icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tusinka
1. feb 2013

@renitri gratulujeeeem...😉 😉 😉

drobca07
1. feb 2013

@renitri 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dvojgratulácia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 fantastická správička júúúúúj prekrásne fazuľky, tak už len nech je všetko ako má 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ellis21
1. feb 2013

@zora256 je tam parížsky krém s čučoriedkami a banánom, je to druhý krát čo som robila tortu, no nejak tie boky sú divné ale ked budem robiť 50 tu tak to bude už lepšie 😀 no výtok mi skončil, trval dva dni a teraz ma bolia slabiny aj nohy, neviem nechcem to riešiť ale aj ja som toto isté mala v oktobri ked som otehotnela, no a ty kedy budeš testíkovať?

ellis21
1. feb 2013

@renitri ja odpadnem, supééééééééééééér, tak to sa fak zlakli toho caru chichichi, velmi sa teším až mi slžička vyšla. 😀

zora256
2. feb 2013

@renitri Veď to verím nám ženám je to ťažšie,keďže ich treba vynosiť a porodiť 😀,tak muži ich majú väčšinou už hotové na hranie 🙂Tak veľa oddychuj aby bolo všetko čo najdlhšie vporiadku 🙂A čo rodine ste ešte rodičom nepovedali?

zora256
2. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Tak nie každého bolí celé ja pred ms keď je tehu,tak uvidíš,moc vám prajme aby vám to vyšlo 😉 .Ale tak mi je teraz už fajn aj optimizmusu mám zatiaľ na rozdávanie kým na nič nebolí som vpohodke,veď v marci to bude zatiaľ len rok,malý sa nám podaril až na 3,5roka,takže zatiaľ to beriem športovo 🙂Až nato,že som moc chcela aby sa mal ským hrať čím skôr chcela som len 2ročný rozdiel,ale čo už o necelých 6mesiacov má 2roky ☹TAkže už to nijak nestihneme,ale tak mi je už aj fuk ekový orzdiel,len nak je aj druhé 🙂

zora256
2. feb 2013

@ellis21 Ja moja testíkovať 😀 teraz nemám čo ms mi včera prišla nečítala si?TAkže testíkovať až keď ms nepríde vôbec 🙂nabudúce.Tak u teba je to nádejné 😉 TAk už mám aj skúseností zt ehu viac než ja 🙂ja som len jedinýkrát bola tehu a aj to som sa dozvedela až v 5tt 😀.

zora256
2. feb 2013

@ellis21 A tá torta musela byť chutná a ten parížský krém je aký?

ellis21
2. feb 2013

@zora256 no to ma mrzí, že mrcha došla, nečítala som len som to tak rýchlo prebehla. No ja som teraz 16DC a som nafúknutá´ako balon. Pobolievajú ma slabiny, tak neviem či to je už PMS alebo žeby sa zadarilo? No nechám sa prekvapiť, teraz tu asi týždeň nebudem idem s malým do tej nemocnice v pondelok. No a ten krém je čokoláda a šľahačka a ešte maslo, je to akoby čokoládová šľahačka. Je to mňamnka. To som robila pre známu ale som sa okašlala, bola som s ňou dohodnutá, že mi dá za ňu 30 eur, ved len material ma vyšiel 50 a kde je ešte robota. No a ona súhlasila a ked si dnes prišla pre tortu tak mi dala 8 eur, že viac nemá, skoro ma porazilo. 😠

ataner81
3. feb 2013

@renitri Renčuš to je fantastická správička a dvojnásobné šťastie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Veľká gratulka k dvom fazuľkám 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
3. feb 2013

@ellis21 tak predsa ťa vyhodili?! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 To je na nervy 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Ale ako som ti už písala, bude dobre. Týmto sa to všetko v podstate vyriešilo. Ty sa teraz plne sústredíš na malého a jeho uzdravenie, medzitým budeš vedieť či si alebo nie si tehu. Ak áno, rovno PN. Ak nie, tak si môžeš začať hľadať novú prácu, písať žiadosti, obvolávať a zatiaľ piecť tortičky na zákazku. A tej známej by som to nedarovala 😠 😠 😠 😠 Otravovala by som ju do vtedy, kým by nezaplatila. Drž sa moja 🙂

ataner81
3. feb 2013

@alicek14 blahoželám moja k // 🙂 Hneď nám tu hoď fotečku 😉
@zora256 @sam1234 takže tá sviňucha došla 😠 😠 😠 😠 😠 To je na porazenie. Ani u mňa si tá bosorka nechce dať 9mesačnú pauzu 😠 😠 😠 😠 😠

typa
3. feb 2013

@ataner81 ahoj,som na Teba v piatok myslela,ze ci nepojdeme iba my 2,ale nezbadala som,ci si tu bola. Ved sa dufam uvidime 🙂

ataner81
3. feb 2013

@typa ahoj moja. Nebola som tu v piatok lebo som bola upratovať byt po prestavbe a potom u kamošky a večer u mamy. Škoda, mohli sme sa spoznať. Ale Evička vravela, že keď sa jej malý uzdraví, tak dáme stretko 🙂

typa
3. feb 2013

@ataner81 Tak si mala nabity den 🙂 Budem sa velmi tesit. Rada Ta spoznam 🙂

ataner81
3. feb 2013

@typa aj ja sa veľmi teším 🙂 Koníkovské rande sú super 😉

zora256
3. feb 2013

@ellis21 Ach moja,to mi je fakt ľúto....Veď v tejto dobe ani tácku koláčov nedostane nikde za 8eu,nie to tortu,ja by jej nedala :-/Veď keď si niekto objedná tak nak si odloží peniaze nie na to čo si objednal...A dá Ti zvyšok,vôbec pozdejšie?Či nevravela nič?Tak to máš dosť ďaleko ešte do ms :-/ aby si zistila ako si natom.Ja som len 3dc,tak ešte neriašim,dnes som sa roadne vyplakala aby muž pochopil ako ma duša bolí za ďalším dieťatkom...A zatiaľ to zabralo je ochotný brať E vitamín po výplate,čiže od 11.2.tak som zvedavá...A či sa aj bude snažiť ako má.Keďže vtom čase len to bral ale zabralo lebo máme malého,tak moc dúfam,že aj tentokrát zaberie 😔 ,lebo nič iné nie je ochotný podstúpiť preto aby ma urobil šťastnou ☹.
Ozaj a malému skoré uzdravenie prajem a nech všetko dobre dopadne 🙂
@ataner81 Ahoj!TAk aj tebe už došla ms?A čo bola si na sone či vašetrení čo si písala,že na 1dc máš ísť alebo zle sa pamätám?

ataner81
3. feb 2013

@zora256 nie moja. Ja mám ešte minimálne 10dní do mrchy ale určite príde ☹ Potom hneď v 1DC idem do CARu

zora256
3. feb 2013

@ataner81 TAk držkám palčeky aby bolo všetko podľa tvojho želania 😉

ataner81
3. feb 2013

@zora256 ak by to bolo podľa môjho želania, bola by som tehu ale to nie som ☹ 😢 Snáď mi CAR pomôže

zora256
3. feb 2013

@ataner81 Ahoj!Viem ako sa cítiš,moja ešte nič nie je stratené,keďže ešte ms nemešká,snáď už aj si tehu,uvidíš či príde ms,alebo nie,moc Ti prajem aby si bola aby ste nemuseli do Car-u 😉 Z celého srdiečka vám to prajem....

fidka21
4. feb 2013

@tusinka aha no tak uvidis este stale mas nadej kym to nie je mrcha nic nie je stratene vela bab malo takto spinenie a boli tehotne 🙂 tak aspon, ze manzel ti nerobi problemy a chce to riesit my este pockame par mesiacov a ak to nevyjde tiez zajdeme za doktormi 🙂

fidka21
4. feb 2013

@zora256 dakujem ale naozaj si nemyslim, ze to vyslo moj 6 zmysel mi to vravi 😀 😀 tak tak spravne vidim, ze si nabrala novu silu a ides dalej to je super treba verit, ze to vyjde drzim ti silno palce😉 no ono vies asi sa vobec neoplati planovat, ze chces tolko a tolko deti a nie to este aky vekovy rozdiel budu medzi sebou mat to vychadza len takym co im v zivote vsetko vychadza 😠 cloveka to vie vytocit no ale co narobi niekto musi byt aj taky co si musi vsetko pretrpiet kym nieco dostane a dosiahne...

simonkato
4. feb 2013

Ach babenky moje ja to svoje telo vobec nechapem ako sa o mimco uz nesnazime tak na hnustna mrcha si pride kludne i o tyzden skor tak z 42dc sa mi cyklus skratil na 21dc no co je lepsie je mi z toho uz do placu ved od kyretu uz mam skoro 7mesiacov kedy sa mi da ta chronta do normalu.Neviem co robit gyndosovi ist hm co z toho ked hormonalne ma liecit nemoze asi si len zvyknut ze ta chronta mi moze pris kedy kolvek 😖

fidka21
4. feb 2013

@simonkato ja ta uplne chapem ja uz mojmu telu tak isto neverim ako keby nam to robilo naschval a o mrche ani nehovorim 😠 😠 musis byt trpezliva ono sa to casom znormalizuje mne po kyrete pre istotu vobec neprisla az s vyvolavackou a potom len s hormonmi a uz tomu je asi 11 mesiacov teraz som ich uz vysadila a uvidim ci mi pride aj bez nich...ty mas aspon tu vyhodu, ze ti chodi 🙂 a preco nemozes brat hormony na upravu cyklu?

simonkato
4. feb 2013

@fidka21 lebo mi to neskutocne skodi na pecen a mam pak hrozne hodnoty doktor povedal ze hormony bude do mna davat az ked budem tehu a bude to nevyhnutne .

fidka21
4. feb 2013

@simonkato aha a neskusala si bylinky?mysi chvost je vraj dobry na upravu cyklu alebo alchemilka..

simonkato
4. feb 2013

@fidka21 ja vobec nie som na caje alchimiku som pila ale este horsie som krvacala aj tri krat do mesiaca

franica
4. feb 2013

@simonkato každopádne by nebolo zlé, keby ti ten cyklus dal aspoň ako-tak do poriadku, v takomto rozmedzí že 21-49 by to fakt nemalo chodiť. Aj ked sa teraz nepokúšate, do budúcna to bude základ mať plus-mínus pravidelný cyklus, aby to bolo nejaké predvídateľné...

simonkato
4. feb 2013

@franica Zuzka ja som si toho vedoma aj mna samu to skre ze si chodi ako sa jej zachce musim za gyndosom skocit ked mi skonci aj tak som mala ist na prehliadku po pol roku a mal mi schvalit snazilkovanie podla vysledkov.