icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
7. apr 2010

Lenok super, gratulujem 🙂 Áno, tie prvé kopnutia sú ako bublinky v brušku, šteklenie, alebo mne to prišlo ako keď máte svalový tik (napríklad pod okom ak zvyknete mávať) 🙂

manee
7. apr 2010

ahojte zienky....ja som este teraz volaka ochrapkana, asi na mna lezie volaka chorobka. My sa chystame tiez na vybavicku do polska, ale nie na trhy, ale do obchodov. Ja tym trhom volako nedoverujem. Ked dopisem, hned si idem objednat tie nadherne popisane bodiky aj mamatricko, nech som riadna imizovka - mojim detom v skole sa to bude isto pacit 😀
no a co sa tyka toho spievania, ja uz uspavanky nahlas a aj rozpravky citam! Ze nech si dieta zvyka na ten moj akoze spev, lebo keby nebolo pripravene, tak by isto stale plakalo z toho mojmo akoze spievania

lenok
7. apr 2010

Baby, tak teraz si pripadam ako hlupana...
To bolo ono??? 😲 😲 😲
Ja som hned polozila Martinovu ruku na bruseno, rekuze, stary, cit... male kope... 😀 a potom som mu povedala, ze to sa mi prdy prehanaju po crevach, tak bol sklamany 😠
Ty koki, to fakt?
Na... tak ste ma cil rozplakali ... ale dakujem vam za to...
😢 😀 😀 😀

amadora
7. apr 2010

Lenok prečo? Toto som nepochopila 😅 Prečo si sa rozplakala? A inak on to ešte cítiť dosť dlho nebude 😅 Zatiaľ máš to privilégium len ty 😉

manee
7. apr 2010

lenok, aj ja scem take prdy ako mas ty!

lenok
7. apr 2010

😀 😀 No, sak od dojatia.. moja.. sak ja teraz placem, aj ked smeti vyhadzujem, lebo.... sak su od nas.. 😀 😀

rosannar
7. apr 2010

ahojteeeeee....ako sa tu máte? 😀

ikon
7. apr 2010

lenok to uz pocitujem aj ja niekolko dni...ale v podstate sa to este neda povazovat za prvy pohyb...ten spoznas celkom urcite ked dostanes " kopanec do brucha"...to je PP!

lenok
7. apr 2010

Jaaaj... Ikon.. ja mam co robit aj pri tomto cudu 😀 Som steklivec od narodenia, takze trpiiim 😀 😀 😀

lenok
7. apr 2010

A mozno este clanok pre tie, ktore maju aspon trochu radi bylinky, ako ja... 😉

http://www.tehotenstvo.snadno.eu/Bylinky-v-teho...

silvika
7. apr 2010

ja sa hlasim z poradne peta este neprisla co? babo sa hybalo, srdce bilo, vzali mi krv na porovnanie s minulymi to budu tie tripple testy a vysledky mi zavolaju. o mesiac idem na ten morfologicky utz tak by sme mohli vediet pohlavie potom. 😝 cize zadna veda akurat sme sa nachodili

manee
7. apr 2010

lenok, teraz si tym clankom o rybickach rozplakala ty mna... 😅

renatka9
7. apr 2010

lenok, tak to gratulujem... ja sa tých kopancov neviem dočkať, ja si ešte ale budem musieť asi počkať. áno, ja som si kúpila tie za 39€, ale mali tam nový tovar, tak ich tam mali veľa. a vraj trikrát do týždňa nosia tovar, takže super. ja som sa tiež pokúšala navliecť 34, ale dala som ich asi tak po kolená. ale za to 36 sadli ako uliate a nikde netlačia a ešte sa aj super naťahujú.

baby môžete mi niektorá vysvetliť ako je to s tou krvou? ja o tom nič neviem, tak by som chcela byť poučená...

lenok
7. apr 2010

Jaaaj... Maneee... tak sa vyrev, mojaaa... ja uz to mam za sebou 😢 😀 😉

fiorea
7. apr 2010

amadora... tak male aspon vie, co ho pri tebe caka, ked nebude posluchat 😀 nech si zvyka na disciplinu 🙂

manee... na trhy zatial nejdem na vybavicku, my tam ideme s nasimi ako kazdy rok nakupit straasne vela kvetov do zahrady a na okna. nasi maju obrovsku zahradu a kazdy rok tam chodime na nenormalne lacne kvety, kriky a tak 🙂 mam to velmi rada, vsetko take vonave, farebne 🙂 ale ked tam budem, hadam uz aj poobzeram, co maju pre tehotne a pre mimina. Aspon pre taky prehlad.

Uz sa velmi tesim na tie pohyby, mozno mi konecne dojde, ze som FAKT tehotna 🙂 Lebo inak sa stale musim divat na foto zo sona, ze naozaj vo mne nieco rastie 🙂

lenok
7. apr 2010

Fi... mne to bublinkovanie doslo az skoro po tyzdni... 😝 no mozem sa hanbit... 😲

fiorea
7. apr 2010

lenok, co sa mas co hanbit. dobra si, ked to uz tak skoro citis 🙂 frajerka... 😎

lenok
7. apr 2010

Som si myslela, ze to ten zemiakovy salat zauradoval 😀
Asi preto, ze som chuda... neviem... ale je to svetove 😀

manee
7. apr 2010

lenok, ked spomynas ten salat, idem si aj ja dat, mozno mi aj babo zabublinkuje... 😀 😀 😀

alenkam.
7. apr 2010

fi.. ako si vlastne dopadla u mudr. babjaka.. ved si sa potom vobec neozvala... 😠

fiorea
7. apr 2010

mas recht alenkam 😕 neozvala som sa. nevdacnica jedna 🙂
bola som tam v tu stredu a vsetko dopadlo super. zobral ma bez problemov a bol neuveritelne mily. bola som asi 17. v poradi, ale vsetko mi vysvetloval a ukazoval, ako keby som bola jeho 1. pacientka v ten den. bolo tam strasne vela zien, takze sme na 2 hodiny odisli a este potom sme hodinu cakali. ale nevadi. viem, ze si mi radila ist skor, ale mne sa z roboty podarilo odist az o tretej. boli sme dnu aj s drahym a neverili sme vlastnym ociam, ako sa male krutilo a hybalo 🙂 dal nam aj foto.

pusinqa
7. apr 2010

renatka žiadna veda ak máš ty krv rh neg. a manžel rh poz., musia ti 3 krat v tehu vziať krv na protilátky a podľa výsledkov sa zariadia a podľa toho čo bude mať bábo keď sa narodí
pri malej kvôli tomu musel mm na krv k ženskému, lebo sme nemali na papieri jeho skupinu a faktor, a dobre bol z toho paf že má ísť na kvr, chlapi, ale potom pôrod zvládol v pohode, to pochopíš?
silvika fajn že všetko ok

fiorea
7. apr 2010

uz som ani neverila, ze sa ho podari zmerat, ale nakoniec dr. zistil, ze NT je 1,4 a male ma aj nosovu kosticku. z profilu bolo vidiet taky maly nostek 🙂 pekny zazitok to bol. na take sono by som chodila kazdy tyzden 🙂

amadora
7. apr 2010

mňa Majko najviac kopal keď som ležala na chrbte, to som mala brucho vpadnuté dnu a asi mal málo miesta alebo čo, alebo som to nejako viac cítila 🙂

pusinqa
7. apr 2010

inak tehotenstvo je veľká zábava ja som si dnes cestou z práce zahrala adrenalínovú hru: hodíš tyčku v centre mesta alebo nie? čo ma každým krokom napínalo, reku bude hanba. doletím domov, že už môžem a nič, zrazu pohoda. neporazí ťa?
lenok nám sa už minule tak zlato zadarilo, že mm dal večer pri telke ruku na bruško a malé ja to zatiaľ cítim len ako také divné pnutie ale fakt voľačo urobilo, nie je to ešte taký typický pohyb ako píše ikon, tak bol mm na mäkko, ale odvtedy sa mu to už nepodarilo 😉

pusinqa
7. apr 2010

fio tak samé dobré správy
amadora to si si asi priľahla dutú žilu a malý protestoval 😀

amadora
7. apr 2010

Pusi asi tak 😀

A ja si myslím že normálny pohyb to je, akurát že bábo je ešte malé a medzi maternicou a brušnou stenou je ešte miesta tak to nie je cítiť tak intenzívne. Veď čím bude bábo väčšie, tým aj kopace budú viac cítiť a vidieť 🙂

svet1
7. apr 2010

Caute babulky,
prave som sa vratila z obeda... a urobila som riadnu blbost - isla som po schodoch! Sme sice len na 2. poschodi, ale uz na prvom otoci sa mi tak zatocila hlava, ze som sa musela chytit zabradlia. Nebolo to prijemne... a vydrzat to uz az hore... 😖

bamb27
7. apr 2010

jeee... vy uz normalne bruskujete a citite buuublinkyyy... to je parada... ja len citim ze ma v brusku nieco fajn tlaci a neviem ci mimi ci nejake spodiny urcene na export, ci aj aj... tak by som si s vami rada dneska pisala, ale mam taku krepu pracu az ma z toho hlava boli. Mam vymysliet vyjadrenie v anglictine, no problem je ten ze to nie som schopna sformulovat ani v slovencine a normalne som z toho zufala.. ale obetovala sa jedna kamoska na skype, ktora zije v australii ze pomoze s prekladom, ale slovensku omacku musim nevyhnutne vymysliet sama 🙄 ..tak sa snazim, naozaj velmi, az sa mi z hlavy pari