icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
12. júl 2010

@januliatko1985 dakujem, uz sa nam to krati, mozno nam tie bruska budu aj chybat 🙂
ok tesime sa na pozitivne spravy od katky. papa zatial

ivkafu
12. júl 2010

este ku Katke, tak zajtra maju vazit maleho a ze sa uvidi kolko pribral, alebo ake su zmeny, tak podla toho sa zariadia, to mi hovoril jej manzel objednavali sme in plienky a bol pre nich, tak sme trosku pokecali, ze ako sa ma Katka, ale zajtra idem do nemocnice do poradne, tak ked bude trosku casu a bude moc aj ona ako minule, tak jej zavolam a mozno bude moc prist von na chodbu, ale ked ti odpise jani tak daj vediet urcite ma cerstvejsie info, ako ja z min. tyzdna

kiwi82
12. júl 2010

@ivkafu dakujem 😉 fakt tie horucavy su otrasne.....a nebojis sa,ze ti niekde odtecie plodova voda? ja nosim vzdy vonku vlozku pre istotu aj ked viem, ze vlozka asi nepomoze 😕 ale aspon som kludnejsia 😅

ivkafu
12. júl 2010

@kiwi82... bola by som rada keby oddtiekla 🙂

gabena1
12. júl 2010

babiky, tak ja vam vsetkym drzim palce, nech je chladnejsie aby ste sa nemuseli trapit v tych horucavach 😎 ,aby vam vsetkym dopadol porod na vybornu a aby k vam bol personal mili 😉 , a aby vasi drobci boli zdravucky a robili vam iba radost....sak aj mne bude lepit ricku v 40 tt ale pevne verim ze vsetky co sme tehu to zvladneme, ved co nam ine ostava, ze 😀 😀 😀
dufam ze potom ked uz budete mat po a budete mat casik, date tu nejake foto vasich drobcov ...juuuj sa tesim

beatushka
12. júl 2010

@lienka228 🙂 vitajte doma a nech sa vám darí, nech je Brunko pokojné dieťatko 😉 ináč, taký pôrod by som brala aj ja spontánny a rýchly 😉

fecova
12. júl 2010

jeeej baby gratulujem, ktore uz mate doma drobcekov, veru tie horucavy su strasne, to sa neda ani von vyjst, nech to prejde, mne by vyhovovalo takych 25 stupnov, ale nie 36, ved to hrozne, tak sa drzte, no aj my uz citime pohyby, super sa tesiiiiiiiime.

terina25
12. júl 2010

ahojte baby.

tak sa hlásim...Už som doma z porodky aj s krpcom.

8.7.som šla na kontrolu a bola som otvorená už na 3 prsty,tak ma hneď urgentne prijali.a ja som si ešte veselo šla domov pre tašku a rozlúčiť sa s dcérkou.nemala som žiadne bolesti a do porodky som šla s úsmevom.tam som prišla okolo 13.45 ,to som bola už na 4 prsty otvorená.dali mi malý klystír,holenie ,sprcha...Šlo to straaaaaaaaašne rýchlo.Malý sa narodil o 16.25 s mierami 3800g a 52 dlžka.Malý maco 😀 Manžel bol celý čas pri mne 🙂

kiwi82
13. júl 2010

@terina25 ahoj, tak este raz blahozelame. tak celkom fajn porod a hlavne rychly 🙂 a maly krasne miery ma, fakt macko 🙂 Takze mas celkom pozitivnu skusenost s porodom? a rodila si v novej ci vstarej nemocke? tak si to pekne uzivajte, nech ste zdravucki a stastni 🙂 Kto a kedy zalozi novu temu o tych kosickych letnych detickach 2010? 😀

ivkafu
13. júl 2010

Ahojte dievcata, tak ja mam po poradni a idem naspat.... mala som zvyseny tlak, tak mi povedala dr. ze sa mam vratit aj s taskou a ze maly chrustik bude do rana s nami 😀 , dufam ze to pojde rychlo.. potom sa ozvem

januliatko1985
13. júl 2010

bre ranko 🙂
@terina25 blahozelaaaam k babatku, zelam veeela zdravicka a veela mliecka, drzte sa obaja 😵

@ivkafu jeeeej, to vaazne 😲 silno ti drzim palce nech to ide rychlo a hladko, cakame potom na cerstve info a samozrejme na fotky malickeho. tak sa teda drz, budem na teba mysliet.
ja som bola na poradni tiez, tlak som mala niiizky 😕 monitor ok a prietoky bude mi robit robit buducu sobotu.a ze taky tyzden-tyzden a pol by som mala vydrzat, ale ze aj tak to moze hocikedy prist, juuj, tesim sa. 😵

kiwi82
13. júl 2010

@ivkafu tak to je super, budeme na teba mysliet a tesime sa na infosky, drzte sa 😉

@januliatko1985 mne dr.povedala, ze teraz v tych horucavach zvyknu aj skor praskat plodove vody 😉 takze to moze tiez prist hocikedy. tak uvidime, kto dalsi bude po ivkafu 😀
tak pekny dnik

lienka228
13. júl 2010

ahojte baby 🙂 terina blahoželám k bábätku, tak si sa dočkala už aj ty... ale riadny maco ozaj. pri našom /3000 g a 49 cm/ určite 😀 len nech ste zdraví obaja 🙂

tehuľky, oddychujte ozaj kým môžete... ja už som taká nevyspatá... mama je so mnou doma, vybrala si dovolenku na celý týždeň. keby nie ju, tak sa tu asi zbláznim 😒 a ešte je aj horúco, sa mi ťažko bude takto hojiť rana.... no ale vydržíme to. malý je fakt úžasný, ešte si na seba zvykáme a vytvárame si režim, ale manžel mi fakt veľmi pomáha, keď príde z práce... on si berie budúci týždeň dovolenku. fakt mu patrí veľké ďakujem. zlatko, ked to čítaš, MILUJEM ŤA a ĎAKUJEM ZA VŠETKO 🙂

lienka228
13. júl 2010

ivka, držím silno palce, aby si to teda mala rýchlo za sebou 🙂 potom sa ozvi 🙂

kiwi82
13. júl 2010

Baby, burka, hromy, blesky ale nezaprsi a nezaprsi 😕

januliatko1985
13. júl 2010

jeeeej, konecne dazd, tak je faaajne.
aj moj mm sa chysta vybrat dovolenku hned jak sa malicky narodi, ze mi pomoze, aj svokra tiez a mamka detto, vdaka bohu , ze ich mam. 😵

januliatko1985
13. júl 2010

@lienka228 a zmen si v pase, ze uz mas babatko 😉

strasska
13. júl 2010

@terina25 ahoj, tak si isla hned po mne 😀 😀 😀
to sme sa museli aj vidiet, aspon na obedoch...v ktorej izbe si bola?
a gratlujem k prirastku 😎

andrea0903
13. júl 2010

@terina25 terinka no super tak si to naplno uzivajte a je super ze to slo takto rychlo vsetko dobre vam obom 😀

andrea0903
13. júl 2010

@kiwi82 neboj mozno ti voda ani neostecie a mozno odtecie len kusocek ale uz len vydrz a budes sa tu aj ty vytesovat a my s tebou

andrea0903
13. júl 2010

@ivkafu drzim prsteky 😀

dianocka
13. júl 2010

baby gratulujem vsetkym novopecenym mamickam a prajem vam vsetkym hlavne vela zdravicka a samozrejme aj vasim babatkam a prajem im do zivota vela stasticka.tie co na to cakate kazdu chvilocku,prajem vam porod v pohodicke a aby ste svoje zdrave babatka mali uz pri sebe.

beatushka
13. júl 2010

@terina25 gratulujem k drobcovi a všetko dobré prajem 😉

@ivkafu držím palce a prajem rýchly a ľahký pôrod 😉

.......ja som bola dnes za doktorom u ktorého budem rodiť. Robil mi ultrazvuk a malá má už 2050 g 😀 je o týždeň väčšia a stále KP 😒 dúfam, že sa umúdri a otočí, pretože rodiť cisárskym...no neviem či by som chcela. Najprv som ináč rodiť ani nechcela, ale potom som uvážila všetky pre a proti a vyhral prirodzený pôrod. Takže už len dohovoriť Laure aby sa včas otočila 🙂

beatushka
13. júl 2010

kiwi, janka tiež sa vám to pekne kráti, tak nech máte pôrody také, aké si prajete 🙂

kiwi82
13. júl 2010

@andrea0903 ahoj, no s tou vodou nech uz bude jak chce, len nech je to vsetko OK 😉 A ja prave kukam,ze ty budes mat vianocne dietatko 🙂 noooo pekny darcek od Jeziska to bude 🙂

@beatushka dakujeme, ved hej krati sa nam to, sak uz aj ty to mas za par tyzdnov 😉 Nasa mala sa tiez otocila az niekedy v 34 tt, ona bola priecne. babatka maju cas aj pred porodom sa otocit 😉
@dianocka ahoj dakujeme, uz by sme to mali tiez radi zasebou, tak uvidime, kto je dalsi v poradi 😉

yesno22
13. júl 2010

ahojte 🙂

ja si na par dni odbehnem k moru a tu sa zacalo rodit 😀 gratulujem vsetkym novopecenym mamickam, hlavne prvorodickam, nech si to uzivaju 😵 aj ked to teplo nezavidim 😝 ... u nas nic nove, tesne pred odochodom na dovcu sme boli na morfo aj s manzelom a pan doktor sa rozhodol, ze to bude dievcatko...ale nie je to este iste, tak asi zajdem na 3D tak o 3-4tyzdne, necham si male natocit na CD aby malo pamiatku a mozno lepsie uvidime, co ma medzi nozickami 😅

terina25
13. júl 2010

@kiwi82 rodila som v novej.

terina25
13. júl 2010

@strasska hej rodila som po tebe.a mám pocit,že sme raz spolu sedeli aj za stolom.nemala si náhodou také ružové oblečenie na sebe?nebola som si istá,či si to ty,tak som sa neprihovorila.

terina25
13. júl 2010

@strasska a izbu som mala 11.

ivkafu
13. júl 2010

Ahojte dievčatá ... tak ako uz vela tatov predomnou aj ja mam tu milu povinnost oznamit vam ze, 13.07.2010 o 22:45 sa narodil náš Šimonko 3210g a 49cm. Bol som pri tom trosku sa potrapila ale nakoniec to dobre dopadlo a strihal som pupocnikovu snuru. Blizsie vam napise Ivka ked sa vrati domkov. Velmi ju lubkam a velmi sa tesime malemu Šimonkovi.