icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

mishutka
27. nov 2009

lucik.tak pracuj 😀

mishutka
27. nov 2009

Mě chutná asi vše jako vždycky ale lidi mi smrdí víc!!!! 😅

doli1
27. nov 2009

sníh mohu tak týden potom už mě leze na nervy.jsme na moře jako stvořená.
chutě na sladké a jest toho moc nemohu prckovi to nechutná maso,salámi,párky ty jsou nejhorší bléééééééé,nic kyselého,ovoce a zelenina jen něco málo.mám ráda jogurty,sýry,pomeranče,okurky-salátovky,špagety,rýži a sladké.říkám že to bude pěkný rozmazlenek když už ted si tak vybírá co bude jíst a nebude

lubka89
27. nov 2009

ahojte tehulky🙂

aaadus
27. nov 2009

lubka ahoj 🙂
lucik... přesně tak pracuj pracuj 😀

lubka89
27. nov 2009

ahoj ako? ja celkom fajn len sa trosku bojim

lucik...
27. nov 2009

vy ste teda hodný... nutit mě pracovat 😀

blanka.k
27. nov 2009

Adus - a kde jste nakonec byli? My právě nikam nejezdili, po svatbě jsme byli poprvé v hotelu a u moře (16 dní Ibiza 😉 ) a moc se nám to líbilo, po 9 letech konečně normální dovča, AI, nádhera. jsme si říkali, že letos už bude mimčo, tak jsme si to tam užívali. A letos prd, mimčo nikde, tak jsme se dohodli, že je třevba vypadnou z práce než zmagoříme a užít si to. Když nejde mimčo, bude dovča... a ejhle, najednou to mimčo šlo 😀 😀 😀 Takže já jako podpůrný prostřeek na početí doporučuji si vybrat dovču snů a začít se na ni těšit, mimčo to naštve a hned je tu 😀 😀 😀
Vladka - já jsrm ani nevěděla, že jsem těhu, a bya jsem v hodpodě, kde si vždycky dám nakládaný hermelín a 3, 4 Kofoly, dojdu tam,.. a dala jsem si 1 kofolu a těstoviny a šla domů. kluci se smáli, co mi je 😅 Další den v práci jsem šli na oběd a já nadávala, jak tam smrdí cigarety (ještě víc než obvykle, já na ně nadávám pořád), a asi první 3 týdny po objevení // jsem nejedla čokoládu, kterou sjem předtím jedla ve velkým. Ale už mám asi měsíc všechny chutě zpět, akorát jsem hodně citlivá na jakýkoliv pach (v MHD, v kuchyni,...)

michalag
autor
27. nov 2009

baby, chvilku tu nie som a uz nestiham docitat 😝 😀
no tak ja mozem jest vsetko od masa, cez ovocie az sladke 🙂 ... zatial mi nic nesmrdi 🙂

blanka.k
27. nov 2009

Lubka - proč se bojíš? jenom nějaký pocit nebo máš problémy? 😉
micha - já nějak nemůžu ovoce, zeleninu a ml.výrobky, furt bych seděla na WC 😅

aaadus
27. nov 2009

blanka v únoru jsme byli v Thajsku na 17 dní - nádhera, ochutnala jsem kdejaké mořské potvory, levno (úplně všechno - jídlo,oblčení), krásná příroda, milí lidi). a v srpnu jsme zase byli v Norsku na poznávačce - ještě větší nádhera. a to jsem trucovala že tam nechci, že chci zase k moři a ke škodolibosti manžela jsem musela uznat že to bylo fajné 😅

aaadus
27. nov 2009

mě taky moc ovoce nešmakuje, jedině jahody a maliny (ale ty ceny 😠 ) tak si aspoň kupuju 100% šťávy

lubka89
27. nov 2009

no preto lebo som este nic nepribrala a uz som vv 16 tt

cumelila
27. nov 2009

blanka tak mi pošli sem do pošty tvoj mail a ja Ti to prepošlem

blanka.k
27. nov 2009

Adus - Norsko musí být nádherné..to nás napadlo, když jsem zjistila, že kvůli práci můžem na dovču po 8.10... ale to je na sever už pozdě :( Můj muž by totiž neměl jezdit k moři kvůli kůži, tak jsme chtěli tu Dubaj, ale za tu cenu jsme měli 2x delší pobyt v DR přes něm.cestovku 😅 Ale teď máme bublinu a já se těším, že zítra po víc než čvrt roce se dostanu dál než do cenra Brna.... pojdeme 60km k rodičům 😀 Ti budou koukat na přepadovku 😀 😀

evka444
27. nov 2009

no akurát som sa prihlásila a zbadala som že máj 2010 tak aj ja patrím k vám

xxx.klarka
27. nov 2009

Holky, tý jo vy jedete, to se snad ani nedá dočítat 😀

Já byla u zubařky pro razítko do průkajdy a vyvrtala mi starou blombu a dala novou. Pak rychle na poštu, do Lidlu a pak globus, nakoupila jsem, vyplácla vše co jsem měla v peněžence a jela domů😀 tý jo jsem nečekala že tam nechám tolik, ale zase už mám všechyn dárky na vánoce a i pro děcka na mikuláše.

Lucik... : Neboj, taky pohyby necítím, je ještě brzo. Doufám, že do Vánoc se dočkám. 🙂

Koupila jsem si ovoce a jogurt, tak si na večír udělám salát ovocnej :o))

doli1
27. nov 2009

jé zrovna čtu že xenuška má dnes sváteček tak pokud to nepletu(je nás tu hodně)tak brambůrka má xenušku tak vše nej.

zuzub
27. nov 2009

ahojte 🙂 ako sa máte? tehu týždne pekne pribúdajú 😉 poctivo si vás čítam takže mám celkom prehľad 😀

mishutka
27. nov 2009

My měli dovču zaplacenou od ledna s tím, že o mimčo jsme se začali snažit od dubna.
A až to příjde pak to budem řešit 😉 Nakonec nám to vyšlo akorát-mimčo i dovča na Krétě v 6tt 😀

aaadus
27. nov 2009

blanka do Norska se na poznávačku jezdní do konce srpna, pak už je tam kosa - ono teda byla už v tom srpnu 😅
lubka v klidu, já měla v pondělí konečně kila nahoře a dnes jsem se vážila a je zase dole. ale prcek roste takže se tím nestresuj. to příjde. každý přibírá jinak
evka ahoj. v kterém jsi tt? kdy máš termín?

blanka.k
27. nov 2009

Lubka- co mám nějakou křivku přibírání v těhu průkazce, tak tam je, že do 20tt prostě některé nepřibírají. 😅 Já taky na min.kontrole měla o 1,5kg míň než před těhu a na další jsem přibrala 3,5kg a to se mudr. zas zdálo moc, si člověk nevybere 😀 😀 😀
Evka - vítej

aaadus
27. nov 2009

mishu my už jsme taky byli na dovče 3 - 22 jsme se vrátili a 24 jsem objevila // 😀

cumelila
27. nov 2009

BLANKA mala by si to mať v pošte...potom mi daj vediet či sa podarilo 😉

blanka.k
27. nov 2009

Cumelila - díky, jdu na to 😀

doli1
27. nov 2009

já byla na poznávačce na sicilii no nádhera.to bych chtěla ještě jednou za žit.vřele doporučuji ale jet te v červnu pak už se tam nedá vydržet přes to horko.horší je že s prckem už se na poznávačku jen tak nedostanem ale neva odrodíme,vychováme a vyrazíme 😀
evka444 vítám tě tu mezi námi.dnes je nás tu hodně tak jedem jak draci 😀

evka444
27. nov 2009

Blanka.k dakujem za privítanie ešte sa tu neviem velmi otientovať no snažím sa 🙂

lubka89
27. nov 2009

dufam ze je krpec v pohode 🙂 este som nebola od 8tt na sono🙂 a vy ete necitite pohyby ja uz ano🙂

evka444
27. nov 2009

aaadus ..... ja som teraz v 15tt a termín mám 22. mája

blanka.k
27. nov 2009

Doli - poznávačky, to je moje, jsem jezdívala se setřenokou, před rokem jsme byli v Benátkách (no neberte letenku za 1,- 😀 ) a jinak jsme jezdili od jara do podzimu na jednodenní výlety a exkurze s jedním muzeem, na září jsem se těšila na 2 krásné a prd 😅 Tak teď tak 6 let pauza, abychjak říkáš odrodila a odchovala 2 nové cestovatele a pak šup po krásách českých a moravských 😀