icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
21. apr 2010

stojdulka... a od kiaľ si si to objednávala?

andreaerdna
21. apr 2010

stojdulka, vydrz, sono hadam ukaze a za usetrene peniazky z testov si kupis nieco pekne 😉

andys11
21. apr 2010

ahojte baby!
tak ja som to uz vcera nevydrzala a sli sme na Kosicku do tehu obchodu a tak som tam zahucala, ze aaaaaazzzz!!! 😝
Kupila som si jedny rifle, dalej biele perfektne riflove gate a take sportove 3/4 nohavice, strasne pekne, navyse mi to dobre sadlo, co je u mna obrovsky problem, lebo som vysoka, takze potom uz len prehovorit manzelika, ze tie sialene prachy za to proste musime dat a mam to doma v skrini 😀.... bodaj by som si mohla niektore veci len tak objednat cez net, ale u mna to neprichadza v uvahu. V zivote mi nic nebolo dobre, co som si z netu objednala, co sa tyka nohavic... 😝
Zajtra bude tyzden, co som bola na trippletestoch, s krcmi v bruchu cakam a dufam, ze mi nikto nezavola.... 😲

stojdulka
21. apr 2010

renatka....z pl...cez alegro
andrea...akosi na mna dolieha stres, bude to asi tým že sa pomaly blížia týždne kedy sa to už bude dať zistiť i na usg...vám ktoré čakáte prvé bábo to nepríde tak dôležité no u nás je to iné 😉

andreaerdna
21. apr 2010

stojdulka, verim ti, chcelo by to chlapa 🙂

renatka9
21. apr 2010

stojdulka a môžeš mi na to poslať link? nech aj ja môžem kuk. 🙂

inak s tým pohlavím máš čistú pravdu... ja si len želám, aby to bolo zdravé a teším sa aj na chlapca aj na dievčatko...

magdalenocka
21. apr 2010

baby ani ja este necitim...sice pred styrmi dnami som citila akokeby mi cez brucho nieco preplavalo a potom este raz ale odvtedy nic...
a mne vsetci hovoria ze budem mat babu/muz chce chalana/, lebo moja plet no hroza...same cervene vyrazky...som myslela ze v tehotenstve opekniem a opak sa stal...ale mozno to bude aj tym ako sa prezieram sladkostami 🙂

renatka9
21. apr 2010

stojdulka... tak ale asi to teda bude chlap, keď spomínaš to zlepšenie pleti 😉

stojdulka
21. apr 2010

renatka link je: http://moda.allegro.pl/78024_spodnie.html
ved aj ja chcem aby bolo zdravé to je jasné, no aj tak sa stresujem čo to bude a hlavne ako to strávim kebyže by to mala byť dievča...vééééľmi chcem chlapca 😉

andreaerdna
21. apr 2010

moja plet byvala premenliva, dva tyzdne pohoda, dva tyzdne zapalena, mesiac pohoda, mesiac zapalena. Teraz je to trosku lepsie, ale pred dvomi tyzdnami boli dva tyzdne zle. Takze neviem tak ci tak 🙂

kamilakd
21. apr 2010

ahojte dievcata nemate zaujem kupit novy nepouzivany monitor dychu snuza go?s blockom.zakupeny 17.2.2010 mame dva jeden som kupila a jeden sme dostali....info cez IP

andreaerdna
21. apr 2010

stojdulka - ocova sestra mala 5 dievcat a strasne chceli chlapca uz po druhej dcere... a nakoniec az siesty prisiel chlapec. Sice tento pristup nechapem, ale nakoniec sa dockali 😀

stojdulka
21. apr 2010

ja neviem či skvalitnenie mojej pleti mám pripísať tomu že verím povere a bude to chalan a to som si vsugerovala alebo tomu že odkedy som tehu ešte i vôna sladkého mi robí zle...čokoládu som ešte od začiatku tehu nemala v ústach, skôr sa mi chute obrátili na ostré...normálne sa musím kontrolovať, inak by som iba pikantné jedla 😀

jaky lejak sa u nás spustil...ani som sa nenatešila zo slniečka ☹

stojdulka
21. apr 2010

andrea nestraš ma takými prognózami, ja už nechcem mať ani štvrté dieťa 😖

andreaerdna
21. apr 2010

stojdulka, tak este aj tie chute potvrdzuju chlapca, lebo ze ked mas chut na sladke a sladke a sladke, tak to bude dievca, a naopak. Tak urcite to bude chalan, akoze to ja hovorim 😀

rosannar
21. apr 2010

andrea...a to máš odkial za tie chute? lebo ja som čokoládu od tehu poriadne ani nejedla.. 😀 a chcem chlapcaaaa 😀

andreaerdna
21. apr 2010

ros, mas ho mat 😀

andreaerdna
21. apr 2010

a celkom tomuto verim, podla kamosiek z okolia to sedi. Len zas ja.... predtym sladke muselo byt, teraz je mi po sladkom blivno v ustach, tak sladkeho podvedome moc nejem. Ale dala by som si 😀 Stanovte aj mne diagnozu 😝

rosannar
21. apr 2010

andrea...jaaaaaj dakujem...si milá....ale ak to tak nebude, tak si ma nepraj!! 😀

rosannar
21. apr 2010

andrea....no poviem tak že najprv to vyzeralo byť na dievčatko ale bude to pravdepodobne chlapček 😀 😉 môže byť?

andreaerdna
21. apr 2010

iste, reklamacie po sone 🙂 A ta pravdepodobnosti chlapca je 1:2, vsak? 🙂 Nam je to fakt jedno, len nech je zdrave, ale chcela by som veru vedieeeet.

lenok
21. apr 2010

Andrea, tak mi teda povedz,co budem mat ja... ked mi chuti slane, sladke, kysle, pikantne a vsetko pekne zaradom 😀

rosannar
21. apr 2010

andrea....no vedieť by som chcela aj ja, ale teraz sa len modlím, aby bolo zdravučké...to je najhlavnejšie, ale ja by som brala aj dievčatko veľmi veľmi rada, lenže problémom sú mená....je ich hrúza veľa ale ja si neviem vybrať, práve na FB som písala že ma dneska napadlo meno Dominika, len neviem na to povedať nejakú zdrobneninu....len Domča a to nie je bohvie čo 😒

andreaerdna
21. apr 2010

Leni, v tvojom pripade to bude hlavne vecne hladne dietatko 🙂 A s pohlavim to vidim tak 50:50 😎 Tes sa, je to tvoje prve, takze je to jedno 😝

andreaerdna
21. apr 2010

Idem sa von prejst, ked uz ma tu prestavku, o pol hodiny som naspat 🙂 Domca je divne a od Dominiky zdrobneninu... tazko veru.

lenok
21. apr 2010

Andrea... 😀 tak to som teda nevedela 😲 to mi je novinkaaaa 😀 😀 😀

Ste pisali o Alenke 😉 Myslela som na nu... snad jej vyslo pocasie, lebo aj u nas bolo nadherne... Nech sa k nam uz prihlasi... cerstva pani 😉 😀

amadora
21. apr 2010

ahojte 🙂 takže na poradni všetko v poriadku, moč aj tlak, krčok aj výsledky z krvi na PAPP, cukor aj neviem čo tam ešte robili 🙂 končíme 15tt, rovno mi zobral aj krv na ďalšie genetické testy, že sa budú robiť dva, výsledky začiatkom mája. robil mi aj sono, potešila som sa, ale len na chvíľu lebo nepozeral bábo ale len krčok 😒 ale tak nevadí, hlavne že sme ok 😵

spiruanka
21. apr 2010

ahojte baby,tak dnes som bola v poradni a zistila mi dr.zapal mocovych ciest ☹ takze pijem caj urinal a v piatok musim doniest 2 skumavky mocu .v utorok budu vysledky tak len dufam,ze nebudem musiet brat lieky a vyliecim sa s cajiko,.v utorok mi budu brat aj krvicku na dalsie testy.sono mi nerobila az nabuduce,zatial je vsetko vporiadku,az na ten zapal,ved ma aj bolelo niekedy pod bruskom ale som myslela,ze to koli maternici 😒

inak k tym vysledkom testov,moja kamaratka trpela cele tehotenstvo preto lebo jej vysledky testov prisli zle,ze maly bude postihnuty bude mat downa a aj na amnio to dopadlo zle mala zlu plodovu vodu takze postihnutie potvrdilo a nakoniec sa jej narodil zdravy 4kilovy chlapcek 😉 takze ziadne stresy a tesme sa na babatka 🙂

lenok
21. apr 2010

Amaaa... super, gratulujem.... 🙂 velmi sa tesim s tebou... krasa... 😅

rosannar
21. apr 2010

amadora...a to teraz koľko sa robí tých genetických testov? 😖