icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sam1234
1. feb 2013

@drobca07 ahoj tak mrcha prisla teraz rano tak s testikovania nebude nic no co uz ☹ a dalsia dufam ze uz nebude 1.3.2013 a snazime sa 4 roky a 9 mes.

drobca07
1. feb 2013

@sam1234 ochchch, to je sviňa jedna ☹ ja pevne verím, že prichádzajúce slničko a jar všetko zmenia a naše "vajká" sa konečne dajú dokopy s "kamoškami spermoškami" lebo ináč dostanú!!!!

@zora256 5.2. baran Zora -10mesiacov
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov

@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

sam1234
1. feb 2013

@drobca07 no to dufam uz by bolo nacase a toho 1.3 ma mm narodky to by som mala pre neho pekny darcek

drobca07
1. feb 2013

@sam1234 júj tak to by bol fakt pekný darček 🙂 ...ja sa tiež presviedčam, že do mojej 30-tky v apríli si dám ten najkrajší darček 😉 🙂 ...snáď ma už po 10rokoch niekto tam hore vysliší a dopraje mi všetky tie nevoľnosti, grcky, opuchnuté nohy a ruky, veľké bruško, pôrod, uplakané a pokakané bábätinko 😉 🙂 🙂 🙂 po ničom inom moje srdiečko nepiští 🙂

zora256
1. feb 2013

@renitri ĎAkujem🙂Nuž presne do rána aj ms došla :-/,ale už mi je dobre,nebolia prsia a aj podbruško tak nebolí 🙂

zora256
1. feb 2013

@sam1234 Ahoj!To mi je ľúto,že už tak dlho sa snažíte a nič ☹.TAk sme dve ktroým dnes ráno došla ms :-/.Takže sa mi začína 11mesiac snažneia malý sa nám podaril na 3,5roka snaženia a narodil sa na 4rok náš manželstva od svadby sme sa nechránili...A aj po pôrode max. 7 mesiacov čo som brala Hak a od vtedy zas nič.Je to smutné,že tým čo chceme detičky to nejde a mladým babám ktoré si len tak vyhodia z kopýtka,prídu domov tehotné ☹.Čo už oto viac si aspoň vážime naše detičky a ľúbime,neboj čo chvíľa budeš tehu ani sa nenazdáš.a berieš niečo?Ja som brala Clostilbegyt,ale ten mi spôsobil polycystické vaječníky,tie sa dali časom do poriadku a keď som rpestúpila k druhémut erajšiemu ženskému a ten mi dal Duphaston po vyšetrení muža keďže mal 50% len zdravých spermií a po pol roku z ním som otehotnela myslím z liekom.A po pôrode sa mi vytvoril polycystický vaječník zas ten mi na preventívke povedal lekár tak mi dal Hak a vlani v marci som vysadila Hak,a začala brať zas Duphaston,le zatiaľ nič a to sme sa v januári snažili jak besný asi to porebuje kľud a len sexovať keď máme chuť a nie nasilu,len kvôli otehotneniu...

zora256
1. feb 2013

@drobca07 Ahoj!Tak mne na ms napíš od 28.2-7.3. je termín ms,hoc dúfam,že sa zadarí,ale tak sa dopredu nedá povedať,či sa zadarí...Keďže aj dnes došla a moc sme sa snažili 😢

zora256
1. feb 2013

@drobca07 Ahoj!Moc Ti prajem aby sa Ti si želanie čo najskôr splnilo a každej snažilke rpajem také uplakané pokakané bábätinko ako si napísala 😀 z celého srdiečka prajem každej krásne a zdravé bábätko 😉

drobca07
1. feb 2013

@zora256 to je mi úprimne ľúto keď ste sa toľko snažili ☹ ...ale ako som už písala, snáď slniečko a prichádzajúca jar spravia svoje a bociany budú lietať hore-dole ako šialené 😉

@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -10mesiacov

@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

zora256
1. feb 2013

@drobca07 ĎAkujem moja 🙂Kiežby to tak bolo 😉 Ale aspoň mi je lepšie čo sa týka hormónov 🙂

drobca07
1. feb 2013

@zora256 veď to...to /ne/čakanie na mrchu, potom tie príznaky pred ňou, že nevieme a pritom dúfame, potom príde hnusná mrcha už po neviemkoľkýkrát ale aspoň sa telu uľaví....a pokračujeme ďalej....a nevzdávame sa..... 😉

zora256
1. feb 2013

@drobca07 Veru tá úľava od všetkého je ako vykúpenie,presne ako pôrod 🙂Ale ideme ďalej a nevzdáme sa nádej umiera posledná 😉

renitri
1. feb 2013

Baby... Najvacsi sok v mojom zivote ;) boli sme na sono a srdiecko bilo krasne lenze nie jedno ale rovno DVE ;) takze cakame dvojicky ;) 6+1tt obe mali 4,5 mm.

sam1234
1. feb 2013

@zora256 ahoj ja neberiem nic ale brala caje , macu a kyselinu listovu a mm berie vitaminy a caj lebo u neho je problem
ale za dva tyzdne pojde na nove vysetrenie tak uvidime ako to dopadne. on uz ma dieta s prveho manzelstva doktor mi povedal ze to nic neznamena.

renitri
1. feb 2013

@zora256 tak dosla predsa mrcha jedna ?? ☹ mrzi ma to... ale aspon ta nenatahovala jak minule... a dufam, ze ti sprijemnim dnik mojou spravickou 🙂 cakame dvojicky 🙂

sam1234
1. feb 2013

@renitri to by som aj ja bola v soku ale bola by som stastna 😀

renitri
1. feb 2013

@sam1234 som neskutocne stastna 🙂 som na koze revala jak mala od stastia 🙂

zora256
1. feb 2013

@sam1234 Ahoj!A tvoj muž má aký problém?Môj má zo spermiami,len 50% mal v roku 2010 životaschopných lenže ten môj enchce brať nič a ani na ďalšie vyšetrenia chodiť ☹takže je to len tak možno už aj menej šance,ale čo narobím,môžem len dúfať,že sa ešte jedno snáď zas zadarí,keďže i napriek tomu máme syna,tak verím,že aj druhé bude,je len otázka času.Prajem vám aby tvojmu mužovi tie čaje a vitamíny zabrali 😉
@renitri Vau tak to je teda šok,čo?No vidíš po dlhom sanžení rovno dve sa vám zadarili 🙂Toľké šťastie,moc sa teším svami 🙂A dvojváječné či jedno?

renitri
1. feb 2013

@zora256 no veru sok... nvm..na to som uz nemala sancu sa spytat lebo som bola mimo 😀 ale ak su dva gestacne vaky tak asi dvojvajecne ne ? abo ja nvm.. o tyzden idem zas, tak sa spytam...ale sranda ze minuli tyzden iba jeden vacok a prazdny a teraz zrazu dva s dvomi srdieckami 🙂

zora256
1. feb 2013

@renitri Tak to je teda sranda,ja by som bola asi zamdlela 😀hoc by som sa aj tešila 🙂Tak aj ja si tak myslím,že keď majú osobitne vaky ako vidno na sono snímkach tak sú zrejme dovojváječné,no fajn,tak by mohli byť aj dievčatko aj chlapček razom 😀Moc Ti prajem aby bolo všetko ok a zdravučké 🙂

alicek14
1. feb 2013

@renitri jeeej moja tak to ti srdence blahozelam k dvojnasobnemu stasticku 🙂 no ja idem na ultrazvuk v pondelok tak som zvedava aj sa bojim nech je vsetko v poriadku. no je to sranda a ty si z dvojiciek alebo tvoj manzel? lebo ja som z dvojiciek a manzelova babka bola tiez z dvojiciek tak uvidime 😀

renitri
1. feb 2013

@zora256 no vela mi nechybalo 😀 nastastie bol mm so mnou... moc sa tesim 🙂 ved uvidime..hlavne aby boli zdrave 🙂

renitri
1. feb 2013

@alicek14 dakujem 🙂 nie neni som a ani mm... V rodine jedine babkin brat mal vnucence dvojicky... ale to je podla mna daleka rodina... Nooo tak u vas to moze tiez vyjst 🙂 u nas je to o to vacsi sok, ze je to prirodzene a rovno dve 🙂

sam1234
1. feb 2013

@zora256 moj ma 20% a robili mu to 2010 tak uvidime ci sa to zlepsilo alebo nie. moj tie tabletky je ako cukriky 😀 hovory ze su to mňamky 😀 a ani moj moc nechce ist na vysetrenie ale musi lebo som mu povedala ze od neho odidem ak nepojde tak radsej suhlasil. aj ja dufam stale ze raz hadam nieco zaberie

zora256
1. feb 2013

@renitri A čo tvoj muž dostal sa k slovu 😀?
@sam1234 Neboj iste sa zadarí🙂.Ja som tu čítala raz takú tému,že chlap mal len 1% a zadarilosa im 🙂

renitri
1. feb 2013

@zora256 No tak bol v soku ako ja..ale vsetko zvladol skvele..lepsie ako ja 🙂 ja som bola uplne mimo 🙂

fidka21
1. feb 2013

@renitri jeeeej gratulujem to je super spravicka tak vela zdravicka prajem 🙂 🙂

renitri
1. feb 2013

@fidka21 dakujeeem 🙂

fidka21
1. feb 2013

@zora256 to ma mrzi, ze ta svinucha prisla ale ta ponatahovala zasa 😠 😠 ale zasa na druhej strane treba nabrat novu silu a ist dalej jedneho dna sa to podari uvidis 😉 ja uz tiez nedufam zeby to tento mesiac vyslo ani ma nic neboli ani nic takze uz len cakat na hnusobu kedy sa jej uraci 😠

tusinka
1. feb 2013

@fidka21 manzel este nebol, sme sa dohodli na februari...a to spinenie- pokracuje aj dnes a nie, doteraz som nic take nemala ☹ je mozne, ze to je uz "predzvest" mrchy, ale ta ma termin az 8meho...