cafte babuchy, boli sme na sono klbikov doobeda a uz nemusime chodit, mame to super a dnes je pekne, tak pojdeme asi aj von
@beruska113 neviem,ale podla mna neznas.... 😝 no sak co by sme boli horsie,sak kurna ma netotok,nesteluj 😀
@lenusiknr no malo to neni 😝
@beruska113 sak to je jedno....pytam sa co budeme my robit??? 😀 😀 😀 😀
@beruska113 no veru, o starost menej s tymi nozickami a hej prsten mi kupili moji rodicia len tak, nic nemam
Ahojte mamičky, prepáčte, že som sem tak vtrhla, ale prosila by som vás o nejaké info o Detskej klinike v NR. Zaujímalo by ma, aké sú tam izby, či sa dá byť na klasickej izbe osamote. Mám ísť s dcrou na vyšetrenie tak na 3 dni - týka sa to močových ciest . Bojím sa, aby tam niečo nechytila - hnačky, infekt dých. ciest a pod, lebo po tejto stránke je zdravá. Ponúkli mi VIP izbu, ale tá cena, že 20 € na deň 😝 Máte nejaké skúsenosti? Ďakujem
@ada11 ja by som si teda tu izbu zaplatila, bola som so starsim v nemocnici, ked mal 2 tyzdne, vystriedali sa tam pri mne mamicky co boli zlate, ale jedna mala dieta co malo rok a pol a druha dvojrocne, to co malo rok a pol bolo velmi zive, stale tam s niecim buchotalo, moj maly nemohol pokojne spinkat, strhaval sa zo spanku, wc a kupelku sme mali spolocnu s druhou izbou a tam bola jedna romka a ta sa nam najskor snazila dostat do izby za zamerom pozriet moje babatko, tak som to musela riesit so sestrami a tie jej zakazali potom vstup, takze ja si myslim,ze ked vies, ze tam ides na 3 dni, tak tych 3x 20 je v pohode a mas aspon istotu, ze budes sama, inak to asi nehrozi, lebo je malo lozok.
zuzana76, ďakujem 😉 pred chvíľou som volala na DK a zajtra mi zavoajú, že na kedy nás objednajúa že sú tam izby nadštandardné za 10 €, tak som povedala, že ak bude voľná tak si ju usrčite zoberiem, lebo tie za 20 € VIP sú pre väčšie deti. Je dosť možné, že práve nebude ani jedna voľna, ale snáď budeme mať aspon v tomto Sťastie.
@majulcek a lahšiu otázku nemáš? ja by som strašne chcela začat podnikat, len čakám múzu že v čom. a nejak nekope a nekope.
My máme dnes 4.výročie sobáša. Som si teraz spomenula. muž minule hovorí, to už tolko? v šoku bol.
@beruska113 jéj, gratulka, že odkazujem mm, aby sa na večer prichystal, že to oslávite 😉
@any23 @majulcek prajem dodatočne zlatíčkam všetko naj,naj ale hlavne nech sú v živote šťastné a plné síl na vyvádzanie bláznovín a nervačenia mamičiek 😀 /všetko len v dobrom 😉 /
@beruska113 človeče ty si inak poslúchala že si dostala noťebúk 😀 a Lukáškovi veľa zdravíčka............
@zuzanakarolinka @beruska113 očujte, tu už rodinné zväzky a ja de ožením syna ? bude šéfinov na luníku IX? 😕
@zuzanakarolinka ako si naučila malú smrkať? richard s tým zápalom stredného ucha vraj bude stále zle ak sa nenaučí smrkať, ale ako mu to vysvetľujem sa smeje a kuká jak puk v bránke ale nechápačky potom 😠
zuzi a skoré uzdravenie prajem 🙂
@any23 tak sa vám darí slintať, plačkať a ten zúbok čo bol na obzore sa aj ukázal???? už je dobre???? a tie stúpačky vám kedy budú robiť? a aj pri tom trieskajú? náš činžiak bude asi jediný ktorý nič nemá, zatepľovať asi tak v roku 5020 lebo nemáme prachy na fonde a stúpačky o sto rokov 😠
@zuzanakarolinka Zuzi isto, ide na nočnú. Ael zajtra ideme na ples.
@blazka24 ked budem mat Terezku, tak sa možme dohodnut
@blazka24 ďakujem, ona vedela ako robí zajko, u nás funí aj ježko, a tak som jej povedala, nech zafuní ako zajo a do kapesníka, a išlo to, nie hneď ale celkom sa jej darí, minule tak fúkla, celá bola od soplu a ja som sa začala tomu smiať a ona tiež, že jááááj, no hefty
@beruska113 jáj, to vám bude dobre, závidím, tak si dobre potancujte aj s bambulom
@blazka24 no vidíš a už máš nevestu sľúbenú, a ešte ani nie je na svete 😀
@beruska113 že jaká romantická foto ? nebyť vydatá sa zalúbim 🙂 do tej kvetiny samozrejme 😀
že hoď IP užik aj predsvadobná zmluva u karolínky a lukina sa píše či čo?
a do to má tu telocvičňu? šak čítam jak drak aj medzi riadkami hľadám a prd vidím 😠
@zuzana76 takže kĺbiky v poriadku že jak paráda a to pekne ktoré bolo vtedy sa zvrhlo a už ho zase nasypalo aj keď sa rozpustil 😕
@ada11 vrele odporúčam VIP-ku, ja som tam už pár krát s malým bola ale vždy bola vipka obsadená a veru ľutovala som.........na izbe som síce s rómkami nebola ale keď vieš že ich deti majú salmonelu alebo kakačky a tie trúby si ruky neumývajú a všetko pochytajú tak radšej byť sama na izbe a bez problémov aj za cenu že to zaplatím.......
a neviem ktoré sú to tie nadštandardné, ale je tam jedna ale tá má spoločnú sprchu s vedľajšou izbou na ktorej boli cigánky, takže aj budeš platiť ale sprchy spoločné 😠
@beruska113 tak to už toľko s tebou drahý vydržal???? 😀
to podnikání že múza, no veru nekope ani mňa šak s čím sa dá podnikať, zarobiť a nemusíš robiť 🙄 scem také - budem robiť lietadlo na námestí na živnosť či čo? 😵
@beruska113 tak si urob výročie sama bez muža keď ide na nočnú 😀 že dáš si džúsik farebný a že vínko máš sa budeš hrať 😉 chipsy a sladké nasyp a hotovo 😝
tak už máme nevestu? len či bude takého krikľúňa terezky chcieť 😀
inak dobre sa vytancujte cicka 😉
@zuzanakarolinka viem že som sa ťa už na to pýtala, ale ten môj trkvas malý vie ako robí ježko ale nechce do tej vreckovky fuknúť ale odsávačku si nasadí sám len do jednej dierky druhú ani bohovy a potom si ju strčí do huby tak neviem či chce byť bez slín 😠 idú mu zuby ale zase odsávať sliny jak u zubára zrovna nemusí 😝
oziiiiiiiiiiiik teta bodka rada som vás spoznala 😉
@zuzanakarolinka ja si nezávidím, lebo som sa v šatách videla. Ked ma tam zbadaju, každý sa bude bát, že im na plese porodím.
@blazka24 šak keby si toho fotografa videla, aj Ty sa tak zasnene tváriš. Jaj veru 4roky pod čepcom a v lete 8spolu. 3.8.sme spolu začali chodit a teraz možno symbolicky vtedy mimčo dostane. aspon dar nemusim kupovat. A NB som dostala za mimčo, takže to mám statočne odtrpené, len venované skor. A vy ste spolu kolko, ked sa mi tu rehliš?
@blazka24 no Blažka uvidíme či ho bude chciet. Najskor sa musí naučit do servítky smrkat. A muž bol dnes v obchode a kupil mrkvu čo mal na zozname, ale že jedna mala asi 30cm a to vraj mne kupil. no nie je zlatý?
@blazka24 no neviem, u nás to išlo, a aj odsávačku si dá sama, potom fúka, potom do pusy, no čo ti budem hovoriť, čistota a hygiena nadovšetko
@beruska113 ser do nich, vytancuj sa, môžu byť radi, že tam prídeš a oblečená, tak nezúfaj

@majulcek a ja neviem. a ja chcem vediet.